- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Gözünüz aydın canımBende en çok değişik tarifleri neyse haftaya hafta içi bebenin doğum gününü yaparız kayınvalidemin kan sonuçları iyi çıkmış kitlede küçülme ve gerileme olmuş çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın canımBende en çok değişik tarifleri neyse haftaya hafta içi bebenin doğum gününü yaparız kayınvalidemin kan sonuçları iyi çıkmış kitlede küçülme ve gerileme olmuş çok şükür
O zaman ben adım yarışmasına haftaya katılabilir miyim? Bu hafta rahatsızım çıkmayacağım dışarıMasterfitte hem.kilo hem adim yarismasi yapiyoruz
Ay bende çok sevindim dün aldik haberini şükür bakalım neler olacak en son.Maşallah çok sevindim canim
Allah razı olsun canım benimGözünüz aydın canım
SAgol canimTamam canim gecmis olsun
Bende bende....nevsehirdeyken boş kaldıkça misafir cagirirdim eve yeni tarifler denemek için...çok özledim geçmişiBende kekleri börekleri pastalari özledim
Evet canım ya çok şükürYaa ne guzel cok sevindim canim
Geçmiş olsun canımBeni biseye ekleme canim buhafta ayaklarim bir gecsin aksam kanadilar
Tamam canim kilo verme icin yeşile ekliyorum o zaman seni menu paylasirsin kilo bildirirsin olur muO zaman ben adım yarışmasına haftaya katılabilir miyim? Bu hafta rahatsızım çıkmayacağım dışarı
Valla şu illet bitmicek insanda goremicezBende bende....nevsehirdeyken boş kaldıkça misafir cagirirdim eve yeni tarifler denemek için...çok özledim geçmişi
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Bitecekte artık sabır da kalmadıValla şu illet bitmicek insanda goremicez
katıl sendeHic gune katilmadim
Hangi günekatıl sende
Kiz virüs var virus ne günükatıl sende
Kiz yazma sayıları kaciyorlar sonra
Ayda bir gorusursek şükür diyoz yoksa hepimiz karantina da oluyozKiz virüs var virus ne günü
Tamam canım çok teşekkür ederimTamam canim kilo verme icin yeşile ekliyorum o zaman seni menu paylasirsin kilo bildirirsin olur mu
Kilo almaya razısın yaniBende kekleri börekleri pastalari özledim