Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2959045 Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 8:30
2 dilim t.b ekmeği ile
Ara 3 mandalina
Öğlen 14:00
1 kase m.corbası
3 y.k pırasa yemeği
Akşam 20:30
Zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
Gene canım birşey istemedi yoğurt yedim
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @aypare ackerman
Sari takim da sadece adim var menu yazmak istege bağlıSarı takım spor olup menü olmayan mı demek
Ben haftaiçi tamamlıyorum o nasıl olacakSari takim da sadece adim var menu yazmak istege bağlı
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2959045 Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 8:30
2 dilim t.b ekmeği ile
Ara 3 mandalina
Öğlen 14:00
1 kase m.corbası
3 y.k pırasa yemeği
Akşam 20:30
Zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
Gene canım birşey istemedi yoğurt yedim
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @aypare ackerman
Afiyet olsun canımBu arada akşam yemeğimi de yazayım yarın ikisi bir arada yazarım.
4 kasap köfte domates soslu
1 kase yoğurt
4 adet marul
Geçen haftalar nasıl yaristin migiBen haftaiçi tamamlıyorum o nasıl olacak
Sürüne sürüneGeçen haftalar nasıl yaristin migi
Her saat 1000 adim atsan cok rahat tamamlarsin 8000 adim alti üstüSürüne sürünehep akşam üzeri tamamladım zorla
Mercimek salatası mi o nasıl bişey yeşillikli yeşil mercimek miDün mercimek salatasini okadar cok yapmışimki bugunde bitmedi
Afiyet olsun....bacım bitmeyen biber dolması mi yaptın...hergun yedin bu hafta...çok şükür akşam yok
Sabahtan bitirmem lazım iyi olurdu işte bendeki üşengelçligimHer saat 1000 adim atsan cok rahat tamamlarsin 8000 adim alti üstü
Ee o zaman sabah tamamlarsinSabahtan bitirmem lazım iyi olurdu işte bendeki üşengelçligimama ikisine de katılmak istiyorum
Iyi aksamlar kaptanicem
Evet canım yesil mercimeği haşliyorum,icine bol maydanoz,dereotu,taze sogan az koydumMercimek salatası mi o nasıl bişey yeşillikli yeşil mercimek mi
Afiyet olsun....bacım bitmeyen biber dolması mi yaptın...hergun yedin bu hafta...çok şükür akşam yok
Sabahtan atmazsan adım akşama sarkıyor yorgunluk çöküyor.Sabahtan bitirmem lazım iyi olurdu işte bendeki üşengelçligimama ikisine de katılmak istiyorum
Kapya da güzel oluyor içindeEvet canım yesil mercimeği haşliyorum,icine bol maydanoz,dereotu,taze sogan az koydum
Biraz mısır,biraz kornison,limon zeytinyag tuz
Közlenmis evet ama yoktu,arpa sehriyede haslamadim icine sade mercimek olsun dedimKapya da güzel oluyor içinde
Afiyet olsun canımEvet kaptanlığımin son saatlerinden merhaba...umarım güzel olur yarın hepimiz için.
Sahur
Minyatür ekmek içinde yeşillik domates biber peynir
Yeşil çay 125 ml
İftar
3 ,kepçe yeşil mercimek çorbası
Baharatlı kabak kavurma yoğurt salata
Spor 35 dk yürüyüş
Su 1 litre ödem suyu 1 litre su
Cordelia Zipzip-
Sadesi daha güzel oluyor ben artık yaparsam arpa şehriye koymuyorum.Közlenmis evet ama yoktu,arpa sehriyede haslamadim icine sade mercimek olsun dedim
Afiyet olsun canimEvet kaptanlığımin son saatlerinden merhaba...umarım güzel olur yarın hepimiz için.
Sahur
Minyatür ekmek içinde yeşillik domates biber peynir
Yeşil çay 125 ml
İftar
3 ,kepçe yeşil mercimek çorbası
Baharatlı kabak kavurma yoğurt salata
Spor 35 dk yürüyüş
Su 1 litre ödem suyu 1 litre su
Cordelia Zipzip-