- 16 Mart 2008
- 45.820
- 223.818
Geçmiş olsun fezom senin için korkuyor ve endişeleniyorum.Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun fezom senin için korkuyor ve endişeleniyorum.Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Ben de kraliçem baya merak ettimGeçmiş olsun fezom senin için korkuyor ve endişeleniyorum.
Kaptanicem eline sağlık bende sen tabloda paylaşınca farkettim.Sagol Varol.Aralık tüm güzelliklerin bizi bulduğu bir ay olsun. İnşallahCanımcım bu arada geçen hafta 93.30 muşsun yani -0.600 eksin var canım tebrik ediyorum
Ben biraz yoruldum canım ben bu hafta dinleneyimYok mu mavi kaptanlık yaparım diyen bir kişiiii
İnşallah canm benim ama olmuyor sanki aylardır 63 64 arasiyim hiç mi eksilmez tamm şimdi regl ya sonra aynı biraz saf dışı mi kalsamRegl fazlalığı haftaya fazlasıyla gönderirsin kuzucum
Eline sağlık tatlım teşekkürler
sibel_84 tebrikler kaptanım
Cicekbocekkaktus yeni kaptanım hayırlı olsun tebrikler
İnşallah canm artık aynı yerimde saymaktan kendime kızar oldumTebrik ederim canım sonuçta güzel eksi.
Elhancım artı gelmemen de iyidir.
Hamilelik olunca ister istemez düzen değişiyor canım. Kilo vermeye odaklama kendini, dediğin gibi korumak bile yeterli senin için.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Harika bir eksi çok tebrik ederim canım.
Oooo muhteşem, tebrikler.
Harikasın canım.
Tebrik ederim canım.
Regl yüzündendir neyse ki çok değil.
Hızlı gelen hızlı gider canım, sen zaten kendini biliyorsun.
Çok güzel bir eksi canım tebrikler.
Tebrik ederim canım.
Regl yüzündendir canım, eksi olman güzel.
Tebrik ederim canım.
Kilon düşük canım, bu kilolarda artı görmek mümkün.
Hiç yoktan iyidir canım, tebrikler.
Sıkma canını bu hafta güzel sonuç alırsın canım.
Sıkma canını yakında kurtulursun canım.
Tebrik ederim canım çok gzel eksi.
Güzel bir eksi daha tebrikler.
Çok artıda değilsin canım, spor kasları şişirmiş ve ağırlık yapmış bile olabilir.
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Çok güzel bir eksiyle gelmişsin canım, kilolarımız aynı. Bakalım haftaya kim bu eşitliği bozacak.
Ellerine sağlık spor bakanım
Küçücük bir artı sorun olmaz senin için, bu hafta güzelce atarsın onu.
Regl ciddi etkiliyor canım, bu hafta güzel eksi görürsün.
Canm benim ben izin mi alsam aslında almak da istemiyorum aradayimLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Ceeeeeeeeeeee 61.55 @Jou 70.50 @Jasminium84 62.65 @gezegenfeza 70.90 @FitVenus 63.80 @Goklerce 71.50 tomrs 64.05 Elhan 71.90 @noram 64.20 @Beklenen2 73.80 @bnnu 65.10 @Faunaa 74.40 @Makaron23 66.60 Cicekbocekkaktus 74.90 @Boncuk2307 66.90 @Cakinin Gelini 75.90 @bluegreeneyes 68.65 @Asya89 76.80 @94bassuk 69.25 @-Murphy- 77.10 Sitare55 69.30 @Fitt_anne 77.50 sibel_84 69.65 @Ilyusa 77.90 @Pembepilates 78.60
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 83.50 Sem2024 90.15 @60kiloyum 86.20 Lotus1234 92.70 @arke 87.60 @Hallederiz 87.60 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
50'LER LİGİ KİLO @Queen-zen 50.10 @malahit 52.30 @nurovic 56.70 ALTIN LİG KİLO @Purple58 109.00 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO @yosunlupapatya 47.85
Lig tablosu etap sonunda (30.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Amin güzelimCanım Rabbım evine huzur eşine hidayet versin.
İnşallah canımcım seni de tebrik ederim kaptanlığından ötürü emeklerine sağlıkSitare55 canım küçükler hastaymış geçmiş olsun rabbim şifa versin canım
Rabbim sana da gönül ferahlığı versin inşallah herşey yoluna girer kuzum
%2yle yaziyorum valla. Disarida ekran okunmuyor, simdi pastaneden az once sahil kafeteryalarindan bildiriyordum. Malum bugün cumartesi simdi sadece cay işiyorum yanlis anlasilmasinKızlar kırmızı kaptanımızın şarjı az olduğu için bakamıyor bir mavi kaptan arıyoruuzzz gelsin de beraber takımları oluşturalımmm
Canımcım yeni bir çeyreğe girdin gördüm 74.9 du sanırım bunu da kutlamalıyız%2yle yaziyorum valla. Disarida ekran okunmuyor, simdi pastaneden az once sahil kafeteryalarindan bildiriyordum. Malum bugün cumartesi simdi sadece cay işiyorum yanlis anlasilmasin
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
Ayy deme gıız hic onu dusunmediydim , tulumba aldiydim dur bir de yas pasta alayimCanımcım yeni bir çeyreğe girdin gördüm 74.9 du sanırım bunu da kutlamalıyız
Bence bırakma canım üstüne gidebildiğin kadar git kıralım direnci ara verdiğinde başa dönme oluyor sanki biraz daha direnmeye ihtiyacımız var sadeceİnşallah canm benim ama olmuyor sanki aylardır 63 64 arasiyim hiç mi eksilmez tamm şimdi regl ya sonra aynı biraz saf dışı mi kalsam
CanımsınAmin güzelim
İnşallah canımcım seni de tebrik ederim kaptanlığından ötürü emeklerine sağlık
Hoşgeldin canımHosbuldum canim
Seni buralarda görmek güzel nasılsın gezegenfeza bayağı azalmış değişmiş grup özlemişim ama gerçektenHoşgeldin canım