Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydınlarrr :KK200:
Gelemedim sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG kaptanlarım özür dilerim 🙏
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım :KK43:
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum :KK43:
Sitarecim yaaa Allah yardimcin olsun . Ne diyecegimi bilemiyorum..Bir cikis yolu bulursun sen:KK74:

Ben yattım noldu. Keşke yatmasaydim daha çok heryerim ağrıdı.

Afiyet olsun canım.

Tebrikler canım

Tebrikler canım. O kiloya rağmen -600 görmek 👏

O zaman düzensizlik vardır canım benim de iki aydır erken geliyor. 28 günde olan ben 26 ya çekti. Birşeyler de var yine dengesizlik diyorum.

Canım ben ikisini de kullanıyorum demir ilacı sabah aç karnına yazmış. Daha önceki yemekten bir saat önce alıyordum. Bunu yemek öncesi de alablirsin dedi eczacı. D vitamini ben kalsiyum ile birlikte alıyorum onunda üzerine bot bırakılmış. İki ilaç arası en az iki saat olacak diye. Demir ilacını aldıktan iki saat sonrada onu alıyorum anlayacağın.

Artık neden yavaşladı bilmiyorum da . Aynı 72 de olan şey olmasın diye dua ediyorum. Takilmayayim uğraş uğraş gitmiyor.
Annem aradı şimdi hadi AVM ye gidelim diye. Hava buz gibi diyemedim. Gezme olunca soğuk moguk olmuyor.

Bende bir açtım 145 😳😳😳gözlerim böyle oldu. Topu topu bir saat uzak kaldım dedim.

Afiyet olsun canım menü harika

Tebrikler canım . Eksi mi eksi artık oraya odaklaniyoruz

Oy benim kaderdasim. Merak etme bu hafta hepimiz aynı idik. Bende üç gün öncesine kadar değişik bir ruh hali ile geziyordum. En son dün okulda girdim odaya bir güzel agladim çıktım. O arada arkadaş geldi. O da ağlamaya başladı . Sesimizi duyan müdür bey rahatsız olmayalım diye alt kata inmiş. Bir ders saatine yakın ağladık. O arada sınıflara bile gitmişler sessiz olun demişler 😁😁😁

Benim neden aklıma gelmedi. Parmaklarım parlıyor o kadar şişmiş vücudum.

Tebrikler canım. Harikasın 👏👏
Bir şey değişmedi ben de. Şu hapın çok etkisini deneyimleyemedim 😏

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 76.60
Bu gün 76.80 çok özür dilerim kaptanlarım
+200
IMG_7451.jpeg

O kadar kalori açığım nereye gidiyor anlamıyorum.

Eskiye göre incelme var kas mı yapıyorum onuda bilmiyorum

Neden artı geldiğimi bilmiyorum menülerimde bir şey yoktu sanki. Regl de değilim. Ödem tutacak ne yedim diye düşünüyorum. Bi wc geliyor bugün gidemedim. Üzüldüm tartıya :KK43:
Geçen hafta cts:51.8 kg
Bu hafta:52.3 kg
Fark:+500
Eki Görüntüle 3512223
LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307
Bazen oluyor vücut tutuyor
Ben de menüm çok iyi dedğim hafta veremediğimi biliyorum

Hareketlilik ve sporsuz menü tek başına asla yeterli değil
Bir de tabiiki wc etkiler
Azimle bırakma sonraki hafta da dikkat edersen bir anda daha çok gidebiliyor

Günaydınlarrr :KK200:
Gelemedim sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG kaptanlarım özür dilerim 🙏
Benim çocuklardan ikisi küçüklet hastaydı onlarla doktor ev git gel derken...
Bir de maalesef eşimle aramız uzun süredir bozuk ama artık ayyuka çıktı.
Kızlarıma yapacağım en iyi iyilik onların güçlü becerikli kadın olmamalarını sağlamak olacak sanırım :KK43:
İştah sıfırlandı füzgün beslenmedim pek yemedim ama aynı zamanda regl de oldum :KK43:
canım benim Rabbim evine huzur gönlüne ferahlık versin ❤️
Hepsi imtihan bunu biliyoruz insa ennkısa zamanda tekrar guzel duzenin oturur huzur olusur❤️

Bazen oluyor vücut tutuyor
Ben de menüm çok iyi dedğim hafta veremediğimi biliyorum

Hareketlilik ve sporsuz menü tek başına asla yeterli değil
Bir de tabiiki wc etkiler
Azimle bırakma sonraki hafta da dikkat edersen bir anda daha çok gidebiliyor
Yok bırakmıcam 50’de sabitlenene kadar devam. Çok teşekkür ederimmmm 🥰

Eklentiler

• IMG_20241130_123619.jpg
    IMG_20241130_123619.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 2
Ya sorma kuzum gün içinde o kadar kafam beynim vücudum yoruluyor ki diyorum bazen bir de kilo vermem gerekiyor oturup ağlayasim geliyor bırakmak geliyor içimden sonra diyorum kendine gel o kadar emek verdin işte öyle

Sagol canimm tahıl grubu hiç yememeye çalışıyorum sabahları mercimek ekmekten yiyorum sanırım onu da kesmem gerekecek çünkü bana yarayan protein ağırlıklı beslenme oldu

Yaa harikasın maşallah sana 🧿🧿🧿

Amaan allahim keşke bende kendime ödül hazirladaydimmm canım çekti neyse bende kahvaltıda ciko yedim oda benim ödülüm ossun 😂😂

Tebrikler canimm👏👏

Tebrikler canım 👏👏
Çok sağol canım :KK200:

X