Ben yattım noldu. Keşke yatmasaydim daha çok heryerim ağrıdı.
Afiyet olsun canım.
Tebrikler canım
Tebrikler canım. O kiloya rağmen -600 görmek
O zaman düzensizlik vardır canım benim de iki aydır erken geliyor. 28 günde olan ben 26 ya çekti. Birşeyler de var yine dengesizlik diyorum.
Canım ben ikisini de kullanıyorum demir ilacı sabah aç karnına yazmış. Daha önceki yemekten bir saat önce alıyordum. Bunu yemek öncesi de alablirsin dedi eczacı. D vitamini ben kalsiyum ile birlikte alıyorum onunda üzerine bot bırakılmış. İki ilaç arası en az iki saat olacak diye. Demir ilacını aldıktan iki saat sonrada onu alıyorum anlayacağın.
Artık neden yavaşladı bilmiyorum da . Aynı 72 de olan şey olmasın diye dua ediyorum. Takilmayayim uğraş uğraş gitmiyor.
Annem aradı şimdi hadi AVM ye gidelim diye. Hava buz gibi diyemedim. Gezme olunca soğuk moguk olmuyor.
Bende bir açtım 145
gözlerim böyle oldu. Topu topu bir saat uzak kaldım dedim.
Afiyet olsun canım menü harika
Tebrikler canım . Eksi mi eksi artık oraya odaklaniyoruz
Oy benim kaderdasim. Merak etme bu hafta hepimiz aynı idik. Bende üç gün öncesine kadar değişik bir ruh hali ile geziyordum. En son dün okulda girdim odaya bir güzel agladim çıktım. O arada arkadaş geldi. O da ağlamaya başladı . Sesimizi duyan müdür bey rahatsız olmayalım diye alt kata inmiş. Bir ders saatine yakın ağladık. O arada sınıflara bile gitmişler sessiz olun demişler
Benim neden aklıma gelmedi. Parmaklarım parlıyor o kadar şişmiş vücudum.
Tebrikler canım. Harikasın