Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Nasıl oldun canım yaşadığım olaylar 10 gündür daha da dozunu arttirdi artık üzüntüden ağlama duygusundan kurtuldum toparlandimda buz kestim cunku yaşadıklarım beni çok incitti...
Ben biraz unutkan biriyim canım maalesef. Uzak mesafe ilişkisi olan ve iyi gitmeyen sendin dimi

Menümü de yazayım tablo ile ilgileneceğim
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, çoban salatası, bulgur pilavı 3 yk, 2 yk yoğurt
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
1,5 saat kesintisiz temizlik(2 gün hasta oldum ev almış başını gitmiş)
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84

Tamamdır daha çok detaylı anlamadım spor puanlarını, tam inceleyeyim.

Allah aldigimiz kalorileri affetsin

LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307

Cuma

Sabah 9
Kahve
1 minik kare bitter
10 cig badem

Ara. H. Cevizi yagli kahve

12.30
1 kofte kadar haşlanmış et
10 g bitter

Ara. Kahve
Maden suyu

18.00
14 kabuklu yer fistigi
3 badem, 10 antep fıstığı
7 zeytin

Gece : Maden suyu
Kiraz sapli yesil cay

Spor. 11.500 adim
2 saat ev isi

Afiyet olsun canım menü yakıyor
Yaw ne bileyim. Hep 40 yaş üstü depresyonda idi. Dedim herhalde bu yaş da sıkıntı var. Yokmuş demek ki?
Afiyet olsun canım yarın tartı yüzünü güldürecek inşallah
Benim menü kaptanin iştahını kabarttı . Bazıları kaptan olmak için doğuyor
Bu hafta kaptanlık yordu beni. İki hafta üst üste olmuyor. Regl de eklenince süpper oldu
Yarın 69.50 yi görmem lazim
Selam kızlar hepinize iyi akşamlar valla 2 gündür zor bir regl süreci geçiriyorum yerimden hiç kalkmıyorum desem yeridir.
Aynı ben . Yerimden kimildayamiyorum.
İç dış yıkandı. Hem de bayağı yıkandı. Bir de bugün öğretmenler günü programı vardı. Günün anlam ve önemini de bana vermişler. Okurken de ağladım
Duygu seli oldu bugün bende.
Kız nettin sen. Toparlan yoksa dövecem seni
Canım afiyet olsun menü gerçek mi
Gerçek gerçek...
Nasıl oldun canım yaşadığım olaylar 10 gündür daha da dozunu arttirdi artık üzüntüden ağlama duygusundan kurtuldum toparlandimda buz kestim cunku yaşadıklarım beni çok incitti...
Ya ben uzun uzun konuştuk canım seninle. Gerçekten kapat diyorum o defteri. Kimseye bu kadar net konuşmamışımdır. Kimseyi tanımadığım için. Ama gerçekten kendine yazık ediyorsun.
Owwww yakiyorsun bebeğim yağları

İşte bunu duyduğuma çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım darısı yarına

Ceeeeeeeeeeee Dünün menüsünü yazmadim utançtan ama yazacagim bir sonraki mesajimda yoksa önünü alamam saat 2 ye kadar kahvakti yapamadim islerim vardi ama ne oldu bilmiyorum acliktan gözüm döndu yumurtami hasladim eksi mayali ekmegimi cikardim normalde 1 ya da 2 dilim yerdim hatta 2 bile fazla bence cunku dilimler büyük ama doymadim kizlar doymadim benim imtihsnim hep tatli ile ya da yasak yiyecekler ile olur yani yiyecek miktari ile sorunum yok cabuk doyarim ama dün sanki biri midemi aldi açti açti konya ovasina çevirdi2 dilim ekmegi uzerine peynir biber domates bsharatlar koyup kizarytiktan sonra 3.dilim ekmegin ustune bal ve tersyagi surup yedim sonra ovda yetmedi aldim elime 1 avuc kabak cekirdegi onu da yedim ayy bak simdi yazarken cok utandim ya .Zaten kahvsltiya 2 bucukta baslafim bitirdigimde 3 bucuktu .Sonra mide agrisi mide yanmasi cok yemekten mütevellid anksiyete deoresyon aksam tavuk hasladim birde salata yaptim sukur abartmadim .Ama cok mutsuz bir gündü ya neyse su menuyu duz yazayim

28.10.2024

KAHVSLTI 14 .30
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynirli kizarmis ekmek
1 dilim balli tereyagli ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
2 hurma

19:00
3 tavuk bud haslama
Salata
2 litre Su
Spor yok

LenaG Ceeeeeeeeeeee bugun dengrleyecegim kaptanim söz

Kız hepimiz mi aynı moddayiz. Bu 40 yaş ustund birşey var bu hafta.
Valla benim modumu bu ara eşim düşürüyor, ona da anlayış göstermeye çalışıyorum, geçen hafta kapıda duran araba bozuldu, tamire götürdü, ses Seda yok, arıyor, muhatabı telefona çıkmıyor , canı sağolsun, biraz evden çıksın ona da bana da iyi geliyor, hamdolsun hafta sonu geldi de çıktı dışarı

Menun ne kadar seker ya iceriginde cıs yiyecek olsa da göze batmaz

Valla sayfadaki herkesi okutup üfletmek lazım. Nooldu hepinize, herkes depresif herkes kocalarla dövüşmek üzere. Hadi bakalım güzel kadınlar kendinize gelin artık, boşverin başkalarını siz iyi olun önce.
Sanki yemek boğazımda kalmış gibi hissediyorum, su içiyorum, inmiyor aşağı

Menun ne kadar seker ya iceriginde cıs yiyecek olsa da göze batmaz
Gecen hafta cuma 3 ogun 1 kuru incir+ 10 badem yiyerek ödem attim. Bu hafta keto yapinca kuru incir kuru kayisi yasak, ben de incir yerine bitter çikolata kullandim kuruyemislerde de kendimi tutamayinca boyle bir sey ortaya cikti. Umarim yine basarili olur.

Afiyet olsun canım Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Belirli bir yaştan sonra yenilikler bize zor gelir.

Aafiyet olsun canım menü yakıyor

Akşamki menü CIS olmus

Bu aralar değişik ruh halindeyim. Ağladım az önce rahatladım
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun kuzucum Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
maşallah kaptanım yine süper bu hafta hiç kötü menüyle gelmedin canım Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Bu hafta gözlerimi şenlendiren çiçeğim Menülerinin güzelliği ortada adımlar desen onlar muhteşem bana diyecek hiçbirşey bırakmadın Azmin hep böyle daim olsun kuzucum Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Psikolojik açlık yaşamışsın çiçeğim olmuş bitmiş öyle gör ve hemen sağlıklı beslenme düzenine dön kuşum Hiç birşeyden pişmanlık yaşama
Vücudun o anda onları istemiş yedin ve bitti.
Bundan sonra gelsin sağlıklı menüler Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Harikasın yine tatlım Bu hafta çok güzel listelerle geldin çiçeğim Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…