Ağam bizimle egleniiirrrİyi akşamlar
29 Kasım Cuma
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Kahvaltı 10.00
Ayvalık tostu
13.00 öğle
3 dilim peynirli börek
17.30 akşam
Tavuk döner dürüm
20.30
Cips
2 gofret
2.5 lt su
6000 adım
Ben biraz unutkan biriyim canım maalesef. Uzak mesafe ilişkisi olan ve iyi gitmeyen sendin dimiNasıl oldun canım yaşadığım olaylar 10 gündür daha da dozunu arttirdi artık üzüntüden ağlama duygusundan kurtuldum toparlandimda buz kestim cunku yaşadıklarım beni çok incitti...
Ben de bugün spora gittiğime pişman oldum. 4-5 saat kasıklarım zonkladı ağrıdan.Selam kızlar hepinize iyi akşamlar valla 2 gündür zor bir regl süreci geçiriyorum yerimden hiç kalkmıyorum desem yeridir.
Tamamdır daha çok detaylı anlamadım spor puanlarını, tam inceleyeyim.Bunu biraz yanlış hesaplamışsın
Sen tane olarak söylersen tane olarak hesaplarız dakika olarak söylersen ona göre hesaplanır. Siz neyi nasıl söylerseniz ona göre hesaplıyorum. Mesela 30 dk yürüyüş 150 puan yapıyor ama 3000 adımdan fazla atılmış 300 puan yapıyor, siz bileceksiniz hangisini yazdırmak istediğinizi
Allah aldigimiz kalorileri affetsinOhhh yarasın, ağlamak iyidir kuşum, iç dış yıkama gibi düşünbenzetme deyince de ben
İki haftadır çok güzel kilo verdiğini unuttuysan hatırlatayım can benim. Vücut elbette elinde olanı kaybetmek istemeyecek, o yüzden küçük bir takılma yaşıyorsun sadece. Lütfen kendini üzme ve yapabilirsen her gün tartilma. Heyecanla tartı sonucu görmek daha keyifli olmaz mı sence de
Bence kötü canım ama senin duruma nasıl baktığın önemli. Anlık kilo değişiklikleri olması yüksek ihtimal, eğer gördüğün artı seni bozmuyorsa sorun olmayabilir. Ben eksi görünce gaza geliyorum ama artı görünce amannn olmuyor deyip yeme atağına da girebiliyorum.
Amiiinn, af gelir mi dersin
Ama bugun cumartesi degil kiİyi akşamlar
29 Kasım Cuma
Kahvaltı 10.00
Ayvalık tostu
13.00 öğle
3 dilim peynirli börek
17.30 akşam
Tavuk döner dürüm
20.30
Cips
2 gofret
2.5 lt su
6000 adım
Afiyet olsun canım menü yakıyor29 kasım cuma menüsü
11.00 kahvaltı
6 kaşık lorla salata (marul, maydanoz, domates, salatalık, yarım avakado, çörek otu), 2 tane ay çekirdekli yaprak galeta.
17.00 ara
1 orta boy muz
18.30 akşam
2 parça tavuk parmak bonfile, 1 kase kereviz yemeği, tek lokma tam buğday ekmeği.
Su 2.5 litre
Spor 7000 adım 700 puan
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Yaw ne bileyim. Hep 40 yaş üstü depresyonda idi. Dedim herhalde bu yaş da sıkıntı var. Yokmuş demek ki?Kendi adınıza konusunben gecen hafta regl oncesi yasadim bitti. Yasandi bitti saygisizca burcum boga dolunay bana yariyor mu acaba . Masallah diyim kendime şurada kalmis tartiya yarim gün zaten biraz tansiyonum düşuyor gibi, diyeti bozmayi hic istrmem
Allah hepinize gönül ferahligi versin , ummadık yerlerden güzel haberler alin
Yasla ilgili degil yane
Afiyet olsun canım yarın tartı yüzünü güldürecek inşallahHerkese iyi aksamlar kizlarr çok konusmamissiniz bugün iyi tartı günü öncesi sessizliğibugün menum
Sabah
Menemen
1 dilim mercimek ekmek
2 dilim peynir
7 zeytin
Ogle
Yoğurtlu koz patlıcan salatası ve turp
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Bollcaaa salata ve yoğurt
Su 3 lt
Bu hafta kaptanlık yordu beni. İki hafta üst üste olmuyor. Regl de eklenince süpper olduBenim menü kaptanin iştahını kabarttı. Bazıları kaptan olmak için doğuyor
Yarın 69.50 yi görmem lazimSevgili Masterfit ailesiyarın fotolu tartı bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek tarihli ve nickli olarak yapmayı unutmayalım.Kontrol tartısının olmadığı bu hafta bakalım kazanan hangi takım olacak
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiiii
Masterfit 143.Etap 23.11 30.11 Fark Oran KIRMIZI TAKIM sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı 69.85 gezegenfeza 72 @Ilyusa 78.80 @Sem2024 91.55 @Sitare55 69.60 arke 88.20 @s i d e l y a 66.90 @Makaron23 66.70 @Faunaaa 74.40 @Queen-zen 50.70 @94bassuk 67.40 @Goklerce 72.30 @Purple58 109 @bnnu 66.10 @Beklenen2 73.30 @Hallederiz 89.40 @Lotus1234 93.30 @nilsub123 62.10 Ortalama MAVİ TAKIM Ceeeeeeeeeeee Mavi Takım Kaptanı 62.45 Boncuk2307 67.70 Cakinin Gelini 77.40 @Elhan 71.95 @Jasminium84 62.40 Cicekbocekkaktus 76.70 @60kiloyum 85.90 Beyaz leylak 85.70 @Asya89 76.50 @Pembepilates 79.60 @FitVenus 64.20 @Tutku44 83.80 tomrs 63.70 @bluegreeneyes 69.60 @malahit 51.80 @Ankee 63.60 @yosunlupapatya 48 Ortalama HAZIRLIK @Nergis 35 68.90 @Azmet5255 65.85 @Mthn83 74.80 noram (başlangıç 21.11.24) 63.80 @Efenin_Annesi 97.95 Samara96 83
Aynı ben . Yerimden kimildayamiyorum.Selam kızlar hepinize iyi akşamlar valla 2 gündür zor bir regl süreci geçiriyorum yerimden hiç kalkmıyorum desem yeridir.
İç dış yıkandı. Hem de bayağı yıkandı. Bir de bugün öğretmenler günü programı vardı. Günün anlam ve önemini de bana vermişler. Okurken de ağladımOhhh yarasın, ağlamak iyidir kuşum, iç dış yıkama gibi düşünbenzetme deyince de ben
İki haftadır çok güzel kilo verdiğini unuttuysan hatırlatayım can benim. Vücut elbette elinde olanı kaybetmek istemeyecek, o yüzden küçük bir takılma yaşıyorsun sadece. Lütfen kendini üzme ve yapabilirsen her gün tartilma. Heyecanla tartı sonucu görmek daha keyifli olmaz mı sence de
Bence kötü canım ama senin duruma nasıl baktığın önemli. Anlık kilo değişiklikleri olması yüksek ihtimal, eğer gördüğün artı seni bozmuyorsa sorun olmayabilir. Ben eksi görünce gaza geliyorum ama artı görünce amannn olmuyor deyip yeme atağına da girebiliyorum.
Amiiinn, af gelir mi dersin
Kız nettin sen. Toparlan yoksa dövecem seniİyi akşamlar
29 Kasım Cuma
Kahvaltı 10.00
Ayvalık tostu
13.00 öğle
3 dilim peynirli börek
17.30 akşam
Tavuk döner dürüm
20.30
Cips
2 gofret
2.5 lt su
6000 adım
Gerçek gerçek...Canım afiyet olsun menü gerçek mi
Ya ben uzun uzun konuştuk canım seninle. Gerçekten kapat diyorum o defteri. Kimseye bu kadar net konuşmamışımdır. Kimseyi tanımadığım için. Ama gerçekten kendine yazık ediyorsun.Nasıl oldun canım yaşadığım olaylar 10 gündür daha da dozunu arttirdi artık üzüntüden ağlama duygusundan kurtuldum toparlandimda buz kestim cunku yaşadıklarım beni çok incitti...
Owwww yakiyorsun bebeğim yağlarıMenümü de yazayım tablo ile ilgileneceğim
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, çoban salatası, bulgur pilavı 3 yk, 2 yk yoğurt
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
1,5 saat kesintisiz temizlik(2 gün hasta oldum ev almış başını gitmiş)
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
İşte bunu duyduğuma çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım darısı yarına3 kurabiyeyi de sporla yaktin gitti zaten afiyet olsun
Sen de cok azimlisin, ben burada senin veLenaG in menulerini cok istikrarli, bir kriteri olup şaşmaz buluyorum.
Cakinin Gelini nin de istikrarli kilo verisi dikkatimi cekiyor. Masallah hepinize.
Bazen insanlar kendi yaptiklarini görmüyor diye yazayim dedim.
Ne olacak bu ara ogunlu listrleri yapmak da kolay degil , önüne once araogunsuz sonra de if diyeti konulsa sen de yaparsin , vucut alisinca aclik da zor degil. Teknigi var sadece
Valla benim modumu bu ara eşim düşürüyor, ona da anlayış göstermeye çalışıyorum, geçen hafta kapıda duran araba bozuldu, tamire götürdü, ses Seda yok, arıyor, muhatabı telefona çıkmıyorKız hepimiz mi aynı moddayiz. Bu 40 yaş ustund birşey var bu hafta.
Menun ne kadar seker ya iceriginde cıs yiyecek olsa da göze batmazLenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Cuma
Sabah 9
Kahve
1 minik kare bitter
10 cig badem
Ara. H. Cevizi yagli kahve
12.30
1 kofte kadar haşlanmış et
10 g bitter
Ara. Kahve
Maden suyu
18.00
14 kabuklu yer fistigi
3 badem, 10 antep fıstığı
7 zeytin
Gece : Maden suyu
Kiraz sapli yesil cay
Spor. 11.500 adim
2 saat ev isi
Sanki yemek boğazımda kalmış gibi hissediyorum, su içiyorum, inmiyor aşağıValla sayfadaki herkesi okutup üfletmek lazım. Nooldu hepinize, herkes depresif herkes kocalarla dövüşmek üzere. Hadi bakalım güzel kadınlar kendinize gelin artık, boşverin başkalarını siz iyi olun önce.
Teşekkür ederim kaptanicemAfiyet olsun canımsabah gayet güzel üzümler kan olsun can olsun öğle atıştırmalık biraz fazla olmuş ama akşam yemeği kurtarmış.
Güzel menü olmuş afiyet olsun canım
Çok güzel menü canım afiyetler olsun
Gecen hafta cuma 3 ogun 1 kuru incir+ 10 badem yiyerek ödem attim. Bu hafta keto yapinca kuru incir kuru kayisi yasak, ben de incir yerine bitter çikolata kullandimMenun ne kadar seker ya iceriginde cıs yiyecek olsa da göze batmaz
Afiyet olsun canımGünaydııın benim de hiç modum yok biri grubu bi okusa nazardır belki ya da havalardan hastalıktan toplayamadım ben de hiç kendimi.
Dünkü menüm
Sabah 10.00 granola,yulaf süt
12.00 tarhana çorbası, 1 mandalina
Öğlen 15.00 1 kase kısır üzerine tepeleme domates salatalık
Akşam hindi, basmati pilav yoğurt
Ceeeeeeeeeeee
Teşekkürler tatlımBelirli bir yaştan sonra yenilikler bize zor gelir.
Aafiyet olsun canım menü yakıyor
Akşamki menü CIS olmus
Bu aralar değişik ruh halindeyim. Ağladım az önce rahatladım
Afiyet olsun kuzucumİyi akşamlar bugün ku menümü bırakıyorum
Sabah sade kahve
9 da
Çeyrek simit,kk peynir,8 zeytin ,7 kuru üzüm regl olmuşum ondan sanırım çok tatlı canm çekti
Öğle sonrası
Komsumda kahvedeydim
2 gibi
Sade kahve bir avuç alic,bir avuç çiğ çekirdek , küçük parca ceviz sucuk tarhana yemedim
Akşam 6 buçuk
Bir tabak pırasa pirnci çok az
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Menümü de yazayım tablo ile ilgileneceğim
Saat 13.00
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, çoban salatası, bulgur pilavı 3 yk, 2 yk yoğurt
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
1,5 saat kesintisiz temizlik(2 gün hasta oldum ev almış başını gitmiş)
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
Bu hafta gözlerimi şenlendiren çiçeğimLenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Cuma
Sabah 9
Kahve
1 minik kare bitter
10 cig badem
Ara. H. Cevizi yagli kahve
12.30
1 kofte kadar haşlanmış et
10 g bitter
Ara. Kahve
Maden suyu
18.00
14 kabuklu yer fistigi
3 badem, 10 antep fıstığı
7 zeytin
Gece : Maden suyu
Kiraz sapli yesil cay
Spor. 11.500 adim
2 saat ev isi
Psikolojik açlık yaşamışsın çiçeğimCeeeeeeeeeeee Dünün menüsünü yazmadim utançtan ama yazacagim bir sonraki mesajimda yoksa önünü alamam saat 2 ye kadar kahvakti yapamadim islerim vardi ama ne oldu bilmiyorum acliktan gözüm döndu yumurtami hasladim eksi mayali ekmegimi cikardim normalde 1 ya da 2 dilim yerdim hatta 2 bile fazla bence cunku dilimler büyük ama doymadim kizlar doymadim benim imtihsnim hep tatli ile ya da yasak yiyecekler ile olur yani yiyecek miktari ile sorunum yok cabuk doyarim ama dün sanki biri midemi aldi açti açti konya ovasina çevirdi 2 dilim ekmegi uzerine peynir biber domates bsharatlar koyup kizarytiktan sonra 3.dilim ekmegin ustune bal ve tersyagi surup yedim sonra ovda yetmedi aldim elime 1 avuc kabak cekirdegi onu da yedim ayy bak simdi yazarken cok utandim ya .Zaten kahvsltiya 2 bucukta baslafim bitirdigimde 3 bucuktu .Sonra mide agrisi mide yanmasi cok yemekten mütevellid anksiyete deoresyon aksam tavuk hasladim birde salata yaptim sukur abartmadim .Ama cok mutsuz bir gündü ya neyse su menuyu duz yazayim
28.10.2024
KAHVSLTI 14 .30
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynirli kizarmis ekmek
1 dilim balli tereyagli ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
2 hurma
19:00
3 tavuk bud haslama
Salata
2 litre Su
Spor yok
LenaG Ceeeeeeeeeeee bugun dengrleyecegim kaptanim söz
Harikasın yine tatlımLenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
İyi Akşamlar
13:30 600ml.sade kefir
18:45 250ml.sade kefir, 1dolu kase yy.yoğurdun içine 2fıstık, 4fındık, 2kaju, 5badem, 4bütün ceviz, 10leblebi,
19:30 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
2.5 litre su
Adım 4793