Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım

Amin canım. İnşallah.

Demek ki herkes aynı durumda😁

Yapma kız. Ücret talep et 😁😁😁

Afiyet olsun canım

Sana hayranım. Ben bayılmıştım. Güzel bir eksi gelecek herhalde

Afiyet olsun canım menü harika

Afiyet olsun canım menü harika

Menü güzel canım. Eksilerin bol olsun.

Menü güzel canım. Sen nasıl oldun?
Hahaha benim aklıma niye gelmedi bu, oysa ki asla kaçırmam böyle şeyleri 😂😂
Aboooo pasta tabağı ile başlayan kısmı okurken bir anda elektrik çarpmış gibi oldum . Nimetin koyuldugu tabak bile beni sarsiyor😄
Kız beni de bir tuhaf ettin, sen pasta tabağı diyince geri dönüp bakma ihtiyacı hissettim, pasta vardı ben mi kaçırdım acaba diye 😂😂

Teşekkür ederim canım güzel dusuncelerin için 🌼 bakalım da sanırım ben sık yemeye alıştım ondan zor gibi geldi 🥰 ramazan orucunda zorlanmıyorum ama emzirme döneminden sonra denemek isterim gezegenfeza gezegenfeza ablam gibi 💚
Ne zaman kendini hazır hissedersen, sormak istediğin birşey olursa burdayım 😘

3 kurabiyeyi de sporla yaktin gitti zaten afiyet olsun:KK200:

Sen de cok azimlisin, ben burada senin ve LenaG LenaG in menulerini cok istikrarli, bir kriteri olup şaşmaz buluyorum.
@Cakinin Gelini nin de istikrarli kilo verisi dikkatimi cekiyor. Masallah hepinize.
Bazen insanlar kendi yaptiklarini görmüyor diye yazayim dedim.
Ne olacak bu ara ogunlu listrleri yapmak da kolay degil , önüne once araogunsuz sonra de if diyeti konulsa sen de yaparsin , vucut alisinca aclik da zor degil. Teknigi var sadece
:KK60:

Ya abla her gün tartilma lütfen çok olumsuz etkiliyor resmen kilo versek nasıl olsa verdim rahatlığı oluyor vermesek zaten veremiyorum diye stres yapıyoruz o yüzden haftada 1 yeterli oluyor muhtemelen yorgunluğun strese bağlı
Diyetten uzak kaldigim zamanlarda tartilmiyordum on kilo sürprizi gördüm kuzum. Korkuyorum ona göre detoks ve öğün ayarlıyorum. Stres yaptığının farkındayım of of...

Kilo verememenin tatlım. Üzerine koyabileceğim bir şey kalmadı. Tabi bu bir tahmin. Fezom gibi sabırlı olmayı seçtim. 🥺
emek veriyorsun, dikkat ediyorsun yine de veremiyorsan demek ki şu anda hormonal birşeyler oluyor olabilir, bir sebeple vücudun su tutmuş olabilir gibi gibi onlarca sebep var ki sen çok iyi bilirsin, lütfen kilo gibi aslında çok da önemli olmayan birşey için o güzel canını sıkma, bu hafta veremezsin haftaya 2 katı verirsin

Mental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz. 😢
Ben ne yapayım acaba 🤔
Sisteme birebir uydum, ne dendiyse yaptım, daha bu hafta zayıfladığımı hissettim, nerdeyse 3 ay olacak. Defalarca çöküşün ucundan döndüm, sonunda biz kazanacağız, motivasyonumuzu diri tutacağız, bizi kimse yıkamaz ( bunu yazarken gönlüm kırık, öfkeliyim😔, ne yapıyorduk? Salla salla vur duvara, hayali bile güzel 😂😂)

Ya abla her gün tartilma lütfen çok olumsuz etkiliyor resmen kilo versek nasıl olsa verdim rahatlığı oluyor vermesek zaten veremiyorum diye stres yapıyoruz o yüzden haftada 1 yeterli oluyor muhtemelen yorgunluğun strese bağlı
Zaten vücut yoğunluğu dinlenince gidiyor, stres, beyin ve kalp yorgunluğu uzun sürüyor canım 😔

emek veriyorsun, dikkat ediyorsun yine de veremiyorsan demek ki şu anda hormonal birşeyler oluyor olabilir, bir sebeple vücudun su tutmuş olabilir gibi gibi onlarca sebep var ki sen çok iyi bilirsin, lütfen kilo gibi aslında çok da önemli olmayan birşey için o güzel canını sıkma, bu hafta veremezsin haftaya 2 katı verirsin
Bir yerlerde bir yanlış var deyip ona takılıyorum. Sağ ol bitanemmm ❤️

X