Bizi bozar diyon
Krema bence de ağır olur gibi sanki
Teşekkür ederim canım güzel dusuncelerin için3 kurabiyeyi de sporla yaktin gitti zaten afiyet olsun
Sen de cok azimlisin, ben burada senin veLenaG in menulerini cok istikrarli, bir kriteri olup şaşmaz buluyorum.
@Cakinin Gelini nin de istikrarli kilo verisi dikkatimi cekiyor. Masallah hepinize.
Bazen insanlar kendi yaptiklarini görmüyor diye yazayim dedim.
Ne olacak bu ara ogunlu listrleri yapmak da kolay degil , önüne once araogunsuz sonra de if diyeti konulsa sen de yaparsin , vucut alisinca aclik da zor degil. Teknigi var sadece
Afiyet olsun kaptanım28.11.2024
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka
Ara 1 avuç mısır kavurga
Akşam 1 büyük pasta tabağına 5 yemek kaşığı tavuklu mantar sote yanına yeşil salata doldurdum
2 litre su
Adım 7766
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun kaptanım
Amin canım benim sağollHayırlı uğurlu olsun canım, güle güle güzel günlerde kullan.
28.11.2024
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka
Ara 1 avuç mısır kavurga
Akşam 1 büyük pasta tabağına 5 yemek kaşığı tavuklu mantar sote yanına yeşil salata doldurdum
2 litre su
Adım 7766
selam kızlardün akşam çok hoş olmayan bi menüyle bitirdim o yüzden utandım yazmaya shshsh
28.11.24
kahvaltı 8.30 2 haşlanmış yumurta ile ejder meyveli yulaf lapası
öğlen pırasa mücver, kuru fasulye pilav yoğurt
ara kuru kayısı ve 6-7 kaju
akşam hamburger menü
bi de misafirim geldi onlara kek yapmıştım ucundan bir çatal yedim.
5800 adım, 3 lt su
sibel_84 LenaG Boncuk2307
Canım geçen günlerde de böyleydin, canını sıkan bir olay var mı. Reglin etkisi hep böyle mi olur yoksa.Sebepsiz yere canım sıkılıyor. İki gündür değişik bir ruh hali içerisindeyim. Çevremdeki herşey bana batmaya başladı . İki gündür diyette hak getire. Ödem aldı başını gitti. Regl gelmedi. Patlayacagim sanki.
Senin niye keyfin yoktu Elhancım.Tatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii
Umarım düzeliriz.
Ağlamak çok iyi gelir canım, içini boşalt ferahla. İnşallah bugün çok iyi uyanmışsındır.Bilmiyorum ki iyi gelir mi?
Keşke iyi gelse...
ay çok teşekkür ederimmmmCanm koşturmacadan yazamadım tebrik ederimsağlıcakla gelsin bebiş
canım teşekkür ederimmAfiyet şifa olsun canım. Hamileymişsin hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Arada kaçamaklar olur bu dönemde şifa olsun bir sonraki gün hafif geçirip dengelersin. Kontrollü gidersen hamilelikte sonra rahat edersin
Belirli bir yaştan sonra yenilikler bize zor gelir.Aslinda yeniliklere açık olmak lazım ama gençler için daha uygun. Eşime brokoli enginar ve kerevize 2 yılda alıştırdım . Mide neye alıskinsa çocukluktan onu istiyor.
Aafiyet olsun canım menü yakıyor28.11.2024
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka
Ara 1 avuç mısır kavurga
2 litre su
Adım 7766
Akşamki menü CIS olmusselam kızlardün akşam çok hoş olmayan bi menüyle bitirdim o yüzden utandım yazmaya shshsh
28.11.24
kahvaltı 8.30 2 haşlanmış yumurta ile ejder meyveli yulaf lapası
öğlen pırasa mücver, kuru fasulye pilav yoğurt
ara kuru kayısı ve 6-7 kaju
akşam hamburger menü
bi de misafirim geldi onlara kek yapmıştım ucundan bir çatal yedim.
5800 adım, 3 lt su
sibel_84 LenaG Boncuk2307
Bu aralar değişik ruh halindeyim. Ağladım az önce rahatladımCanım geçen günlerde de böyleydin, canını sıkan bir olay var mı. Reglin etkisi hep böyle mi olur yoksa.
Senin niye keyfin yoktu Elhancım.
Ağlamak çok iyi gelir canım, içini boşalt ferahla. İnşallah bugün çok iyi uyanmışsındır.
Mental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz.Canım geçen günlerde de böyleydin, canını sıkan bir olay var mı. Reglin etkisi hep böyle mi olur yoksa.
Senin niye keyfin yoktu Elhancım.
Ağlamak çok iyi gelir canım, içini boşalt ferahla. İnşallah bugün çok iyi uyanmışsındır.
Belli ki adam seçiyorBu ay bir bize mi ayıyor hocam
Bazen cok enerjik görüyorum seni simdi de böyle.Mental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz.
kilo verememiş olmanın yorgunluğu mu başka birşeyler mi var tatlımMental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz.
Ya abla her gün tartilma lütfen çok olumsuz etkiliyor resmen kilo versek nasıl olsa verdim rahatlığı oluyor vermesek zaten veremiyorum diye stres yapıyoruz o yüzden haftada 1 yeterli oluyor muhtemelen yorgunluğun strese bağlıMental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz.