Popüler Konu LenaG ile MasterFit

3 kurabiyeyi de sporla yaktin gitti zaten afiyet olsun:KK200:

Sen de cok azimlisin, ben burada senin ve LenaG LenaG in menulerini cok istikrarli, bir kriteri olup şaşmaz buluyorum.
@Cakinin Gelini nin de istikrarli kilo verisi dikkatimi cekiyor. Masallah hepinize.
Bazen insanlar kendi yaptiklarini görmüyor diye yazayim dedim.
Ne olacak bu ara ogunlu listrleri yapmak da kolay degil , önüne once araogunsuz sonra de if diyeti konulsa sen de yaparsin , vucut alisinca aclik da zor degil. Teknigi var sadece
Teşekkür ederim canım güzel dusuncelerin için 🌼 bakalım da sanırım ben sık yemeye alıştım ondan zor gibi geldi 🥰 ramazan orucunda zorlanmıyorum ama emzirme döneminden sonra denemek isterim gezegenfeza gezegenfeza ablam gibi 💚

28.11.2024

Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka

Ara 1 avuç mısır kavurga

Akşam 1 büyük pasta tabağına 5 yemek kaşığı tavuklu mantar sote yanına yeşil salata doldurdum

2 litre su
Adım 7766
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım 💙

Günaydııın benim de hiç modum yok biri grubu bi okusa nazardır belki ya da havalardan hastalıktan toplayamadım ben de hiç kendimi.
Dünkü menüm
Sabah 10.00 granola,yulaf süt
12.00 tarhana çorbası, 1 mandalina
Öğlen 15.00 1 kase kısır üzerine tepeleme domates salatalık
Akşam hindi, basmati pilav yoğurt
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee

selam kızlar ❤️ dün akşam çok hoş olmayan bi menüyle bitirdim o yüzden utandım yazmaya shshsh
28.11.24
kahvaltı 8.30 2 haşlanmış yumurta ile ejder meyveli yulaf lapası
öğlen pırasa mücver, kuru fasulye pilav yoğurt
ara kuru kayısı ve 6-7 kaju
akşam hamburger menü 🙈
bi de misafirim geldi onlara kek yapmıştım ucundan bir çatal yedim.
5800 adım, 3 lt su
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

28.11.2024

2 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka

Ara 1 avuç mısır kavurga

Akşam 1 büyük pasta tabağına 5 yemek kaşığı tavuklu mantar sote yanına yeşil salata doldurdum

2 litre su
Adım 7766

Aboooo pasta tabağı ile başlayan kısmı okurken bir anda elektrik çarpmış gibi oldum . Nimetin koyuldugu tabak bile beni sarsiyor😄

selam kızlar ❤️ dün akşam çok hoş olmayan bi menüyle bitirdim o yüzden utandım yazmaya shshsh
28.11.24
akşam hamburger menü 🙈
5800 adım, 3 lt su

Afiyet şifa olsun canım. Hamileymişsin hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Arada kaçamaklar olur bu dönemde şifa olsun bir sonraki gün hafif geçirip dengelersin. Kontrollü gidersen hamilelikte sonra rahat edersin

Sebepsiz yere canım sıkılıyor. İki gündür değişik bir ruh hali içerisindeyim. Çevremdeki herşey bana batmaya başladı . İki gündür diyette hak getire. Ödem aldı başını gitti. Regl gelmedi. Patlayacagim sanki. :işsiz: :işsiz:
Canım geçen günlerde de böyleydin, canını sıkan bir olay var mı. Reglin etkisi hep böyle mi olur yoksa.
Tatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii:cry:
Umarım düzeliriz. 😢
Senin niye keyfin yoktu Elhancım.
Bilmiyorum ki iyi gelir mi?
Keşke iyi gelse...
Ağlamak çok iyi gelir canım, içini boşalt ferahla. İnşallah bugün çok iyi uyanmışsındır.

Canm koşturmacadan yazamadım tebrik ederim 🌼 💚 🧿 sağlıcakla gelsin bebiş 🥰🥰
ay çok teşekkür ederimmmm 💗💗💗
Afiyet şifa olsun canım. Hamileymişsin hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Arada kaçamaklar olur bu dönemde şifa olsun bir sonraki gün hafif geçirip dengelersin. Kontrollü gidersen hamilelikte sonra rahat edersin
canım teşekkür ederimm 💗 kesinlikle, ilk hamileliğinde 25 kilo almış biri olarak bunda gidebildiğim sürece dikkatli gidebilmek istiyorum. artık olduğu kadar 💗

Aslinda yeniliklere açık olmak lazım ama gençler için daha uygun. Eşime brokoli enginar ve kerevize 2 yılda alıştırdım . Mide neye alıskinsa çocukluktan onu istiyor.
Belirli bir yaştan sonra yenilikler bize zor gelir.
28.11.2024

2 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka

Ara 1 avuç mısır kavurga

2 litre su
Adım 7766
Aafiyet olsun canım menü yakıyor
28.11.24
akşam hamburger menü 🙈
5800 adım, 3 lt su
Akşamki menü CIS olmus
Canım geçen günlerde de böyleydin, canını sıkan bir olay var mı. Reglin etkisi hep böyle mi olur yoksa.

Ağlamak çok iyi gelir canım, içini boşalt ferahla. İnşallah bugün çok iyi uyanmışsındır.
Bu aralar değişik ruh halindeyim. Ağladım az önce rahatladım 😁😁

Mental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz. 😢

Mental yorgunluk tatlım. Şu etkili diyebileceğim bir şey yok sanırım kilo vermede biraz zorlanıyorum. Bu hafta her gün tartıldım. umutsuzum biraz. 😢
Bazen cok enerjik görüyorum seni simdi de böyle.
Cok mükemmeliyetçi misin acaba ?
Kilo konusunda gecen haftalarda iyi kilo verdin . Bu hafta veremiyorsan da alma yeter. Gelecek hafta 2 haftalik gidecek😉

Ya abla her gün tartilma lütfen çok olumsuz etkiliyor resmen kilo versek nasıl olsa verdim rahatlığı oluyor vermesek zaten veremiyorum diye stres yapıyoruz o yüzden haftada 1 yeterli oluyor muhtemelen yorgunluğun strese bağlı

X