Akşamki yemeği i anlamadımSelamlarr
Dünkü menüm
Sabah 7.30
2 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası
1 p ciğer kavurma
1 kase yeşil salata
Ara 16.30 civarı
Mixmey (17 kalorilil ilave şekersiz , katkısız, meyve pestili gibi birşey)
Akşam
20.30 beef stragonof
2 dilim ekmek (ay bu hiç hoşuma gitmedi ama ekmek yemeyen ben akşamki ekmek çok lezzetliydi-çavdar ekmeği)
Su2 lt
Spor yok 6400 adım
LenaG sibel_84
Afiyet olsun canım menü harika28 Kasım Perşembe menüsü (diyetisyen)
11.00 başlangıç
1 bardak sirkeli su
11.30 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, 3 kaşık yulaf, yarım armut, 2 kaşık nar, 10 adet badem.
Bol yeşillik ve 2 dilim peynir.
15.00 ara
2 adet yer kirazı (kuru meyve tarzında), 21 adet siirt fıstığı (3 ceviz yerine)
18.00 akşam
Ton balıklı salata
Su 2.5 litre
Spor 5000 adım 500 puan
30 dk kardiyo 300 puan
Toplam 800 puan
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Bu ay bir bize mi ayıyor hocamBu mesaja hem güldüm hem üzüldüm .Canım benim tabi ki masumsun . Çığ gibi yuvarlandik büyümeye devam ediyoruz. Ayın evrelerine baktım dolunaydan çıkmışız onun etkisi olabilir mi acaba?
Akşamki yemeği i anlamadım
Cahilligime ver.
Google amca sağolsun bakiverdim hemen.Kuzum et sotenin kremalısı
Ne yemiş bu bizim kız dedim. Kremalı et sote yazsa anlayacağım.Kuzum et sotenin kremalısı
12.30 canımKızlar cumartesi tartısı en son kaça kadardı . Unuttum
Google amca sağolsun bakiverdim hemen.
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.Günaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım
12.30 canım
Bizi bozar diyonBenim kardeşim ahcilik okudu o yapar bu tarz yemekler. Bir ara annemle bana yaptı yanına birde kendi makarna yaptı. Ama alışkın olmadığımız için bize çok karışık ve ağır gelmişti. Tabi biz alışkınız et soteye bandıra bandira ekmekle yemeğe. Beff meff açmadı bizi
Hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle güzel günlerde kullan.Günnnooooooooyeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
Doğru diyorsunTamamdır canimmm 12.29 da tartıliyim ozaman 1gr 1gr dır
Aslında mesajını hatırlıyor gibiyim ama neden cevap vermemişim hatırlamıyorum, sanırım giden alıntılar arasında kaldı canım. Yarınki tartıya göre belirlesek olur mu.Ayy kimse yılbaşı için hedef koymamış galiba hiç etiket düşmemiş
3 kurabiyeyi de sporla yaktin gitti zaten afiyet olsunCanımlar teşekkür ederim Allah razı olsun sordunuz merak ettiniz, şimdi daha iyiyim şükür, spor bakanlığı işlerimi hallettim şimdi menümü yazayım
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, avuç içi kadar beyaz leblebi
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, hindi füme, süzme peynir, 2 yeşil zeytin (sandviç gibi yaptım)
Ara Öğün 15.00 civarı
Glutensiz karabuğdaylı portakallı kurabiye (tanesi 42 kaloriymiş) 3 tane kurabiye, 1 bardak yarım yağlı süt
Ara Öğün 17.00
1 yeşil elma
Akşam Yemeği 19.30
3-4 yk kadar mantı, 2 yk yoğurt, limonlu zeytinyağlı sarımsaklı brokoli salatası
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
#50 dk eliptik (17 km yol)
#25 dk bölgesel hareketler + 30 mekik (eşim aşırı derecede kilo aldı, dedi ki spor hocalığı yap bana, birlikte başladık)
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
Sen de cok azimlisin, ben burada senin veMaşallaho irade güç kuvvet bizlere de nasip olur inşallah şuan çocuklar küçük emziriyorum da o yüzden bu kadar yediğim halde bile enerjim kalmıyor aksama ama ben de şifa için denemek isterim ilerleyen zamanlarda
Afiyet oldun tatlımHemen dünkü menümu ekleyeyim Perşembe
Sabah okula köfte yoguracaktim 11 civarı
3kofte kadar
Öğle arası
Bir kase yoğurtlu kabak
3 civarı komsularimla
Sade kahve,yine iki köfte biraz marul, bir ceviz ,4 badem bir avuç çiğ çekirdek,bir incir
Akşam 6 buçuk
Bir kase k.tavuksuyu haşlanmış tavuk 2yk pirinç pilavı
Çayın yanına tadımlık pişmaniye,
LenaG Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun kaptanım sağlıklı bir menü olmuşBende dünü yazayım.
Kahvaltı
Küçük bir poğaça
1 bardak kiraz saplı çay
Ara öğün
Kiraz saplı çay+2hurma
Aksam
2 çatal karnabahar
Havuç ve pancar salatası
Ara öğün
Maden suyu
Avuç içi kadar tarhana
LenaG Ceeeeeeeeeeee