Teşekkür ederimm canımmBoyun kac cnm
Vayyy cumartesi odulu olmadan gecirmissin gunu
Afiyet olsun canim
Bi kacamaksiz menu daha
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Erken saatde yemissin halka tatlisini
Gun icinde yediklerinle bence kalori fazla almamissin
afiyet olsun canim
findik lahmacunun yaninfa yesillikte yeseydin daha iyi olurdu
afiyet olsun
Pirinc pilavimiydi abla
Bulgur pilaviysa iyi
Ama pirincse cok olmus
kacamak olarakta dondurma yemissin
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
GUzel menu
Hemde kacamaksiz
afiyet olsun canim cekirdek olmasada olur bence
afiyet olsun
Sabahki kacamak iyi ama
Aksam 5 bucuk krep cok olmus
Sadece 2 yemek kasigi fistik ezmesi gozume carpti
Oda cumartesi odulu olmus afiyet olsun canim
Teşekkür ederimmTakımlara girmek ister misin diye sormuştum canım
Afiyet olsunyeşillik eksik görünüyor sadece
Ellerine sağlık
Afiyet olsun canımavokado çeyrek daha uygun olur kalorisi yüksek biraz akşam güzel olmuş
Afiyet olsun c.tesi bir öğün ödül olmuş akşamı da gayet güzel kapatmışsın
Hamarat hanım ellerine sağlık
Afiyet olsunçok hafif bir menü olmuş güzelce ödülünü tam porsiyon yapaydın yaa hak ettin bence
Af,yet olsun queeenellerine sağlık mutlaka çok güzeldir
Ah anneler ve eşlerCanım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk
Afiyet olsunkahvaltıya 1 dilim tahıllı ekmek de eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel bir menü
Afiyet olsunyarın için ödem olabilir karbonhidrat yoğun olmuş takılmadan devam canım su gayet güzel
Afiyet olsungüzel menü akşam sadece çorba tutmuyor yanına salata eklesen daha doyurucu olurdu sanki
Haftaya cumartesi ay sonu hedefi son olduğu için hedef güncellemesi aynı kalsın kaptanımcanım düzenleme yapamadım. haftaya yeni listede ekleyeyim tamam
hedef güncelleyecekmisin
Tebrik ederim kizcemm
Canimm gayette iyisin bozma moralini
Harikasın kuzum
Hahaha niye yicen dimi gitcegin planlarda hahahaLenaG kaptanım bu hafta çok fazla öğretmenler günü planları neyin var nasıl yapsam bu hafta takımı olumsuz etkşlemek de istemem
Ahahhaha bende şaşırdım çiçek biliyormusun okadar spora nasıl sitarecim birinci olamadı diyeWu huuu iki takimin da ortalaması %1.2 üzeri
Herkesi kutlarım hepimiz kazandık. @Sitare55 tebrik ederim başarıların daim olsun.
Sporda birinciliği ne ara kaptirdin ona şaşırdım
Cicekkk ben miyim yoksa o kişiBuradaki arkadaslardan o liglerden inenler var
Bi 48 kiloluk arkadasa bakinca hep 48mis gibi geliyor ama 20 kilo vermis de oyle olmuş.
Ben 85.7 ile başladım kilom 76.7
Bağğane ben de 50 olucam
Neydim demeyecegiz ne olucam diyecegiz
Harika eksilmissin kuzumgeldim burdayım kaptan
Asyaa sen ve misafilerin kız okadar iş yapmışsın yat dinlen birazCeeeeeeeeeeee LenaG
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
10:30
Halka tatlı yedim herhalde 400/500 kalori vardır
11:00 domates salatalık
14:30
1 avuç fındık
16:20 akşam yemeği bitti
2 kıymalı köfte bol salata
Su 2 litre olur
Spor sabah kalktığımdan beri daha oturmadım.
Dün 2 kilo poğaça 1 kilo pizza yaptım
Bu gün 2 kilo halka tatlısı yaptım. Mutfak komple batmıştı temizledim.
Evi komple sildim süpürdüm
akşam yemeği hazırladım yedik. Şimdi çocuklara banyo yaptırıyorum
Bir saate kadar çaya misafirim var.
Şimdi yine ortalığı toplamam lazım
Takma kafana kuzum şişkinlik vardirYaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm
Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi
Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi
Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular
155 canımMaşallah, çok güzel bir eksi, tebrik ederim.
Harikasın canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Aman Allah'ım bu gözler neler görüyor, maşallah tebrik ederim.
Tebrikler canım, güzel eksi.
Çok artı değilsin canım, zaten bu kiloda ufak tefek oynamalar normaldir. Bu arada senin boyun kaçtı ben bilmiyorum.
Sabit olmak da iyidir canım, tebrikler.
Ooo süper bir rakam daha, tebrikler.
Tebrik ederim canım ekside olmak iyidir.
Artı bile denilemez buna canım.
Canım kaptanım tebrik ederim, çok güzel bir eksiyle gelmişsin.
Neler yapıyorsunuz bugün böyle maşallah, tebrik ederim.
Canım sabit olmak da iyidir, zaten kilon az o yüzden normal sabit olman.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Bence bu hafta güzel bir eksi gelecek.
Artı olmaman iyidir canım, tebrikler.
Oooo fezacım süpersin, tebrikler.
Sisssttt doparlan kendine gel.Şimdi benim canım kaptanım, güzel kaptanım, tatlı kaptanım (uzar gider bu liste) bugün bildirim yapmasam olmaz mı, çünkü ben abarttım, çünkü ben reglim (ne olduğu belli olmasa da), çünkü ben pazartesi diyetisyenle başlıyorum o yüzden bugün yoldan çıktım. Nolur yazmayayım
Gittim ama bir gözüm buradaÇay yap, mutfak topla, o bu derken geçmiş yapmam 2 saat sürdü resmen canım. Sanırım sen dizine gitmişsin bile.
Offf menü yine yakiyor.İyi Akşamlar Hanımlar Bugünün Menüsü
Saat11. :2 yumurtadam yulaflı, maydanozlu omlet,peynir,1dilim ekmek
Ara 14 :Sade Türk kahvesi,
Akşam 19: 1 muz, 1 elma
2.5 litre su
15 dk eliptik
3500 adım
LenaG , @Boncuk2307 , sibel_84
Tam porsiyon bana dokunuyor canım benim.Takımlara girmek ister misin diye sormuştum canım
Ellerine sağlık
Afiyet olsun canımavokado çeyrek daha uygun olur kalorisi yüksek biraz akşam güzel olmuş
Afiyet olsunçok hafif bir menü olmuş güzelce ödülünü tam porsiyon yapaydın yaa hak ettin bence
Ah anneler ve eşlerCanım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk
Afiyet olsunyarın için ödem olabilir karbonhidrat yoğun olmuş takılmadan devam canım su gayet güzel
Afiyet olsungüzel menü akşam sadece çorba tutmuyor yanına salata eklesen daha doyurucu olurdu sanki
67.50 de yılbaşı olsun şimdilik canımay bitmesine 1 hafta kaldı.
o yüzden yılbaşı hedeflerini oluşturabiliriz
güzel menüSabah öğle ve 15:30 16:00 e kadar kahve kahve kahve (sütle )
Sonra 15:30 dan sonra 1,5 simitle kallavi kahvaltı (reçel çeşitlerinden 1 er tk,40 gr ezine,40 gr kadar tulum peyniri,7-8 zyetin)
E geç yiyince acıkmadım ama şimdi salep içiyorum 1 bardak bardağı 78 kaloriden
Bir de biraz önce tahin ve nohut ekmeği yaptım tatlarına baktım çeyrek dilim ekmek kadar
Su 4 e yaklaştı
8500 de adımım var
İlk defa bir kıyafet değildi o yüzden kafama takıldıCanım ikisi de aynı gün içinde dediyse belki de giydiğin kıyafet yüzündendir, bazı kıyafetler vücudumuzu olduğundan çok farklı gösterebiliyor biliyorsun. Ya da belki regl yakın olduğu için gerçekten bir tık şişkinlik yaşıyor olabilirsin. Soyledikleri doğru olsa bile belli ki geçici bir durumdur. Bence ikisine de bu tarz konuşmaların seni olumsuz etkilediğini, sen sormadıkça bu konuda yorum yapmamalarını istediğini söyle canım. Bazı şeyleri illa ki duymamıza gerek yok.
Yüzümde bi şişlik var evet ama eşim direkt bel bölgeme yoğunlaştı annem de kalçama, nokta atışı buldular bi de nereden kilo aldığımıh anneler ve eşlerCanım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk
Belki ödem var , belki uykusuz kaldın yüzün şişti, belki kıyafetten...Hatta kilo verince bir değişiklik oluyor ya o farklılığı bile kilo almak olarak yorumlayabiliyorlar.
Dur bir ihtimal daha. Kilo verince icine görebildiğimiz o dar kiyafetimiz var ya onlar modeline gore gobek yaglarini yukardan pirtlatabiliyor
Amaaan takma cok degil 1 aya kilo vermissin diye hizaya gelecek hepsi
Senin annendi degil mi çökmüşsun diyenbakalım yine bir kulp takacak mi veya sabote etmeye kalkacak mi seni belki de annem kusur buluyorsa dogru yoldayım diye düşünmen gerekecek. Hele bir surecini ve annenin tepkilerini görelim
Evet kuzum benim annemdi çökmüşsün diyenBelki ödem var , belki uykusuz kaldın yüzün şişti, belki kıyafetten...Hatta kilo verince bir değişiklik oluyor ya o farklılığı bile kilo almak olarak yorumlayabiliyorlar.
Dur bir ihtimal daha. Kilo verince icine görebildiğimiz o dar kiyafetimiz var ya onlar modeline gore gobek yaglarini yukardan pirtlatabiliyor
Amaaan takma cok degil 1 aya kilo vermissin diye hizaya gelecek hepsi
Senin annendi degil mi çökmüşsun diyenbakalım yine bir kulp takacak mi veya sabote etmeye kalkacak mi seni belki de annem kusur buluyorsa dogru yoldayım diye düşünmen gerekecek. Hele bir surecini ve annenin tepkilerini görelim
Aşko 3 haftadır 57 kurtulamadım şu 7 denCanimm gayette iyisin bozma moralini
Tamam sağol kaptaniçemTakımlara girmek ister misin diye sormuştum canım
Ellerine sağlık
Bazen takılıyor canım keşke izinli olmasan burda olmayınca ipin ucu iyice kaçıyor sadece menü verip çıkardın hani vaktin olmasa bileAşko 3 haftadır 57 kurtulamadım şu 7 den
Yok takmayacağım zaten takarsam modumu düşürürüm gerçekten kilo alırım sonraTakma kafana kuzum şişkinlik vardir
Yaaaa teşekkür ederiiiiiiimmmmm çok incesinElhan sibel_84 sitare25 dolar milyoneri arke ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUNNNN
Eki Görüntüle 3508851
Burada izinliyim diyeti bırakmayacam kiBazen takılıyor canım keşke izinli olmasan burda olmayınca ipin ucu iyice kaçıyor sadece menü verip çıkardın hani vaktin olmasa bile
Tamam canım daha c.tesi bitmedi mavi takıma alalım seniKaptanimm kaptanım canım kaptanimLenaG bu hafta takımlara alır mısınız benide buraya gelemedim disaridayim şarjım da yoktu ay sonu ya sıkı bı sarılıp dört elle 46 veya 47 görmek istiyorum takımlarda olmak cokk motive ediyor beni eğer sizin içinde uygunsa
Baya lezzetli mis gibi de tahin kokusu ama çok kalorili anca ara öğünde 1 dilim yerimgüzel menütahin ekmeğini ben de denemek istiyorum ama sormam gerek diyetisyene. tadı güzel mi?
Yok canım bu hafta yok sadece c.tesi tartılacağızTamam sağol kaptaniçem
Birde bu salı tartılıcakmıyız