Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederimm canımm
Teşekkür ederimm kaptanım yarına ekleyeyim

Tebrik ederim kizcemm
Sabitim Eki Görüntüle 3508556
İzinli sayılmak istiyorum kaptanım LenaG
Canimm gayette iyisin bozma moralini
Eki Görüntüle 3508574
Geçen hafta 89.2
Bugün 88.2
Fark 1 kg
Oran%1.12

LenaG @Sitare55
Harikasın kuzum
LenaG kaptanım bu hafta çok fazla öğretmenler günü planları neyin var nasıl yapsam bu hafta takımı olumsuz etkşlemek de istemem
Hahaha niye yicen dimi gitcegin planlarda hahaha
Wu huuu iki takimin da ortalaması %1.2 üzeri
Herkesi kutlarım hepimiz kazandık. @Sitare55 tebrik ederim başarıların daim olsun.
Sporda birinciliği ne ara kaptirdin ona şaşırdım
Ahahhaha bende şaşırdım çiçek biliyormusun okadar spora nasıl sitarecim birinci olamadı diye
Cicekkk ben miyim yoksa o kişi
geldim burdayım kaptan
Harika eksilmissin kuzum
Asyaa sen ve misafilerin kız okadar iş yapmışsın yat dinlen biraz
Takma kafana kuzum şişkinlik vardir
155 canım

Sisssttt doparlan kendine gel.
Çay yap, mutfak topla, o bu derken geçmiş yapmam 2 saat sürdü resmen canım. Sanırım sen dizine gitmişsin bile.
Gittim ama bir gözüm burada
Offf menü yine yakiyor.
Tam porsiyon bana dokunuyor canım benim.
ay bitmesine 1 hafta kaldı.
o yüzden yılbaşı hedeflerini oluşturabiliriz
67.50 de yılbaşı olsun şimdilik canım

güzel menü tahin ekmeğini ben de denemek istiyorum ama sormam gerek diyetisyene. tadı güzel mi?

Kaptanimm kaptanım canım kaptanim LenaG bu hafta takımlara alır mısınız benide buraya gelemedim disaridayim şarjım da yoktu ay sonu ya sıkı bı sarılıp dört elle 46 veya 47 görmek istiyorum takımlarda olmak cokk motive ediyor beni eğer sizin içinde uygunsa

İlk defa bir kıyafet değildi o yüzden kafama takıldı
Bir de kızıyorum artık şu kilom hakkında yorum yapılmasına, bi beni bana bıraksalar keşke, onlara desem ki hoşuma gitmiyor kilom hakkında yorum yapılması senin iyiliğin söylüyorum diye bi de trip atarlar

h anneler ve eşler Canım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk
Yüzümde bi şişlik var evet ama eşim direkt bel bölgeme yoğunlaştı annem de kalçama, nokta atışı buldular bi de nereden kilo aldığımı

Evet kuzum benim annemdi çökmüşsün diyen
Ya hakkını yiyemem kilo verdiğimde de ilk o der kilo vermişsin diye ama demesinler işte beni çok düşürüyor bu yorumlar

Ama yok izin vermeyeceğim düşmeye, kilomu vermeye devam edeceğim, regli şişkinliğimde 1 haftaya gidecek inşallah zaten

Tamam sağol kaptaniçem
Birde bu salı tartılıcakmıyız

Tamam canım daha c.tesi bitmedi mavi takıma alalım seni
Ceeeeeeeeeeee kaptanım takıma bir kızçe daha ekledim haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…