Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Boyun kac cnm

Vayyy cumartesi odulu olmadan gecirmissin gunu
Afiyet olsun canim

Bi kacamaksiz menu daha
Afiyet olsun canim

Kolay gelsin canim
Erken saatde yemissin halka tatlisini
Gun icinde yediklerinle bence kalori fazla almamissin

afiyet olsun canim
findik lahmacunun yaninfa yesillikte yeseydin daha iyi olurdu
afiyet olsun

Pirinc pilavimiydi abla
Bulgur pilaviysa iyi
Ama pirincse cok olmus
kacamak olarakta dondurma yemissin
Afiyet olsun

Afiyet olsun canim
GUzel menu
Hemde kacamaksiz

afiyet olsun canim cekirdek olmasada olur bence
afiyet olsun

Sabahki kacamak iyi ama
Aksam 5 bucuk krep cok olmus

Sadece 2 yemek kasigi fistik ezmesi gozume carpti
Oda cumartesi odulu olmus afiyet olsun canim
Teşekkür ederimm canımm 🥰🥰
Takımlara girmek ister misin diye sormuştum canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200:yeşillik eksik görünüyor sadece

Ellerine sağlık :KK200:

Afiyet olsun canım :KK200:avokado çeyrek daha uygun olur kalorisi yüksek biraz akşam güzel olmuş

Afiyet olsun c.tesi bir öğün ödül olmuş akşamı da gayet güzel kapatmışsın :KK200:
Hamarat hanım ellerine sağlık :kk77:

Afiyet olsun :KK200:çok hafif bir menü olmuş güzelce ödülünü tam porsiyon yapaydın yaa hak ettin bence :KK19:

Af,yet olsun queeen:KK200: ellerine sağlık mutlaka çok güzeldir :kk77:

Ah anneler ve eşler :KK35:Canım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk :KK47::KK47::KK47:

Afiyet olsun :KK200:kahvaltıya 1 dilim tahıllı ekmek de eklenebilirmiş

Afiyet olsun güzel bir menü :KK200:

Afiyet olsun :KK200: yarın için ödem olabilir karbonhidrat yoğun olmuş takılmadan devam canım su gayet güzel :rapci:

Afiyet olsun :KK200:güzel menü akşam sadece çorba tutmuyor yanına salata eklesen daha doyurucu olurdu sanki
Teşekkür ederimm ❤️❤️kaptanım yarına ekleyeyim🥰

Tebrik ederim kizcemm
Sabitim 🥺Eki Görüntüle 3508556
İzinli sayılmak istiyorum kaptanım LenaG LenaG
Canimm gayette iyisin bozma moralini 🤍
Eki Görüntüle 3508574
Geçen hafta 89.2
Bugün 88.2
Fark 1 kg
Oran%1.12

LenaG LenaG @Sitare55
Harikasın kuzum🤍
LenaG LenaG kaptanım bu hafta çok fazla öğretmenler günü planları neyin var nasıl yapsam bu hafta takımı olumsuz etkşlemek de istemem 🤔
Hahaha niye yicen dimi gitcegin planlarda hahaha😆
Wu huuu iki takimin da ortalaması %1.2 üzeri 😲
Herkesi kutlarım hepimiz kazandık. @Sitare55 tebrik ederim başarıların daim olsun.
Sporda birinciliği ne ara kaptirdin ona şaşırdım :KK64:
Ahahhaha bende şaşırdım çiçek biliyormusun okadar spora nasıl sitarecim birinci olamadı diye 😁
Buradaki arkadaslardan o liglerden inenler var
Bi 48 kiloluk arkadasa bakinca hep 48mis gibi geliyor ama 20 kilo vermis de oyle olmuş.
Ben 85.7 ile başladım kilom 76.7

Bağğane ben de 50 olucam :KK12::halay:
Neydim demeyecegiz ne olucam diyecegiz :rolleyes:
Cicekkk ben miyim yoksa o kişi 🥳😁
:halay::halay::halay:geldim burdayım kaptan
Harika eksilmissin kuzum🤍😘
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve

10:30
Halka tatlı yedim herhalde 400/500 kalori vardır
11:00 domates salatalık

14:30
1 avuç fındık

16:20 akşam yemeği bitti
2 kıymalı köfte bol salata
Su 2 litre olur

Spor sabah kalktığımdan beri daha oturmadım.
Dün 2 kilo poğaça 1 kilo pizza yaptım
Bu gün 2 kilo halka tatlısı yaptım. Mutfak komple batmıştı temizledim.
Evi komple sildim süpürdüm

akşam yemeği hazırladım yedik. Şimdi çocuklara banyo yaptırıyorum

Bir saate kadar çaya misafirim var.
Şimdi yine ortalığı toplamam lazım
Asyaa sen ve misafilerin kız okadar iş yapmışsın yat dinlen biraz😁
Yaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm 😡😡

Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi

Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi 😢

Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular 🧐
Takma kafana kuzum şişkinlik vardir
Maşallah, çok güzel bir eksi, tebrik ederim.

Harikasın canım, tebrikler.

Tebrik ederim canım güzel eksi.

Aman Allah'ım bu gözler neler görüyor, maşallah tebrik ederim.

Tebrikler canım, güzel eksi.

Çok artı değilsin canım, zaten bu kiloda ufak tefek oynamalar normaldir. Bu arada senin boyun kaçtı ben bilmiyorum.

Sabit olmak da iyidir canım, tebrikler.

Ooo süper bir rakam daha, tebrikler.

Tebrik ederim canım ekside olmak iyidir.

Artı bile denilemez buna canım.

Canım kaptanım tebrik ederim, çok güzel bir eksiyle gelmişsin.

Neler yapıyorsunuz bugün böyle maşallah, tebrik ederim.

Canım sabit olmak da iyidir, zaten kilon az o yüzden normal sabit olman.

Tebrik ederim canım güzel eksi.

Bence bu hafta güzel bir eksi gelecek.

Artı olmaman iyidir canım, tebrikler.

Oooo fezacım süpersin, tebrikler.
155 canım😁

Şimdi benim canım kaptanım, güzel kaptanım, tatlı kaptanım (uzar gider bu liste) bugün bildirim yapmasam olmaz mı, çünkü ben abarttım, çünkü ben reglim (ne olduğu belli olmasa da), çünkü ben pazartesi diyetisyenle başlıyorum o yüzden bugün yoldan çıktım. Nolur yazmayayım :KK70: :KK60:
Sisssttt doparlan kendine gel.😁😁
Çay yap, mutfak topla, o bu derken geçmiş yapmam 2 saat sürdü resmen canım. Sanırım sen dizine gitmişsin bile.
Gittim ama bir gözüm burada 🤣🤣
İyi Akşamlar Hanımlar Bugünün Menüsü
Saat11. :2 yumurtadam yulaflı, maydanozlu omlet,peynir,1dilim ekmek
Ara 14 :Sade Türk kahvesi,
Akşam 19: 1 muz, 1 elma
2.5 litre su
15 dk eliptik
3500 adım
LenaG LenaG , @Boncuk2307 , sibel_84 sibel_84
Offf menü yine yakiyor.🔥🔥

Afiyet olsun canım :KK200:avokado çeyrek daha uygun olur kalorisi yüksek biraz akşam güzel olmuş

Afiyet olsun c.tesi bir öğün ödül olmuş akşamı da gayet güzel kapatmışsın :KK200:

Afiyet olsun :KK200:çok hafif bir menü olmuş güzelce ödülünü tam porsiyon yapaydın yaa hak ettin bence :KK19:

Ah anneler ve eşler :KK35:Canım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk :KK47::KK47::KK47:

Afiyet olsun :KK200: yarın için ödem olabilir karbonhidrat yoğun olmuş takılmadan devam canım su gayet güzel :rapci:

Afiyet olsun :KK200:güzel menü akşam sadece çorba tutmuyor yanına salata eklesen daha doyurucu olurdu sanki
Tam porsiyon bana dokunuyor canım benim.😁😁
ay bitmesine 1 hafta kaldı.
o yüzden yılbaşı hedeflerini oluşturabiliriz :halay: :halay: :halay:
67.50 de yılbaşı olsun şimdilik canım 👍

Elhan Elhan sibel_84 sibel_84 sitare25 sitare25 dolar milyoneri dolar milyoneri arke arke ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUNNNN

1732387612132.jpeg

Sabah öğle ve 15:30 16:00 e kadar kahve kahve kahve (sütle )

Sonra 15:30 dan sonra 1,5 simitle kallavi kahvaltı (reçel çeşitlerinden 1 er tk,40 gr ezine,40 gr kadar tulum peyniri,7-8 zyetin)
E geç yiyince acıkmadım ama şimdi salep içiyorum 1 bardak bardağı 78 kaloriden
Bir de biraz önce tahin ve nohut ekmeği yaptım tatlarına baktım çeyrek dilim ekmek kadar
Su 4 e yaklaştı

8500 de adımım var
güzel menü 🤩 tahin ekmeğini ben de denemek istiyorum ama sormam gerek diyetisyene. tadı güzel mi?

Kaptanimm kaptanım canım kaptanim LenaG LenaG bu hafta takımlara alır mısınız benide buraya gelemedim disaridayim şarjım da yoktu ay sonu ya sıkı bı sarılıp dört elle 46 veya 47 görmek istiyorum takımlarda olmak cokk motive ediyor beni eğer sizin içinde uygunsa 🙈

Canım ikisi de aynı gün içinde dediyse belki de giydiğin kıyafet yüzündendir, bazı kıyafetler vücudumuzu olduğundan çok farklı gösterebiliyor biliyorsun. Ya da belki regl yakın olduğu için gerçekten bir tık şişkinlik yaşıyor olabilirsin. Soyledikleri doğru olsa bile belli ki geçici bir durumdur. Bence ikisine de bu tarz konuşmaların seni olumsuz etkilediğini, sen sormadıkça bu konuda yorum yapmamalarını istediğini söyle canım. Bazı şeyleri illa ki duymamıza gerek yok.
İlk defa bir kıyafet değildi o yüzden kafama takıldı
Bir de kızıyorum artık şu kilom hakkında yorum yapılmasına, bi beni bana bıraksalar keşke, onlara desem ki hoşuma gitmiyor kilom hakkında yorum yapılması senin iyiliğin söylüyorum diye bi de trip atarlar 🙈

h anneler ve eşler :KK35:Canım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk :KK47::KK47::KK47:
Yüzümde bi şişlik var evet ama eşim direkt bel bölgeme yoğunlaştı annem de kalçama, nokta atışı buldular bi de nereden kilo aldığımı 🥴🤓

Belki ödem var , belki uykusuz kaldın yüzün şişti, belki kıyafetten...Hatta kilo verince bir değişiklik oluyor ya o farklılığı bile kilo almak olarak yorumlayabiliyorlar.
Dur bir ihtimal daha. Kilo verince icine görebildiğimiz o dar kiyafetimiz var ya onlar modeline gore gobek yaglarini yukardan pirtlatabiliyor 🤔
Amaaan takma cok degil 1 aya kilo vermissin diye hizaya gelecek hepsi :21:

Senin annendi degil mi çökmüşsun diyen 😅 bakalım yine bir kulp takacak mi veya sabote etmeye kalkacak mi seni 🤔 belki de annem kusur buluyorsa dogru yoldayım diye düşünmen gerekecek. Hele bir surecini ve annenin tepkilerini görelim

Belki ödem var , belki uykusuz kaldın yüzün şişti, belki kıyafetten...Hatta kilo verince bir değişiklik oluyor ya o farklılığı bile kilo almak olarak yorumlayabiliyorlar.
Dur bir ihtimal daha. Kilo verince icine görebildiğimiz o dar kiyafetimiz var ya onlar modeline gore gobek yaglarini yukardan pirtlatabiliyor 🤔
Amaaan takma cok degil 1 aya kilo vermissin diye hizaya gelecek hepsi :21:

Senin annendi degil mi çökmüşsun diyen 😅 bakalım yine bir kulp takacak mi veya sabote etmeye kalkacak mi seni 🤔 belki de annem kusur buluyorsa dogru yoldayım diye düşünmen gerekecek. Hele bir surecini ve annenin tepkilerini görelim
Evet kuzum benim annemdi çökmüşsün diyen
Ya hakkını yiyemem kilo verdiğimde de ilk o der kilo vermişsin diye ama demesinler işte beni çok düşürüyor bu yorumlar

Ama yok izin vermeyeceğim düşmeye, kilomu vermeye devam edeceğim, regli şişkinliğimde 1 haftaya gidecek inşallah zaten

Tamam sağol kaptaniçem 🤗
Birde bu salı tartılıcakmıyız 🙈

Kaptanimm kaptanım canım kaptanim LenaG LenaG bu hafta takımlara alır mısınız benide buraya gelemedim disaridayim şarjım da yoktu ay sonu ya sıkı bı sarılıp dört elle 46 veya 47 görmek istiyorum takımlarda olmak cokk motive ediyor beni eğer sizin içinde uygunsa 🙈
Tamam canım daha c.tesi bitmedi mavi takıma alalım seni :KK60:
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee kaptanım takıma bir kızçe daha ekledim haberin olsun :KK36:

X