Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kiz boncuk Sivas'li misin hemiii
Burasi Sivaslilar zayiflama dernegi gibi benim de eşim Sivasli. Bugun çocuklar fatketti seni , bana gore 357 gibi bir rakam 58 ama cocuklar icin ozel , hemen anne bakSivasli dediler

Kızlar menülere baktım tek tek, şimdiye kadar yazılanların hepsi gayet
Ödül değil canım, totali 180 kalori sağlıklı yağ ve protein.

Ayrıca akşam yemeğinde bol bol salata da yedim ama yazmamışım.

canım doktorda ölçüldüm boyum 1.62 y miş

Canım ben anlamadım nereye girebilirim? Bugün algılarım pek iç açıcı değil
Takımlara girmek ister misin diye sormuştum canım
Afiyet olsun yeşillik eksik görünüyor sadece
deminden beri mutfaktayım dolap düzelttim
Ellerine sağlık
Afiyet olsun canım avokado çeyrek daha uygun olur kalorisi yüksek biraz akşam güzel olmuş
Afiyet olsun c.tesi bir öğün ödül olmuş akşamı da gayet güzel kapatmışsın
Hamarat hanım ellerine sağlık
Afiyet olsun çok hafif bir menü olmuş güzelce ödülünü tam porsiyon yapaydın yaa hak ettin bence
Af,yet olsun queeen ellerine sağlık mutlaka çok güzeldir
Ah anneler ve eşler Canım kış geldi kalın giyiniyoruz bir de regl sebebiyle yüzün ve karnın şiştiyse ondan demişlerdir.Takılma boşver direk
Afiyet olsun kahvaltıya 1 dilim tahıllı ekmek de eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel bir menü
Afiyet olsun yarın için ödem olabilir karbonhidrat yoğun olmuş takılmadan devam canım su gayet güzel
Afiyet olsun güzel menü akşam sadece çorba tutmuyor yanına salata eklesen daha doyurucu olurdu sanki

Kaptanııım benim bugünün tartısını yazmamışsın 77.4

senin menüyü de alalım

Belki ödem var , belki uykusuz kaldın yüzün şişti, belki kıyafetten...Hatta kilo verince bir değişiklik oluyor ya o farklılığı bile kilo almak olarak yorumlayabiliyorlar.
Dur bir ihtimal daha. Kilo verince icine görebildiğimiz o dar kiyafetimiz var ya onlar modeline gore gobek yaglarini yukardan pirtlatabiliyor
Amaaan takma cok degil 1 aya kilo vermissin diye hizaya gelecek hepsi

Senin annendi degil mi çökmüşsun diyen bakalım yine bir kulp takacak mi veya sabote etmeye kalkacak mi seni belki de annem kusur buluyorsa dogru yoldayım diye düşünmen gerekecek. Hele bir surecini ve annenin tepkilerini görelim

senin menüyü de alalım
Sabah öğle ve 15:30 16:00 e kadar kahve kahve kahve (sütle )

Sonra 15:30 dan sonra 1,5 simitle kallavi kahvaltı (reçel çeşitlerinden 1 er tk,40 gr ezine,40 gr kadar tulum peyniri,7-8 zyetin)
E geç yiyince acıkmadım ama şimdi salep içiyorum 1 bardak bardağı 78 kaloriden
Bir de biraz önce tahin ve nohut ekmeği yaptım tatlarına baktım çeyrek dilim ekmek kadar
Su 4 e yaklaştı

8500 de adımım var

Belki ödem var , belki uykusuz kaldın yüzün şişti, belki kıyafetten...Hatta kilo verince bir değişiklik oluyor ya o farklılığı bile kilo almak olarak yorumlayabiliyorlar.
Dur bir ihtimal daha. Kilo verince icine görebildiğimiz o dar kiyafetimiz var ya onlar modeline gore gobek yaglarini yukardan pirtlatabiliyor
Amaaan takma cok degil 1 aya kilo vermissin diye hizaya gelecek hepsi

Senin annendi degil mi çökmüşsun diyen bakalım yine bir kulp takacak mi veya sabote etmeye kalkacak mi seni belki de annem kusur buluyorsa dogru yoldayım diye düşünmen gerekecek. Hele bir surecini ve annenin tepkilerini görelim

Yaa öyle mi kaptanim tamam bundan sonra ceyrek yerim

Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun anaa birşey yememişsinki bir tek kahvaltı elle tutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…