Teşekkür ederim arkadaşımO zaman öğretmenler gününüz kutlu olsun
Bahanelerin hafife alınacak şeyler değilmiş canım, inşallah havalar güzel olduğunda eşinle birlikte gelip keyfini çıkarırsınız fezacım.Annem rahmetli, babam tekrar evlendi, hanımı çok iyi birisi hamdolsun. Gidip babamda kalsam memnun olurlar, ben rahat edemem, hanımının bazı rahatsızlıkları var. Kendi evim de tek kalamam korkarım, hem evim benimkilere biraz uzak, hem yardıma ihtiyacım var, bana uyan bir kızkardeşim var ona da son zamanlarda çok yüklendim, kıyamıyorum.
Yine en iyisi eşimin iyileşmesini bekleyip Türkiye’nin neresi olursa olsun gidip biraz kafa dinlemek
Ne çok bahanem varmış
Gidecek olsam tüm yollar açık oysa
Tıka kulaklarını yoluna devam et bence canımYaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm
Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi
Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi
Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular
Takımları hemencecik kurduk bitti gitti.Bugün gelemedim, takımlar kuruldu mu diyecektim. Bu mesajı gördüğüme göre kurulmuş zannımca
Ben bi geçmiş yapıp geliyorum.
Kaptanım çok özür dilerim ben bu mesajı da şimdi okuyorum. Bildirim saatinin değiştiğini bilmiyordum, aslında daha erken tartılmıştım ama geç paylaşım yapabildim. Lütfen kusuruma bakmayın, haftaya yeni saate uygun bildirim yapmış olurum.Sevgili Masterfit Ailesiyarın tarihli ve nickli tartı foto bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek 12:30 a kadar göndermeyi unutmayalım.
Her iki takım da çok güzel yarıştı kazanan takım bakalım hangi takım olacakSpor yarışmalarımız da son hız devam ediyooorrr
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiii
Not: Tabloda bir yanlışlık ya da eksiklik görürseniz haber edin canlarım
Masterfit 142.Etap 16.11 23.11 Fark Oran KIRMIZI TAKIM @Sitare55 Kırmızı takım kaptanı 70.80 @Elhan 72.70 arke 89.20 Ceeeeeeeeeeee 64.50 Cakinin Gelini 77.90 @Sem2024 93.65 @Asya89 76.90 @dolar milyoneri 57.20 60kiloyum 86.20 @Fitt_anne 77.80 @Cicekbocekkaktus 77.40 @bluegreeneyes 69.70 P Purple58 109.60 @malahit 53.80 @Beklenen2 73.50 @Queen-zen 51.90 @suspushanimcim (transfer) 72.20 @94bassuk 68.30 MAVİ TAKIM sibel_84 Mavi Takım Kaptanı 72.20 Jasminium84 63.55 @Nergis 35 69 @gezegenfeza 73.90 @s i d e l y a 68.75 Jou 70.70 @FitVenus 64.20 @Pembepilates 79.80 @Goklerce 72.70 @Lotus1234 92.30 @Efenin_Annesi 98.70 @bnnu 66.60 @Tutku44 84 @Ilyusa (transfer) 80.80 tomrs 63.60 @Faunaaa 75.40 @Makaron23 68 HAZIRLIK @yosunlupapatya 47.75 @Azmet5255 65.05 lalegul52 (başlangıç 14.11) 83.20 @Mthn83 75.90 @Denp @Mina45 @Ankee Hallederiz @nilsub123 (başlangıç 20.11.24) 63.20 @noram (başlangıç 21.11.24) 64 @Beth18
Bilmiyorum ki anlamadım ya umarım regli şişkinliğimdirYok canım kilo verirken nasi almış gorunesin bence regl siskinligidir yada onlar yanlış görmüştür
Yaa kaptanım sadece birinden biri dese hiç önemsemeyeceğim çünkü ikisi de beni eleştirmeye fırsat kolladığı için, ama ikisi aynı deyince bi afalladımOnlar yanlış görmüştür
Yok zaten umursama hatasına düşmeyeceğim bu sefer ama şöyle gözünde tartıyla gezen insanlara sinir oluyorum ama onların ikisi de hayatımdaki en kıymetlilerimdenTıka kulaklarını yoluna devam et bence canım
Tamam kaptanım, ben geçmiş mesajları hızlıca okuyup geliyorum. Kaptanlığın da hayırlı uğurlu olsun, bu hafta da senin için aç kalalımTıka kulaklarını yoluna devam et bence canım
Takımları hemencecik kurduk bitti gitti.
Afiyet olsun canım menü harika.
Boşver. duymak istemediğin kelimeler seni daha da hirslandirsin canımBilmiyorum ki anlamadım ya umarım regli şişkinliğimdir
Yaa kaptanım sadece birinden biri dese hiç önemsemeyeceğim çünkü ikisi de beni eleştirmeye fırsat kolladığı için, ama ikisi aynı deyince bi afalladım
Yok zaten umursama hatasına düşmeyeceğim bu sefer ama şöyle gözünde tartıyla gezen insanlara sinir oluyorum ama onların ikisi de hayatımdaki en kıymetlilerimden
Hadi bekliyorum burada. Teşekkürler canım Dizim başlayacak eşim gelmedi. Gelse yemeğini yese de mutfağı toparlayıp geçsem odaya.Tamam kaptanım, ben geçmiş mesajları hızlıca okuyup geliyorum. Kaptanlığın da hayırlı uğurlu olsun, bu hafta da senin için aç kalalım
afiyet olsun canım. küçük boy bir avokadonun yarısı 10 zeytin ediyor aklında olsun.Çayimlan size iyi akşamlar diliyorum kızlar bugün menum de
Sabah
Omlet
Yarim avokado
Peynir
7 zeytin
2 dilim mercimekli ekmekten
Ogle 1 kase yoğurt üstüne yulaf
Ara sütlü nescafe
Akşam
Haşlanmış kalacali but
Bolca salata ve yoğurt
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Artık olsun istiyorum yordu beniSöyle küçülsünMecbur küçülecek. Kaçarı yok.
Bu hafta toparlarsin kırarsın bence.
Afiyet olsun canım. Menü
bazen kıyafet de kilolu gösterebiliyor canım. belki ondandır üzülmeYaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm
Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi
Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi
Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular
Canım çok geçmiş olsun, Allah kalıcı şifa versin. İnşallah ameliyatı çok güzel, sorunsuz geçer.Günaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayımLenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum
sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
Hey maşallah, bu kadar az kiloda bu kadar muhteşem bir eksi, tebrik ederim.Günaydın. Günün ilk tartı fotosunu bırakıp kaçarımHerkese bol eksili, mutlu huzurlu, sağlıklı günler diliyorum.
16.11 24 Cumartesi 51.9.
19.11.24 Salı 51.1
23.11.24 Cumartesi. 50.7
Toplam Fark: - 1200
Harikasın canım, tebrik ederim.Kızlar tartıldımmmmmmLenaG @Sitare55
Geçen cumartesi 93.65kg
Bugün 91.55kg (fark -2.10 kg )Eki Görüntüle 3508468
Tartı yüzünden eksin az görünüyordur canım.Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.6
Fark -100 Gr
Fakat tartım bozuldu tartı değişikliği yapmak zorunda kaldım tartıyı ilk aldigimda denemiştim yeni tartım 600 Gr fazla gosteriyordu şimdi nasıl edecez
LenaG @Sitare55 Eki Görüntüle 3508474
Tebrik ederim canım, harika bir eksi.
Eksi olmak her zaman iyidir, tebrik ederim.cumartesi :70.7
bugün; 70.4
fark;-300 gram
ne yalan diyeyim bi yedim bi yemedim can sıkıntısından bukadar verebildimhaftaya inşaallahh hallice güzel veririmm
Eki Görüntüle 3508477
@Cicekbocekkaktus @Efenin_AnnesiLenaG
İlaçlı spiral mi canım. Benim de var ve kilo aldırır ya da vermeyi zorlaştırır diyorlar. Sana da söylediler mi. Benim de regl olur gibi başlıyor ama normal bir regl olmuyor çoğu zaman. Bu artı 1 kiloyu hızlıca verirsin bence.Kızlar merhaba maalesef reg dönemim bitmedi hala şişliğim var (spiiralden dolayı biraz belirsiz geçiyor maalesef) ama yapacak bir şey yok bir kilo almışım
Bırakma kilom 62.65 şu an 63.60 fark 1 kilo
LenaG Boncuk2307
Canım çok güzel bir eksi, tebrikler.Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 kg
Tebrik ederim canım.
Tekrar eksiye geçmeye başlamışsın canım, tebrikler.günaydınnn
cumartesi 68.3
salı 69.4
bugün 67.4 -900 gr
Tebrik ederim canım güzel eksi.Günaydın canım kızlarbol eksili bir gün olsun zumbaya gidecem şimdi erken tartilmak zorunda kaldım oyuzden istediğim rakamı goremesemde fena sayılmaz işte
Geçen hafta 77.8
Bugün 77.0
Öpüyorum sizi gelince görüşelim
Tebrik ederim canım, iki gün için güzel eksi.
Bu nasıl bir rakam maşallah diyorum.
Elhancım çok tebrik ederim, 6lara çok az kaldı, çok heyecanlı dimi.
Yani çok mu kaloriliafiyet olsun canım. küçük boy bir avokadonun yarısı 10 zeytin ediyor aklında olsun.
teşekkür ederiim canımmHey maşallah, bu kadar az kiloda bu kadar muhteşem bir eksi, tebrik ederim.
Harikasın canım, tebrik ederim.
Tartı yüzünden eksin az görünüyordur canım.
Tebrik ederim canım, harika bir eksi.
Eksi olmak her zaman iyidir, tebrik ederim.
İlaçlı spiral mi canım. Benim de var ve kilo aldırır ya da vermeyi zorlaştırır diyorlar. Sana da söylediler mi. Benim de regl olur gibi başlıyor ama normal bir regl olmuyor çoğu zaman. Bu artı 1 kiloyu hızlıca verirsin bence.
Canım çok güzel bir eksi, tebrikler.
Tebrik ederim canım.
Tekrar eksiye geçmeye başlamışsın canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrik ederim canım, iki gün için güzel eksi.
Bu nasıl bir rakam maşallah diyorum.
Elhancım çok tebrik ederim, 6lara çok az kaldı, çok heyecanlı dimi.
hem kaptanlarımı yanıltıyorumm hemde hep atıştırma süreci oluyorum bazen çekiniyorum buyüzden emzirmesem detoxlar edecem onu bile edemiyorum emziriyorum acıkıyorum buyüzden bilmiyorum yanii üzgünüm detox metox etmeden bu iş hiç iyi olmuyoSem niye izin istedin
canımm ablamm eksik olmaa
Haklısın canımm kim ne derse desin ben hedefime odaklanacağımBoşver. duymak istemediğin kelimeler seni daha da hirslandirsin canım
Olabilir kuzumbazen kıyafet de kilolu gösterebiliyor canım. belki ondandır üzülme
Teşekkürler canımmTebrik ederim canım, harika bir eksi.