Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O zaman öğretmenler gününüz kutlu olsun 💞
Teşekkür ederim arkadaşım :KK60:
Annem rahmetli, babam tekrar evlendi, hanımı çok iyi birisi hamdolsun. Gidip babamda kalsam memnun olurlar, ben rahat edemem, hanımının bazı rahatsızlıkları var. Kendi evim de tek kalamam korkarım 😂, hem evim benimkilere biraz uzak, hem yardıma ihtiyacım var, bana uyan bir kızkardeşim var ona da son zamanlarda çok yüklendim, kıyamıyorum.
Yine en iyisi eşimin iyileşmesini bekleyip Türkiye’nin neresi olursa olsun gidip biraz kafa dinlemek🤲🏼🤲🏼

Ne çok bahanem varmış
Gidecek olsam tüm yollar açık oysa
Bahanelerin hafife alınacak şeyler değilmiş canım, inşallah havalar güzel olduğunda eşinle birlikte gelip keyfini çıkarırsınız fezacım.

Yaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm 😡😡

Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi

Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi 😢

Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular 🧐
Tıka kulaklarını yoluna devam et bence canım
Bugün gelemedim, takımlar kuruldu mu diyecektim. Bu mesajı gördüğüme göre kurulmuş zannımca :KK76:

Ben bi geçmiş yapıp geliyorum.
Takımları hemencecik kurduk bitti gitti.

Sevgili Masterfit Ailesi :KK36: yarın tarihli ve nickli tartı foto bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek 12:30 a kadar göndermeyi unutmayalım.

Her iki takım da çok güzel yarıştı kazanan takım bakalım hangi takım olacak :KK49::KK49:Spor yarışmalarımız da son hız devam ediyooorrr :spor:
Herkese bol eksiler diliyorum :dua:

Öpüyorum siziiii :KK39:

Not: Tabloda bir yanlışlık ya da eksiklik görürseniz haber edin canlarım

Masterfit 142.Etap 16.1123.11FarkOran
KIRMIZI TAKIM
@Sitare55 Kırmızı takım kaptanı70.80
@Elhan72.70
arke arke 89.20
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee 64.50
Cakinin Gelini Cakinin Gelini 77.90
@Sem202493.65
@Asya8976.90
@dolar milyoneri57.20
60kiloyum 60kiloyum 86.20
@Fitt_anne77.80
@Cicekbocekkaktus77.40
@bluegreeneyes69.70
P Purple58 109.60
@malahit53.80
@Beklenen273.50
@Queen-zen51.90
@suspushanimcim (transfer)72.20
@94bassuk68.30
MAVİ TAKIM
sibel_84 sibel_84 Mavi Takım Kaptanı72.20
Jasminium84 Jasminium84 63.55
@Nergis 3569
@gezegenfeza73.90
@s i d e l y a68.75
Jou Jou 70.70
@FitVenus64.20
@Pembepilates79.80
@Goklerce72.70
@Lotus123492.30
@Efenin_Annesi98.70
@bnnu66.60
@Tutku4484
@Ilyusa (transfer)80.80
tomrs tomrs 63.60
@Faunaaa75.40
@Makaron2368
HAZIRLIK
@yosunlupapatya47.75
@Azmet525565.05
lalegul52 (başlangıç 14.11)83.20
@Mthn8375.90
@Denp
@Mina45
@Ankee
Hallederiz Hallederiz
@nilsub123 (başlangıç 20.11.24)63.20
@noram (başlangıç 21.11.24)64
@Beth18
Kaptanım çok özür dilerim ben bu mesajı da şimdi okuyorum. Bildirim saatinin değiştiğini bilmiyordum, aslında daha erken tartılmıştım ama geç paylaşım yapabildim. Lütfen kusuruma bakmayın, haftaya yeni saate uygun bildirim yapmış olurum.

Yok canım kilo verirken nasi almış gorunesin bence regl siskinligidir yada onlar yanlış görmüştür
Bilmiyorum ki anlamadım ya umarım regli şişkinliğimdir 😒

Onlar yanlış görmüştür 😕
Yaa kaptanım sadece birinden biri dese hiç önemsemeyeceğim çünkü ikisi de beni eleştirmeye fırsat kolladığı için, ama ikisi aynı deyince bi afalladım 🧐

Tıka kulaklarını yoluna devam et bence canım
Yok zaten umursama hatasına düşmeyeceğim bu sefer ama şöyle gözünde tartıyla gezen insanlara sinir oluyorum ama onların ikisi de hayatımdaki en kıymetlilerimden 🥺

İyi akşamlar herkese🥰 yiyeceklerimi bitirdim, hemen fırsat bulmuşken yazayım.

Sabah 13.00
50 gr kavurma, maydonoz ve 2 yumurta ile omlet,
50 gr köy peyniri,
5 tane zeytin,
1 büyük salatalık.

Akşam 19.00
Yarım palamut,
1 tabak salata.

Su:3 ltye tamamlayacağım.
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Afiyet olsun canım menü harika.
Bilmiyorum ki anlamadım ya umarım regli şişkinliğimdir 😒

Yaa kaptanım sadece birinden biri dese hiç önemsemeyeceğim çünkü ikisi de beni eleştirmeye fırsat kolladığı için, ama ikisi aynı deyince bi afalladım 🧐

Yok zaten umursama hatasına düşmeyeceğim bu sefer ama şöyle gözünde tartıyla gezen insanlara sinir oluyorum ama onların ikisi de hayatımdaki en kıymetlilerimden 🥺
Boşver. duymak istemediğin kelimeler seni daha da hirslandirsin canım
Tamam kaptanım, ben geçmiş mesajları hızlıca okuyup geliyorum. Kaptanlığın da hayırlı uğurlu olsun, bu hafta da senin için aç kalalım :KK70:
Hadi bekliyorum burada. Teşekkürler canım Dizim başlayacak eşim gelmedi. Gelse yemeğini yese de mutfağı toparlayıp geçsem odaya.

Çayimlan size iyi akşamlar diliyorum kızlar bugün menum de

Sabah
Omlet
Yarim avokado
Peynir
7 zeytin
2 dilim mercimekli ekmekten

Ogle 1 kase yoğurt üstüne yulaf

Ara sütlü nescafe

Akşam
Haşlanmış kalacali but
Bolca salata ve yoğurt

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
afiyet olsun canım. küçük boy bir avokadonun yarısı 10 zeytin ediyor aklında olsun.

Yaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm 😡😡

Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi

Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi 😢

Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular 🧐
bazen kıyafet de kilolu gösterebiliyor canım. belki ondandır üzülme :KK19:

Günaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayım LenaG LenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum 🙏🙏🙏🙏
sibel_84 sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
Canım çok geçmiş olsun, Allah kalıcı şifa versin. İnşallah ameliyatı çok güzel, sorunsuz geçer.

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

23 Kasım Cumartesi

sabah 12.30
1 dilim füme etle omlet, 45 gr beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk muammara, domates, köz biber, salatalık, 1/2 simit

ara 16.10-16.50
1 çilekli activia yoğurt, 15 fındık

akşam 18.45
3 kepçe tarhana çorbası, 1,5 yk kıymalı kabuska, 25 gr beyaz peynir, 3 ceviz, çoban salata, 30 gr tbe

ara 21.30 gibi yerim
1 çb çekirdek

2 lt su

adımlarımı sonra yazarım.

Günaydın. Günün ilk tartı fotosunu bırakıp kaçarım:KK55:Herkese bol eksili, mutlu huzurlu, sağlıklı günler diliyorum.
16.11 24 Cumartesi 51.9.
19.11.24 Salı 51.1
23.11.24 Cumartesi. 50.7
Toplam Fark: - 1200 :KK71::KK71::KK71:
Hey maşallah, bu kadar az kiloda bu kadar muhteşem bir eksi, tebrik ederim.
Kızlar tartıldımmmmmm LenaG LenaG @Sitare55
Geçen cumartesi 93.65kg
Bugün 91.55kg (fark -2.10 kg ) 💃💃💃💃Eki Görüntüle 3508468
Harikasın canım, tebrik ederim.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.6
Fark -100 Gr
Fakat tartım bozuldu tartı değişikliği yapmak zorunda kaldım tartıyı ilk aldigimda denemiştim yeni tartım 600 Gr fazla gosteriyordu şimdi nasıl edecez 🥺
LenaG LenaG @Sitare55 Eki Görüntüle 3508474
Tartı yüzünden eksin az görünüyordur canım.
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltı hazırlığına geçeyim, zira bütün hafta bugünü bekledim 😅

Geçen hafta: 63,55
Bugün: 62,40
Fark: -1,15
Yüzde: 1,81

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Tebrik ederim canım, harika bir eksi.
cumartesi :70.7
bugün; 70.4
fark;-300 gram
ne yalan diyeyim bi yedim bi yemedim can sıkıntısından bukadar verebildim😢 haftaya inşaallahh hallice güzel veririmm

Eki Görüntüle 3508477

@Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG LenaG
Eksi olmak her zaman iyidir, tebrik ederim.
Kızlar merhaba maalesef reg dönemim bitmedi hala şişliğim var (spiiralden dolayı biraz belirsiz geçiyor maalesef) ama yapacak bir şey yok bir kilo almışım
Bırakma kilom 62.65 şu an 63.60 fark 1 kilo 😢😭😖😫😩🥺😠🥵🤬😢😭
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
İlaçlı spiral mi canım. Benim de var ve kilo aldırır ya da vermeyi zorlaştırır diyorlar. Sana da söylediler mi. Benim de regl olur gibi başlıyor ama normal bir regl olmuyor çoğu zaman. Bu artı 1 kiloyu hızlıca verirsin bence.
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 kg
Canım çok güzel bir eksi, tebrikler.
Günaydın kızlar çok şükür vermişim hedefim tutmasa da sanırım kendime uyan diyeti buldum protein ağırlıklı yiyeceğim bundan sonra
Gecen cumartesi 109.6
Bugun 109.0
Fark 600 gr
LenaG LenaG @Sitare55
Tebrik ederim canım.
günaydınnn
cumartesi 68.3
salı 69.4
bugün 67.4 -900 gr 🥹💗
Tekrar eksiye geçmeye başlamışsın canım, tebrikler.
Günaydın canım kızlar 😍 bol eksili bir gün olsun💃💃zumbaya gidecem şimdi erken tartilmak zorunda kaldım oyuzden istediğim rakamı goremesemde fena sayılmaz işte 🙄
Geçen hafta 77.8
Bugün 77.0
Öpüyorum sizi gelince görüşelim 😘
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Eki Görüntüle 3508491
Günaydınlar

21.11. 64.0
23.11 63.8

Fark 0.2 %31
LenaG LenaG
Tebrik ederim canım, iki gün için güzel eksi.
Bu nasıl bir rakam maşallah diyorum.
Eki Görüntüle 3508494

Geçen cumartesi : 72.70
Bugün : 71.95
Fark : 750 gr :KK25:
LenaG LenaG @Sitare55 @Mthn83
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Elhancım çok tebrik ederim, 6lara çok az kaldı, çok heyecanlı dimi.

İyi Akşamlar

Kaptanlarım bugün yeme günü yaptım hamur işi yedim hep yarın kesinlikle telafi edicem söz 🙏

11:30 2 dikdörtgen milföyden gözleme ortadan bölersek 4 kare milföy içine iki yumurta kırdım ve karışık peynir, 10 zeytin, 2parmak genişliğinde 2 adet şarküteri ürünü, 1köfte, 2mantar, 2bardağı şekerli sonrası şekersiz çay

18:45 5.5 tam buğday unundan kıymalı krep, 1kk.peynir, 1çk.bal, 1bardak şekerli sonrası şekersiz çay, 1mini hoby

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307

3.5 litre su

Spor yok hiç oturmadım günlük ev işi

Hey maşallah, bu kadar az kiloda bu kadar muhteşem bir eksi, tebrik ederim.

Harikasın canım, tebrik ederim.

Tartı yüzünden eksin az görünüyordur canım.

Tebrik ederim canım, harika bir eksi.

Eksi olmak her zaman iyidir, tebrik ederim.

İlaçlı spiral mi canım. Benim de var ve kilo aldırır ya da vermeyi zorlaştırır diyorlar. Sana da söylediler mi. Benim de regl olur gibi başlıyor ama normal bir regl olmuyor çoğu zaman. Bu artı 1 kiloyu hızlıca verirsin bence.

Canım çok güzel bir eksi, tebrikler.

Tebrik ederim canım.

Tekrar eksiye geçmeye başlamışsın canım, tebrikler.

Tebrik ederim canım güzel eksi.

Tebrik ederim canım, iki gün için güzel eksi.

Bu nasıl bir rakam maşallah diyorum.

Elhancım çok tebrik ederim, 6lara çok az kaldı, çok heyecanlı dimi.
teşekkür ederiim canımm🥰

X