Ellerine sağlık spor kaptanımBu haftanın da sonuna geldikufak bir değişiklikle kazanan P Purple58 oluyooorr ve hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden Eti Karam GURME kazanıyor. Afiyet olsun Eki Görüntüle 3508579
Afiyet şifa olsun.KaptanımLenaG görevlerimizi hallettik şimdi kayfelerimizi içebiliriz hemii Eki Görüntüle 3508654
Kendime Karahindibalı anneme ikisi bir arada
Kiz boncuk Sivas'li misin hemiiiKaptanımLenaG görevlerimizi hallettik şimdi kayfelerimizi içebiliriz hemii Eki Görüntüle 3508654
Afiyet olsunKaptanımLenaG görevlerimizi hallettik şimdi kayfelerimizi içebiliriz hemii Eki Görüntüle 3508654
Ohh afiyet olsun canımAfiyet olsunfincanlar da pek tatlıymış maviş maviş ben de yeni kahvaltı yapacağım şimdi e 1 simidi hak ettim
Teşekkür ederim şekerparem gel beraber olsunAfiyet şifa olsun.
Sivas geliniyimKiz boncuk Sivas'li misin hemiii
Bende bendeTeşekkür ederim şekerparem gel beraber olsun
Sivas geliniyim
Sana da afiyet olsun kaptanımAfiyet olsunfincanlar da pek tatlıymış maviş maviş ben de yeni kahvaltı yapacağım şimdi e 1 simidi hak ettim
Sivas gelini misin sen deBende bende
Evet canım eşim Sivas'li ben KayseriliyimSivas gelini misin sen de
Ahaha 15 . KezKızlar bugün serbest gün yaptım umarım salı tartisina artı çıkmam
Bugünkü menüyü yazıp herzamanki gibi mutfağa geçiş yapıyorum .
Sabah simit+çay+ 4 fındık
Saat 12.00 kolajenli kahve
Saat 14.30 1 dilim tava böreği ayran
Saat 18.00 fırında tavuk 2 avuç içi kadar yerim 4 kaşık bulgur yoğurt yerim
Saat 19.00 prensesim ile pasta yaptık . Temmuz doğumlu bu yıl 15.kez doğumgününü kutlayacağız2 çatal alır serbest günü kapatırım
Su 2litre
Nefsim körelmiş yarın kaldığım yerden karataya devam
sibel_84 LenaG
Aaa ne kaa hoş sizin yine yakın şehirler. ben BalıkesirliyimEvet canım eşim Sivas'li ben Kayseriliyim
Haykırdım gülerkenKızlar bugün serbest gün yaptım umarım salı tartisina artı çıkmam
Saat 19.00 prensesim ile pasta yaptık . Temmuz doğumlu bu yıl 15.kez doğumgününü kutlayacağız2 çatal alır serbest günü kapatırım
Su 2litre
Nefsim köreldi yarın kaldığım yerden karataya devam
sibel_84 LenaG
Oo evet baya uzanmış Balıkesir ama nereye gidersen git yakında olsa uzak da gurbettesin malesefAaa ne kaa hoş sizin yine yakın şehirler. ben Balıkesirliyim
Ahaha 15 . Kezafiyet olsun yaramasin inşallah canimm
Oy yiyim seni kuzumAynen canım. Sabah geldi. Anne bizim bugün basta dapmamız nazım şok acil benim doğum günüm dedi .
Eveet, Allah'tan izmirde oturuyoruz Sivas ta değil. Sivas çok uzak. Rabbim gurbette olan herkese yardım etsin aile hasreti zorOo evet baya uzanmış Balıkesir ama nereye gidersen git yakında olsa uzak da gurbettesin malesef
Afiyet olsun canım.Kızlar bugün serbest gün yaptım umarım salı tartisina artı çıkmam
Su 2litre
Nefsim köreldi yarın kaldığım yerden karataya devam
sibel_84 LenaG
Afiyet olsun canım.
Benim kızımda öyle yılda 20 kez kutlarız.Kimin doğum günüyse o gun, onun da kutlanır konsept istiyor sürekli. Ne zaman pasta alınsa yapılsa kızımın doğum gunu mecburen yapılacak
Kızlar böyle işte