Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu haftanın da sonuna geldik 🌸 ufak bir değişiklikle kazanan P Purple58 oluyooorr ve hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden Eti Karam GURME kazanıyor. Afiyet olsun ❤️
1000029287.jpg

Son düzenleme:
Bu haftanın da sonuna geldik. Bu haftanın spor yarışı kazananııı Denp Denp oluyooorr..
Bizden 1 adet ETİ KARAM GURME kazanıyor. +1 puanı da kendine ve takımına kazandırıyor. Tebrik ediyoruz. Eki Görüntüle 3508571
Hata veya eksiklik görürseniz söyleyin canımlar, bu hafta izinli olduğum için detaylı takip edemedim dün yaptım hepsini gözümden kaçırmış olabilirim ❤️🌸
Takımlarda değilim ki

Bu haftanın da sonuna geldik 🌸 ufak bir değişiklikle kazanan P Purple58 oluyooorr ve hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden Eti Karam GURME kazanıyor. Afiyet olsun ❤️
1000029287.jpg

Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm. Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlar. 🌸

Sıkma canını öğlene kadar bile gidecek bi artı zaten 😘

Verirsin sen daha bile fazlasını verirsin 😍
Sen güçsüz falan değilsin aksine çok güçlü çok azimli hırslı bi kadınsın ve istersen yapamayacağın şey yok, sadece gerçekten istemen istediğini içine sindirmen yeterli 😍

Tebrikler canımm çok iyi 👏🏻😍

Tatlı dilli arkadaşım, güzel bir haftasonu olsun 🥰

Teşekkürler canımm 😍🥰
İnşallah canım benimde 🤲🙏😘

Geçen cumartesi 47.75
Bu cumartesi 48
+250 😑😞
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Canım 250 gr zaten koruma dönemindesin böyle artı eksiler olur ilk başta ödem bile olabilir 😇
Merhaba
geçen cumartesi kilom 63,6
Bugün 63,7
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Eki Görüntüle 3508539
Haftaya güzel bi eksi geleceğine eminim ben 😇😇
Kilo bildirimim
LenaG LenaG @Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Nihayet güzel bir eksi gördüm 🥳🥳🥳
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 69.6
Fark - 1200 :KK6::KK6::KK6:
Eki Görüntüle 3508551
Tebriklerr kaptanımmmm hoşgelmiş 6’larrrr wuhuuuuu 🧿😇🎉🎉
Sabitim 🥺Eki Görüntüle 3508556
İzinli sayılmak istiyorum kaptanım LenaG LenaG
Kuzum reglsin ben reglken +1 olduğum bile oluyor sabit kalmak bile çok iyi 😇😘
Kaptana selam duralım 🥰🥰🥰
Tebrikler canımm süpersin 🥳🥳🥳❤️❤️❤️
Yok canım ne kaptanlığı çok iyi verenler var. Kaptanım sen benden 500 istemiştin dedim kaptanımı şaşırtayım 😇❤️🎉😘😘
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Gecen hafta: 77.4
Bugun : 76.7

Fark : 700 g
% 0.904

Eki Görüntüle 3508562
Canım tebrik ederimm. Gayet güzel hem de hafta içi aksilik yaşamana rağmenn çok iyi dengeleyip güzel bir eksi getirmişsinn ❤️🥰🥰😘🧿🧿
:KK19:

Heyt beee haftaya bak nasıl da güzel eksiler geliyooreeee harika bir eksi kaptanım tebrik ederim :halay::halay::halay::halay:
:KK200:

vuhuuuu şahane eksilerden biri dahaha çok tebrik ederim canım :halay::halay::rapci::rapci::KK200:

Başlangıç hayırlı olsun :KK200: hallersiiin bu işiii :rapci::rapci::rapci:

Canım regl etkisi normal birşey sabit kalman bile önemli aslında ama ok izinli yazayım :KK200:
Çok teşekkür ederimmm kaptanımm valla bu grubun etkisi çokk ben de 😘🥰 hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum 😘😘😇😇 Kaç kez geleni reddediyorum anlatamam. Yok diyetteyim yok tartı günüm yaklaştı diye
Yaaa çok güzel eksiiii hoşgelmiş 60 lar ligiiii 🎇🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉sabaha kadar dansss :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

Şu kiloya şu eksi maşallah sana gerçekten Azmin takdire şayan ❤️🤩🤩

Tekrar Hoşgeldin aramızaa ❤️
Teşekkür ederimmm canımmm 😘😍🥰 son kilolar artık sıkayım dişimi biraz daha kaç aydır oyalanıyordum
Teşekkürler canımm 😍

Canımmm tebrikler 🎊 😍

Şahane bir eksi tebrikler canımm 🥰👏🏻😘

Sağol tatlımm 😍
Teşekkür ederimm canımm😘😇
Ayy harika eksilere tebrik yazmaktan günaydın diyememişimmmm hepinize mutlu günler diliyorum kızlar harika bir haftasonuuuu ayyy kar da yağıyor burda lapa lapaaa çok keyfim yerinde yaaa :KK73::KK73::KK73:
Günaydınnn kaptanımm bizim burada da yağıyor çok şaşırdım valla beklemiyordumm 😇😇
Canım bu aynı zamanda senin başarın. Asıl ben seni tebrik ederim. Beni bile sürükleye sürükleye kilo verdirdin💞

Harikasın canım maşallah 6 ne güzel yakışmış 🧿

Maşallah maşallah eridim bu hafta 🧿

Canım senin kilon zaten çok fazla değil maşallahı var. mesela benim gibilerin verilecek cokkilo var .Benim bile haftalarca yerinde saydı ama bak bu hafta fazla gitti. senin regli vs çok normal. 🧿

Tebrik ederim canım maşallah 💞 yıl bitmeden 6 lar geliyor inşallah
Ayy çok şükür eriyelimm hep birlikte 😇🥰🥰

Canım 250 gr zaten koruma dönemindesin böyle artı eksiler olur ilk başta ödem bile olabilir 😇

Haftaya güzel bi eksi geleceğine eminim ben 😇😇

Tebriklerr kaptanımmmm hoşgelmiş 6’larrrr wuhuuuuu 🧿😇🎉🎉

Kuzum reglsin ben reglken +1 olduğum bile oluyor sabit kalmak bile çok iyi 😇😘

Yok canım ne kaptanlığı çok iyi verenler var. Kaptanım sen benden 500 istemiştin dedim kaptanımı şaşırtayım 😇❤️🎉😘😘

Canım tebrik ederimm. Gayet güzel hem de hafta içi aksilik yaşamana rağmenn çok iyi dengeleyip güzel bir eksi getirmişsinn ❤️🥰🥰😘🧿🧿

Çok teşekkür ederimmm kaptanımm valla bu grubun etkisi çokk ben de 😘🥰 hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum 😘😘😇😇 Kaç kez geleni reddediyorum anlatamam. Yok diyetteyim yok tartı günüm yaklaştı diye

Teşekkür ederimmm canımmm 😘😍🥰 son kilolar artık sıkayım dişimi biraz daha kaç aydır oyalanıyordum

Teşekkür ederimm canımm😘😇

Günaydınnn kaptanımm bizim burada da yağıyor çok şaşırdım valla beklemiyordumm 😇😇

Ayy çok şükür eriyelimm hep birlikte 😇🥰🥰
Haklısın canım koruma diye yiyorum arada bu hafta da dikkat etmeliyim😊

Lay lay laayyy lay lay layyy lay lay lay lay laayyyy lalalalaayyy lalallayyyy lay lay lay laayyyy (kasap havasını anca bu kadarını yazıya dökebildim):halay::halay::halay::halay:

Baştan ben yapamazsam deme harika olacak sağlıkla keyifle olacak aldın kabul ettin 777
Başlangıcın hayırlı olsun :KK200:

Afiyet olsuunnn :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:

:KK200::KK200::KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:bitkisel bir ilaç mı denesen veya açlık otu falan

Canım niye asıyorsun suratını koruma döneminde böyle küçük artılar olabilir bir denge sağlamaya çalışıyorsun düzene girer :KK200:

Tamam canım kolaylıklar diliyorum

Ayy harika bir eksi dahaaa çok tebrik ederim canım :KK200:

Canım tebrik ederim :KK200: regl iken eksi gelmek önemli birşey 2 güne düzelecek :rapci:
Çok saolun kaptanimm🙏😘

Teşekkür ederim 😊

Amiiin şekerparem 💕

Çok geçmiş olsun çiçeğim 🌸 hayırlısıyla kolaylıkla geçsin ameliyatı 🙏

Geç kaldıııın, Nergis ablam önce davrandı 😂harika bir eksi kilona rağmen çok güzel gitmiş sen de uçacaksın yakında 😘💕

Hay maşallah sana çok güzel eksi 🌸

Kız niye bu kadar heyecan yaptın😂😂

Bu haftalık böyle olsun haftaya alışırsın yeni tartıya. 🌸

Harikasın maşallah çok güzel eksi tebrik ediyorum 💕

Eksi gelmiş ablam dert etme 🌸

Regl den sonra düzelir inşallah benim de aynı yaa 😔

Çok güzel eksi canımcım, menü paylaşmadın ama yine de dikkat etmişsin demek ki müthişsin 💕

Güzel eksi ablacım tebrik ederim ❤️

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️ kız 800 gramı ne kadar zor veriyoruz az mı 😂

Tekrardan Hoşgeldin ❤️

Oyyy maşallah maşallah, kaptanlık gelir mii 💕

Canıııım ablam adın Meryem miii🫶🫶 ismin de senin gibi naif ❤️çok güzel eksi bu arada tebrik ediyorum 🤩

Tekrar Hoşgeldin ❤️

Harikaa, Hoşgeldin 60 lar ligiiii 🎉🎉🎉🎇🎇🎇:KK73::KK73::KK73:

Harika vermişsin gitmiş kilolar tebrik ederim ❤️

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️

Süpersiin 🥰 gelir mi bir kaptanlık daha ❤️

Yeniden hoşgeldin aramıza leylak ablam 🥰

Tamam kaptanım son eklemeleri yapıp hemen atıyorum ❤️

Güzel eksi ablacım tebrik ederim

Sabit kalmak da iyidir, bu hafta eksi gelecektir 🥰

Harika eksi tebrik ederim, 67 yi görmeden direkt 66 ya geçiş ❤️

Regle rağmen eksi gelmiş tebrik ederim ❤️

100 gram hiçbir şey bir saate bile gider o 🥰
Regle rağmen az bir eksi ama olsun 😍
Lay lay laayyy lay lay layyy lay lay lay lay laayyyy lalalalaayyy lalallayyyy lay lay lay laayyyy (kasap havasını anca bu kadarını yazıya dökebildim):halay::halay::halay::halay:

Baştan ben yapamazsam deme harika olacak sağlıkla keyifle olacak aldın kabul ettin 777
Başlangıcın hayırlı olsun :KK200:

Afiyet olsuunnn :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:

:KK200::KK200::KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:bitkisel bir ilaç mı denesen veya açlık otu falan

Canım niye asıyorsun suratını koruma döneminde böyle küçük artılar olabilir bir denge sağlamaya çalışıyorsun düzene girer :KK200:

Tamam canım kolaylıklar diliyorum

Ayy harika bir eksi dahaaa çok tebrik ederim canım :KK200:

Canım tebrik ederim :KK200: regl iken eksi gelmek önemli birşey 2 güne düzelecek :rapci:
ay inşallah 🙏🏻

Eki Görüntüle 3508574
Geçen hafta 89.2
Bugün 88.2
Fark 1 kg
Oran%1.12

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Canım tebrikleerrr çok iyi 🎊😍

Kızlar şimdi uyandım, hemen tartıldım

Geçen hafta 73.90
Bugün 72.000
Fark -1.900
Eki Görüntüle 3508581
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Şahane canımm tebrikler 🎈🎉 🥰

Eki Görüntüle 3508582
Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm. Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlar. 🌸
Ellerine sağlık kuzumm 😍

Ellerine sağlık 🌺

Kız menü neden yok o_O
2 Perşembe 36 saatlik açlık yapacağım, sonraki hafta 1 sefer pazartesi, perşembe olarak devam edeceğim, sonra haftada 3 günlük açlıklar geliyor
Dün açlık hissetmediğim için fazladan 2. gün açlık yaptım, belki bugün de devam ederim, henüz yeni kalktım, ilerleyen saatlere bakarım 😉

X