- 9 Temmuz 2024
- 914
- 5.738
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takımlarda değilim kiBu haftanın da sonuna geldik. Bu haftanın spor yarışı kazananııı Denp oluyooorr..
Bizden 1 adet ETİ KARAM GURME kazanıyor. +1 puanı da kendine ve takımına kazandırıyor. Tebrik ediyoruz. Eki Görüntüle 3508571
Hata veya eksiklik görürseniz söyleyin canımlar, bu hafta izinli olduğum için detaylı takip edemedim dün yaptım hepsini gözümden kaçırmış olabilirim
Olsun canım en azından artı değilsin. Haftaya güzel bir eksi geliyor demektir bu. Çünkü salı artida idin yanlış hatirlamiyorsamKızlar bekkedim tuvaleti snra da çektim ama yüklemeyi unuttum bende fark yok aynıyım..
Gecen cuma 64.20
Bugün 64.20
sibel_84
Amin hocam hepimize inşallah.Nazar etmesek 5000 gr gidecekti .
Hasedimizden ölek mi kuzum
Maşallah daim olsun.
Gelsin canım yolunu çok gözledim çünkü.Maşallah cok iyi bir başlangıç
Tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim
Vay vay vaymaşallah
Tebrik ederim cok guzel eksi 60lar da gelmis
Tebrik ederim cok guzel eksi
Tamam canım biraz artı gelmiş halledersin sennnKilo bildirimi yapacağım kaptanım beni takımlara koy yoksa verdiğim kiloları geri alacağım. Regl de bitmedi daha.
LenaG
İnşallah canım benimdeSıkma canını öğlene kadar bile gidecek bi artı zaten
Verirsin sen daha bile fazlasını verirsin
Sen güçsüz falan değilsin aksine çok güçlü çok azimli hırslı bi kadınsın ve istersen yapamayacağın şey yok, sadece gerçekten istemen istediğini içine sindirmen yeterli
Tebrikler canımm çok iyi
Tatlı dilli arkadaşım, güzel bir haftasonu olsun
Teşekkürler canımm
Canım 250 gr zaten koruma dönemindesin böyle artı eksiler olur ilk başta ödem bile olabilir
Haftaya güzel bi eksi geleceğine eminim ben
Tebriklerr kaptanımmmm hoşgelmiş 6’larrrr wuhuuuuuKilo bildirimim
LenaG @Mthn83 Boncuk2307 sibel_84
Nihayet güzel bir eksi gördüm
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 69.6
Fark - 1200
Eki Görüntüle 3508551
Kuzum reglsin ben reglken +1 olduğum bile oluyor sabit kalmak bile çok iyi
Yok canım ne kaptanlığı çok iyi verenler var. Kaptanım sen benden 500 istemiştin dedim kaptanımı şaşırtayımKaptana selam duralım
Tebrikler canımm süpersin
Canım tebrik ederimm. Gayet güzel hem de hafta içi aksilik yaşamana rağmenn çok iyi dengeleyip güzel bir eksi getirmişsinn
Çok teşekkür ederimmm kaptanımm valla bu grubun etkisi çokk ben de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kaç kez geleni reddediyorum anlatamam. Yok diyetteyim yok tartı günüm yaklaştı diye
Heyt beee haftaya bak nasıl da güzel eksiler geliyooreeee harika bir eksi kaptanım tebrik ederim
vuhuuuu şahane eksilerden biri dahaha çok tebrik ederim canım
Başlangıç hayırlı olsun hallersiiin bu işiii
Canım regl etkisi normal birşey sabit kalman bile önemli aslında ama ok izinli yazayım
Teşekkür ederimmm canımmm son kilolar artık sıkayım dişimi biraz daha kaç aydır oyalanıyordumYaaa çok güzel eksiiii hoşgelmiş 60 lar ligiiii sabaha kadar dansss
Şu kiloya şu eksi maşallah sana gerçekten Azmin takdire şayan
Tekrar Hoşgeldin aramızaa
Teşekkür ederimm canımmTeşekkürler canımm
Canımmm tebrikler
Şahane bir eksi tebrikler canımm
Sağol tatlımm
Günaydınnn kaptanımm bizim burada da yağıyor çok şaşırdım valla beklemiyordummAyy harika eksilere tebrik yazmaktan günaydın diyememişimmmm hepinize mutlu günler diliyorum kızlar harika bir haftasonuuuu ayyy kar da yağıyor burda lapa lapaaa çok keyfim yerinde yaaa
Ayy çok şükür eriyelimm hep birlikteCanım bu aynı zamanda senin başarın. Asıl ben seni tebrik ederim. Beni bile sürükleye sürükleye kilo verdirdin
Harikasın canım maşallah 6 ne güzel yakışmış
Maşallah maşallah eridim bu hafta
Canım senin kilon zaten çok fazla değil maşallahı var. mesela benim gibilerin verilecek cokkilo var .Benim bile haftalarca yerinde saydı ama bak bu hafta fazla gitti. senin regli vs çok normal.
Tebrik ederim canım maşallah yıl bitmeden 6 lar geliyor inşallah
Haklısın canım koruma diye yiyorum arada bu hafta da dikkat etmeliyimCanım 250 gr zaten koruma dönemindesin böyle artı eksiler olur ilk başta ödem bile olabilir
Haftaya güzel bi eksi geleceğine eminim ben
Tebriklerr kaptanımmmm hoşgelmiş 6’larrrr wuhuuuuu
Kuzum reglsin ben reglken +1 olduğum bile oluyor sabit kalmak bile çok iyi
Yok canım ne kaptanlığı çok iyi verenler var. Kaptanım sen benden 500 istemiştin dedim kaptanımı şaşırtayım
Canım tebrik ederimm. Gayet güzel hem de hafta içi aksilik yaşamana rağmenn çok iyi dengeleyip güzel bir eksi getirmişsinn
Çok teşekkür ederimmm kaptanımm valla bu grubun etkisi çokk ben de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kaç kez geleni reddediyorum anlatamam. Yok diyetteyim yok tartı günüm yaklaştı diye
Teşekkür ederimmm canımmm son kilolar artık sıkayım dişimi biraz daha kaç aydır oyalanıyordum
Teşekkür ederimm canımm
Günaydınnn kaptanımm bizim burada da yağıyor çok şaşırdım valla beklemiyordumm
Ayy çok şükür eriyelimm hep birlikte
Çok saolun kaptanimmLay lay laayyy lay lay layyy lay lay lay lay laayyyy lalalalaayyy lalallayyyy lay lay lay laayyyy (kasap havasını anca bu kadarını yazıya dökebildim)
Baştan ben yapamazsam deme harika olacak sağlıkla keyifle olacak aldın kabul ettin 777
Başlangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsuunnn
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım bitkisel bir ilaç mı denesen veya açlık otu falan
Canım niye asıyorsun suratını koruma döneminde böyle küçük artılar olabilir bir denge sağlamaya çalışıyorsun düzene girer
Tamam canım kolaylıklar diliyorum
Ayy harika bir eksi dahaaa çok tebrik ederim canım
Canım tebrik ederim regl iken eksi gelmek önemli birşey 2 güne düzelecek
tebrikler tatlımKızlar şimdi uyandım, hemen tartıldım
Geçen hafta 73.90
Bugün 72.000
Fark -1.900
Eki Görüntüle 3508581
LenaG sibel_84
Regle rağmen az bir eksi ama olsunTeşekkür ederim
Amiiin şekerparem
Çok geçmiş olsun çiçeğim hayırlısıyla kolaylıkla geçsin ameliyatı
Geç kaldıııın, Nergis ablam önce davrandı harika bir eksi kilona rağmen çok güzel gitmiş sen de uçacaksın yakında
Hay maşallah sana çok güzel eksi
Kız niye bu kadar heyecan yaptın
Bu haftalık böyle olsun haftaya alışırsın yeni tartıya.
Harikasın maşallah çok güzel eksi tebrik ediyorum
Eksi gelmiş ablam dert etme
Regl den sonra düzelir inşallah benim de aynı yaa
Çok güzel eksi canımcım, menü paylaşmadın ama yine de dikkat etmişsin demek ki müthişsin
Güzel eksi ablacım tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederim kız 800 gramı ne kadar zor veriyoruz az mı
Tekrardan Hoşgeldin
Oyyy maşallah maşallah, kaptanlık gelir mii
Canıııım ablam adın Meryem miii ismin de senin gibi naif çok güzel eksi bu arada tebrik ediyorum
Tekrar Hoşgeldin
Harikaa, Hoşgeldin 60 lar ligiiii
Harika vermişsin gitmiş kilolar tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederim
Süpersiin gelir mi bir kaptanlık daha
Yeniden hoşgeldin aramıza leylak ablam
Tamam kaptanım son eklemeleri yapıp hemen atıyorum
Güzel eksi ablacım tebrik ederim
Sabit kalmak da iyidir, bu hafta eksi gelecektir
Harika eksi tebrik ederim, 67 yi görmeden direkt 66 ya geçiş
Regle rağmen eksi gelmiş tebrik ederim
100 gram hiçbir şey bir saate bile gider o
ay inşallahLay lay laayyy lay lay layyy lay lay lay lay laayyyy lalalalaayyy lalallayyyy lay lay lay laayyyy (kasap havasını anca bu kadarını yazıya dökebildim)
Baştan ben yapamazsam deme harika olacak sağlıkla keyifle olacak aldın kabul ettin 777
Başlangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsuunnn
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım bitkisel bir ilaç mı denesen veya açlık otu falan
Canım niye asıyorsun suratını koruma döneminde böyle küçük artılar olabilir bir denge sağlamaya çalışıyorsun düzene girer
Tamam canım kolaylıklar diliyorum
Ayy harika bir eksi dahaaa çok tebrik ederim canım
Canım tebrik ederim regl iken eksi gelmek önemli birşey 2 güne düzelecek
Canım tebrikleerrr çok iyi
Şahane canımm tebriklerKızlar şimdi uyandım, hemen tartıldım
Geçen hafta 73.90
Bugün 72.000
Fark -1.900
Eki Görüntüle 3508581
LenaG sibel_84
Ellerine sağlık kuzummBu haftanın da sonuna geldik ufak bir değişiklikle kazanan P Purple58 oluyooorr ve hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden Eti Karam GURME kazanıyor. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 3508582
Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm. Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlar.
2 Perşembe 36 saatlik açlık yapacağım, sonraki hafta 1 sefer pazartesi, perşembe olarak devam edeceğim, sonra haftada 3 günlük açlıklar geliyorEllerine sağlık
Kız menü neden yok