Bir kalıp yağ gitmiş çok güzel
Tebrikler canımGünaydın canım kızlarbol eksili bir gün olsun zumbaya gidecem şimdi erken tartilmak zorunda kaldım oyuzden istediğim rakamı goremesemde fena sayılmaz işte
Geçen hafta 77.8
Bugün 77.0
Öpüyorum sizi gelince görüşelim
Tebrik ederim❤Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.6
Fark -100 Gr
Fakat tartım bozuldu tartı değişikliği yapmak zorunda kaldım tartıyı ilk aldigimda denemiştim yeni tartım 600 Gr fazla gosteriyordu şimdi nasıl edecez
LenaG Sitare55 Eki Görüntüle 3508474
Guzel eksi tebrikler. Artik 60larin ilk çeyreğindesin
Tebrik ederim eksi icin ama yedigin icin degil☺cumartesi :70.7
bugün; 70.4
fark;-300 gram
ne yalan diyeyim bi yedim bi yemedim can sıkıntısından bukadar verebildimhaftaya inşaallahh hallice güzel veririmm
Eki Görüntüle 3508477
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
Tebrik ederim guzel eksi ❤Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 kg
Tebrik ederim ❤karbonhidrati azaltip proteini biraz arttitmak iyidir cunku millet olarak tam tersini yaptigimiz icin kilo aldik
Tebrik ederim guzel eksi❤günaydınnn
cumartesi 68.3
salı 69.4
bugün 67.4 -900 gr
Güzel eksi tebrik ederimGünaydın canım kızlarbol eksili bir gün olsun zumbaya gidecem şimdi erken tartilmak zorunda kaldım oyuzden istediğim rakamı goremesemde fena sayılmaz işte
Geçen hafta 77.8
Bugün 77.0
Gece uyuyamadim canım. Kalk yat kalk yat oldu sabah da büyük oğlumun okulu var onu gönderdim gireyim dedim yatagaama benim ufaklık bir saat müsaade ettiÇok geçmiş olsun nergiscim
Harikasın kizceemm
Yaa tebrik ediyorum harika bir eksi gelsin 80ler ligiii
Daha yeni uyanmasın mi kız ne yatması geri
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.6
Fark -100 Gr
Fakat tartım bozuldu tartı değişikliği yapmak zorunda kaldım tartıyı ilk aldigimda denemiştim yeni tartım 600 Gr fazla gosteriyordu şimdi nasıl edecez
LenaG Sitare55 Eki Görüntüle 3508474
İşte bu canım. Tebrikler.
Kız benim takimimdasin. Hiç olmasa ben etiketlerim takımi etiketlerken.evett yookk vallahii etiketledinizmi beni yoksamm
Sen beni etiketleme.cumartesi :70.7
bugün; 70.4
fark;-300 gram
ne yalan diyeyim bi yedim bi yemedim can sıkıntısından bukadar verebildimhaftaya inşaallahh hallice güzel veririmm
Eki Görüntüle 3508477
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
Günaydın canimGunaydin kaptanim
Insallahh
Tebrikler canımGeçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 kg
Bir saatte olsa yativerdim .Aynı hayalle girmiştim yatağa
Tebrikler canım. Güzel bir eksiGünaydın canım kızlarbol eksili bir gün olsun zumbaya gidecem şimdi erken tartilmak zorunda kaldım oyuzden istediğim rakamı goremesemde fena sayılmaz işte
Geçen hafta 77.8
Bugün 77.0
Wuwww yakıyorsun hocam
Teşekkür ederimmKesinlikle çok yememişsin ama protein çok düşük olmuş. Yumurta, et, tavuk gibi doyurucu ve besleyici şeyler muhakkak olmalı ki vüdumuz güçsüz düşmesin. Afiyet olsun.
Mükemmel bir menü, afiyet olsun. Sadece lif eksiği var biraz, roka, maydonoz, yeşillik vs eklersen süper olur.
Bu özel bir diyet mi? Hiçbir şey yememişsin ki
Afiyet olsun. Salatanın içinde biraz daha protein olsa çok iyi olurmuş.
Biraz daha menünü zenginleştirebilirsin diye düşünüyorum. Kalori olarak çok az. Afiyet olsun
10-10 çok güzel ve dengeli bir menü. Afiyet olsun
Güzel menü. Afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanımmAfiyet olsun canımsabah bir dilim ekmek eklenebilirmiş ve yeşillik eksik kalmış
Afiyet olsun canımçok çok az olmuş gerçekten
Afiyet olsun güzel bir menüakşama yeşillik eklenebilirmiş makro değerleri nasıl olmalı bilemiyorum açıkçası kişiden kişiye değiştiği için
Afiyet olsunmeyveyi 1 porsiyona indirip yanına biraz k.yemiş eklense güzel olurmuş
Afiyet olsunçok az geldi bana sabah neredeyse bir şey yok öğle sadece kavurmayı yanında yeşillik vs olmadan yemişsin veya 1 dilim ekmek olabilirdi
Afiyet olsunsabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel bir menü
Afiyet olsuntarhanayla peynir acayip güzel gidiyor
Afiyet olsun bu hafta çoğunlu düşük kalorili beslendi bakalım yarın ne oalcak merak ediyorum
Ehh idare eder Sibelim. Yakmasak da ışıyoruz.Gece uyuyamadim canım. Kalk yat kalk yat oldu sabah da büyük oğlumun okulu var onu gönderdim gireyim dedim yatagaama benim ufaklık bir saat müsaade etti
Tebrikler canım
İşte bu canım. Tebrikler.
Kız benim takimimdasin. Hiç olmasa ben etiketlerim takımi etiketlerken.
Sen beni etiketleme.
Günaydın canim
Tebrikler canım
Bir saatte olsa yativerdim .
Tebrikler canım. Güzel bir eksi
Wuwww yakıyorsun hocam
Işımak mı? Bence yakıyorsun yakıyorsun.Ehh idare eder Sibelim. Yakmasak da ışıyoruz.
Tebrikler canım . Çok güzel bir eksi. Devamı daha da bol olsun inşallah.
Yakalım tatlımIşımak mı? Bence yakıyorsun yakıyorsun.
Tebrikler canım.
Tebrikler canim. Güzel bir eksiGünaydın Hanımlar
Önceki kilo: 75.4
Güncel kilo: 74.4
Fark: -1 kilo
Tebrikler canım. Bu şekilde devam ediyoruzSelamlarrr
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 66.6
Bugün: 66.1
Fark: -500 gr
Yüzde : 0.75
LenaG sibel_84