Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Uyku sersemi o bardak yumurtaların üstünde nasıl duruyor diye çözmeye çalışıyorum, çözdüm

Bilinçaltınız mıknatıs aşağıdaki olumlamalar sizin pusulanızdır.
Bütünümüze ŞÌFA OL'sun...

Ben bir KRALİÇEYİM
Kendimi seviyorum.
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve derinden bağışlıyorum.
Kendime, hayata ve hayatın kusursuz akışına güveniyorum.
Ben sağlıklı bedeni HAK EDİYORUM
Hayatıma pozitif insanları davet ediyor ve kabul ediyorum...
Her nefes alışımda sakin, huzurlu, rahat, sağlıklı, güçlü ve pozitif enerji dolu olduğumu biliyorum...
Pozitif enerjim arttıkça egzersizi seviyor ve bedenimi sifalandiriyorum
Enerjiye izin veriyorum.
Bolluk bereket benim doğal hakkım.
Egzersizi seviyorum o da beni seviyor
Spor benim dostum
Sağlıklı yasamin getireceği tüm değişim ve dönüşüme açığım, hazırım

Ne gerek var derken şuan sayfanın adı soğuk oldu. Elhanı görünce sıcacık geliyordu.

Evet eliptik daha çok yakıyor

75 yapasim var canim hedefi ya

Casminim Elhan isminin başlıkta olmasina gerek yok. Bana gerek var tabi
Güzel duygularıni yansıtan sozcuklerine hayranlıkla bakıyorum şimdi
Çok zarifsin her zamanki gibi
Sen benim canımsınn

Kızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
İlaçlarla geçmezse kulak zarina kesik atıp öyle boşaltılmış iltibai
Çok çok geçmiş olsun

Sen sağol bitanem
Şahanesin sen yaaa hadi bakalım yansın yağlaaarrrr

Süper birşey, sağol canımm

Rabbim şifa versin kuzum

Bu sayfanın isim annesi benim Masterfit ismini de Zipzip- ile Masterfit ismini de ben önermiştim. Sonra da Elhan ile Masterfit olmuş aynı şekilde devam etmiş. Ben üzüldüm farklı isim olunca
Ben de üzüldüm

Elhan canım bitanemi çok darlamak istemiyorum ama sana da katılmadan edemiyorum, bu isim bir değişik geldi, Elhanımla daha sıcaktı sanki

Ben alkolsüz yapıyorum tabi ki. Bence o yüzden sevmediniz. Chesecake tarzı şeyler seviyorsanız bunu da severdiniz çünkü
Kızım yapar, ben hiç yapmadım, alkol koymayız bizde, sadece kahveyi pasta ve çikolata gibi şeylerde pek sevemedim, dediğim gibi mecbur kalırsam yerim ama eşim sever, kızım arada babası için yapar

Canım Sibelim hassas yüreklim teşekkür ederim Erken yatacağın günler çabuk gelsin
amin hocam inşallah
Martta 2 yaş diyecek canım inşallah. Şu an 21 aylık. Var canım ilk çocuğum 10 yaşında ikjnci numara 6 son numara da 21 aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…