Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu konu cok dogru.Ben de en geç 23 te uyurum,alistirdim kendimi.Disarida hemen uykum gelir hadi eve diye huysuzlanirim eger geç uyursam ertesi gün cok istahli oluyorum.

Haklısın Leylacim sayfayi ben kurmadigim için de biraz haksızlık gibi geliyordu ayrıca. Böyle iyi oldu Ekip her şeydir

Eliptik baya zor hic denedin mi bilmiyorum ter icinde kaliyorum. nabiz 160 lara falan cikiyor arada. 1 saat yapinca 410 kcal falan yakiyorum

Dün bende farkına vardım ama dilim varmadı sana sormaya. Hatta mesajlasinca yazsam mi dedim. Sonra süs kız otur dedim ve oturdum. Neyse ki düzelmiş hocam sevindik
Erken yatmama daha bir yılım var gözüyle bakıyorum. Bebem büyüsün inşallah erkenden uyuyacağım.

Dün modun düşük olduğu anlamişim bişeyler var demişim gerçekten benim hislerim çok kuvvetli karşıdaki insanı net bir şekilde anlıyorum
9 senedir Burdayım 8 senedir kilo vermedeyim
Bağımız çok güçlendi ne dostum oldu nede düşmanım acısıyla tatlı olarak çok şey yaşadık

Canım Sibelim hassas yüreklim teşekkür ederim Erken yatacağın günler çabuk gelsin

Toparlamanıza çok sevindim bitanemm

Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim, sen benim biricik, kıymetli kaptanımsın bal küpüm

Elhana ne gerek var mı

Duymamış olayım

Takım kısa süreli sıkıntıya girdiği dönemde hepimizi bir araya getiren, ve beni pes etmekten vazgeçiren sen oldun. Belkemiğimizsin sen, sensiz buralar ıssız yaaa

Seviyorum seniiiiii

Teşekkür ederim migi.

Hem dostum hem düşmanım oldu diye cumleni düzeltiyorum.
ne..... ne baglacini kullanırsan ikisi de olmadı anlamı çıkıyor.

Casminim Elhan isminin başlıkta olmasina gerek yok. Bana gerek var tabi
Güzel duygularıni yansıtan sozcuklerine hayranlıkla bakıyorum şimdi
Çok zarifsin her zamanki gibi

Eliptik baya zor hic denedin mi bilmiyorum ter icinde kaliyorum. nabiz 160 lara falan cikiyor arada. 1 saat yapinca 410 kcal falan yakiyorum
Evet denedim spor hocam fittness aletlerinin sonra 25 dak eliptik yapacaksın dedi ama hiç 25 dak yapamadım çocukların yanına falan gitmem gerekti ama haklısın o vücudun her yerini calistiriyor
Kaç yaşında bebisin canim o günlerde gelecek eğer büyük çocukluğun varsa bilirsin

Güzel mesajınla günüm aydınlandı kaptanım çok sağolasın biraz evi toparladım oğlanın kahvaltısı kendilere canım bişi hazırlamak istemedi lavaş arası peynir yeşillik çay yaptım
Bide dukan birası yaptım gün boyu onu içeceğim birazdanda 3 mil walk walk yapayım diyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…