- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Bu konu cok dogru.Ben de en geç 23 te uyurum,alistirdim kendimi.Disarida hemen uykum gelir hadi eve diye huysuzlanirimDün akşam 18.30da bir yattim ara ara uyandım ama hemen geri uyudum
Sabah 07.30da kalktım yani 1 saat uyanik kalmış olsam 12 saat uyumuşum
Ve dün akşamki tarzıyla tam 2 kilo fark var
Akşam hafif geçirip erken yatarsaniz vücut çok kalori harcıyor
Instagram da Bi kadın
Gece geç yatarsaniz vücudunuz yaglanir ve hastalıklara açık olursunuz demişti
Bedavadan kilo verdim
63.5 çıktım sabah
Yani dünkü tartimdan bile az çıktım
Tavsiyem erken yatın kızlar
Çok teşekkür ederim bitanemİnşallah iyisindir canim. Her şey geçici eşinle arandaki neyse inşallah bir daha yaşanmaz sen gidersen buraları toparlamak zor olur.
Haklısın LeylacimHaklisin orada isim yazmasi bile bir sorumluluk yukluyor üste.. cuma yarismasinda kaptanlik baya ağır geliyordu ne yalan diyim o yuzden anliyorum. Burada duzenimizi ve kimsenin yonetemeyecegi kilo verme gelisimimizi cabamizi paylasiyoruz,ekip olmak cok iyi motive ediyor ayni ugras icerisinde olan arkadaslarin varligini bilmek muhtesemyoksa hersey bizde bitiyor.
Eliptik baya zor hic denedin mi bilmiyorumBen yürüyüş bandında 50 dak yürüdüğümde 100 kral bile yakamiyorum sen 50 dak bile değil 40 dak.da 236 kcal yakmissin nasıl oluyor. Eliptik daha mı fazla kalori harcatiyor acaba
Evet ya insallah çabuk geçer de minnaklarima vakit ayirabilirim dun full yattim bugünde doktora geldim oğlum sürekli sürekli Bi yerlere gidiyorsun diyo
Dün bende farkına vardım ama dilim varmadı sana sormaya. Hatta mesajlasinca yazsam mi dedim. Sonra süs kız otur dedim ve oturdum. Neyse ki düzelmiş hocam sevindikTatlislarim sayfa hepimizin . Takımı bırakıp gitme niyetim yok. Kazenden sayfa yönetimini istediğimde o zamanlar aklıma gelmedi acelece Zipzip ismini silip kendi ismimi yazmıştım. Şimdi buna gerek kalmadı. Masterfit bizim etiket ismimiz . @minerva1988 en doğru yorumu yapmış o şekilde düşündüm.İlk sayfaya alın teri değil miras diye yazmıştım bir iki hafta önce onu kimse fark etmedi Bu sabah da ismimi sildim. Ben bu sayfada sizleri bir arada tutmaya çalışan bir yarismaciyim. Kaptanim dediğiniz için de hem eziliyor hem mutluluk duyuyorum.
Casminim özel hayatta minik bir sıkıntım oldu dün. Eşimle biraz gerildik. Sonra konuşup hallettik. Her şey yolunda. İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Erken yatmama daha bir yılım var gözüyle bakıyorum. Bebem büyüsün inşallah erkenden uyuyacağım.Dün akşam 18.30da bir yattim ara ara uyandım ama hemen geri uyudum
Sabah 07.30da kalktım yani 1 saat uyanik kalmış olsam 12 saat uyumuşum
Ve dün akşamki tarzıyla tam 2 kilo fark var
Akşam hafif geçirip erken yatarsaniz vücut çok kalori harcıyor
Instagram da Bi kadın
Gece geç yatarsaniz vücudunuz yaglanir ve hastalıklara açık olursunuz demişti
Bedavadan kilo verdim
63.5 çıktım sabah
Yani dünkü tartimdan bile az çıktım
Tavsiyem erken yatın kızlar
Dün modun düşük olduğu anlamişim bişeyler var demişim gerçekten benim hislerim çok kuvvetli karşıdaki insanı net bir şekilde anlıyorumTatlislarim sayfa hepimizin . Takımı bırakıp gitme niyetim yok. Kazenden sayfa yönetimini istediğimde o zamanlar aklıma gelmedi acelece Zipzip ismini silip kendi ismimi yazmıştım. Şimdi buna gerek kalmadı. Masterfit bizim etiket ismimiz . @minerva1988 en doğru yorumu yapmış o şekilde düşündüm.İlk sayfaya alın teri değil miras diye yazmıştım bir iki hafta önce onu kimse fark etmedi Bu sabah da ismimi sildim. Ben bu sayfada sizleri bir arada tutmaya çalışan bir yarismaciyim. Kaptanim dediğiniz için de hem eziliyor hem mutluluk duyuyorum.
Casminim özel hayatta minik bir sıkıntım oldu dün. Eşimle biraz gerildik. Sonra konuşup hallettik. Her şey yolunda. İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Canım Sibelim hassas yüreklim teşekkür ederimDün bende farkına vardım ama dilim varmadı sana sormaya. Hatta mesajlasinca yazsam mi dedim. Sonra süs kız otur dedim ve oturdum. Neyse ki düzelmiş hocam sevindik
Erken yatmama daha bir yılım var gözüyle bakıyorum. Bebem büyüsün inşallah erkenden uyuyacağım.
Yani öncesini bilmiyorum tabi ki ama kendini nasil iyi hissediyorsan öyle olsun tabi,ben bu konulara takilmam sonucta ekibizHaklısın Leylacimsayfayi ben kurmadigim için de biraz haksızlık gibi geliyordu ayrıca. Böyle iyi oldu Ekip her şeydir
Toparlamanıza çok sevindim bitanemmTatlislarim sayfa hepimizin . Takımı bırakıp gitme niyetim yok. Kazenden sayfa yönetimini istediğimde o zamanlar aklıma gelmedi acelece Zipzip ismini silip kendi ismimi yazmıştım. Şimdi buna gerek kalmadı. Masterfit bizim etiket ismimiz . @minerva1988 en doğru yorumu yapmış o şekilde düşündüm.İlk sayfaya alın teri değil miras diye yazmıştım bir iki hafta önce onu kimse fark etmedi Bu sabah da ismimi sildim. Ben bu sayfada sizleri bir arada tutmaya çalışan bir yarismaciyim. Kaptanim dediğiniz için de hem eziliyor hem mutluluk duyuyorum.
Elhana ne gerek var mıDüşündüm de Elhana ne gerek var artık. Bir ara iletişimsizlikten istemediğimiz şeyler yaşamıştık sözüm dinlensin diye sayfaya o ismi vermiştim ama artık gerek kalmadı. Herkes işine gücüne bakıyor zayıflama derdinde.Hepimiz Masterfit yarışmacısıyiz .
Teşekkür ederim migi.Dün modun düşük olduğu anlamişim bişeyler var demişim gerçekten benim hislerim çok kuvvetli karşıdaki insanı net bir şekilde anlıyorum
9 senedir Burdayım 8 senedir kilo vermedeyim
Bağımız çok güçlendi ne dostum oldu nede düşmanım acısıyla tatlı olarak çok şey yaşadık
Migi yazisi işteTeşekkür ederim migi.
Hem dostum hem düşmanım oldu diye cumleni düzeltiyorum.
ne..... ne baglacini kullanırsan ikisi de olmadı anlamı çıkıyor.
Allah bize hep en iyileri gönderiyor bu konuda tevazu gosteremeyecegimYani öncesini bilmiyorum tabi ki ama kendini nasil iyi hissediyorsan öyle olsun tabi,ben bu konulara takilmam sonucta ekibiz
Olmaz ama o kadar lisanslara sahipsin, daha titiz olmalısın.Migi yazisi işte
Casminim Elhan isminin başlıkta olmasina gerek yok. Bana gerek var tabiToparlamanıza çok sevindim bitanemm
Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim, sen benim biricik, kıymetli kaptanımsın bal küpüm
Elhana ne gerek var mı
Duymamış olayım
Takım kısa süreli sıkıntıya girdiği dönemde hepimizi bir araya getiren, ve beni pes etmekten vazgeçiren sen oldun. Belkemiğimizsin sen, sensiz buralar ıssız yaaa
Seviyorum seniiiiii
Evet denedim spor hocam fittness aletlerinin sonra 25 dak eliptik yapacaksın dedi ama hiç 25 dak yapamadım çocukların yanına falan gitmem gerekti ama haklısın o vücudun her yerini calistiriyorEliptik baya zor hic denedin mi bilmiyorumter icinde kaliyorum. nabiz 160 lara falan cikiyor arada. 1 saat yapinca 410 kcal falan yakiyorum
Kaç yaşında bebisin canim o günlerde gelecek eğer büyük çocukluğun varsa bilirsinDün bende farkına vardım ama dilim varmadı sana sormaya. Hatta mesajlasinca yazsam mi dedim. Sonra süs kız otur dedim ve oturdum. Neyse ki düzelmiş hocam sevindik
Erken yatmama daha bir yılım var gözüyle bakıyorum. Bebem büyüsün inşallah erkenden uyuyacağım.
Güzel mesajınla günüm aydınlandı kaptanım çok sağolasın biraz evi toparladım oğlanın kahvaltısı kendilere canım bişi hazırlamak istemedi lavaş arası peynir yeşillik çay yaptım
Zayif bir Dombili
anneadayiiii
[IMG alt="CordeLia"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/444/444639.jpg?1702230552[/IMG] CordeLia
@pastelfit
@menekse_kokusu
@60kiloyum
[IMG alt="Tesnim1903"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/644/644102.jpg?1700657080[/IMG] Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
@Meryem1306
muhendishanim98
@Safransari
sibel_84 sibel_84
Maviş çiçeklerimmm
Nasılsınız, umarım ki herşey çokça yolundadır
Güne sabah 7’de başladım; 7.30da 20 dakika boosted yaptım sonra duşa girdim
Çamaşırlarımı makineye attım şimdi de kızlarımın kahvaltısını hazırlıyorum
Sonrasında bol köpüklü bir türk kahvesiyle Keyif yapacağım
Sizler nasıl başladınız güne, ümit ediyorum ki yüzünüzde güller açıyordur şu an
Sizleri seviyorum, siz de kendinizi sevin ve çok dikkat edin ona, sağlıksız beslenip, hareketsiz bırakıp yorup üzmeyelim onu
Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versinKızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
İlaçlarla geçmezse kulak zarina kesik atıp öyle boşaltılmış iltibai