- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Evet isim değişikliği tepkisel bir hareketİşte aradığım, istediğim azim bu
Süpersin
Afiyet olsun canımm
Sonuna kadar inancım tam sana
Çok geçmiş olsun canım
Rica ederim
Geçmiş olsun
sen de sağol canımm
Ellerine sağlık kaptanımm
İyi misin birazcık daha çiçeğim
Kaptanım ellerine sağlık
Ben de sen deyince fark ettim ne oldu ki acaba
Elhan çiçeğim ne oluyor bitanemm, birşey oldu sanki? Keyfin de yok eee bu değişiklik de gelince bizimle ilgili birşey mi yoksa
Uyudum gibiUyudun mu sen şimdi
Kaç saat uyudun ki Günaydın diyorsun canim
İşte zor veriyorum canım. Yoksa patır patır gitmesi lazım da gitmiyor pislik şeyler.Geçmiş olsun canım
Sana daimi serbest gerçi her akşam yarım açma yiyorsun da neyse onu kaptanın bilirr
Geçmiş olsun canım. Nane limon yap kendine
En kısa zamanda ekliyorum
Günaydın vampirella
Canım uyku düzensizliği kilo vermeni etkilemezmi
Canım yoğun isteklere dayanamadim sensiz olmaz buralar dediler
Doğuştan bir kaptanlik ruhu var dediler işte öyle(sallayacak başka bişi bulamadım. Bulunca eklerim )
Oyy geçmiş olsun canım benim
Canım gece avlanıyor sabah uyuyor ondan
Nergisim geldin mi geri bende seni seçmiştim ama yokmussun gurbet ellere gitmişsin
Eline emeğine sağlık hocam. Sanki bu arada isim değiştirmişiz. Ben mi yanlış hatirliyorum acaba08.12 - 15.12.2023
Masterfit Yarışması 95. Etap 08.12 15.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım @anneadayiiii KAPTAN 79.3 77.5 -1.8 2.27 @gezegenfeza 77.1 76.8 -0.3 0.39 @Tesnim1903 75.0 74.2 -0.8 1.07 @deli bir dombili 66.5 65.0 -1.5 2.26 @Akrrep 73.1 72.6 -0.5 0.68 @Meryem1306 89.2 88.6 -0.6 minerva1988 65.9 65.6 -0.3 0.46 @Limoni026 61.2 61.2 0 0 @muhendishanim98 58.4 57.95 -0.45 0.77 @pastelfit 62.3 61.5 -0.8 1.28 @Hayalkuran 78.25 77.95 -0.3 0.38 @sara_28 105.1 103.3 -1.8 1.71 @Ozzybal 71.95 72.65 +0.7 +0.97 @Efenin_Annesi 100.6 Elhan 71.0 70.6 -0.4 0.56 Aritmetik Ortalama 0.78 Mavi Takim ZincirKirma KAPTAN 82.7 80.0 -2.7 3.26 sibel_84 71.25 70.75 -0.5 0.70 @menekse_kokusu 65.0 64.9 -0.1 0.15 @badem000 73.0 73.1 +0.1 +0.14 @CordeLia 86.95 85.85 -1.1 1.27 @Mthn83 79.9 77.7 -2.2 2.75 @fesang 71.6 72.8 +1.2 +1.68 @Nergis 35 64.4 İZİN Beth18 64.2 63.9 -0.3 0.47 Jasminium84 60.65 60.60 -0.05 0.08 @Gonul83 74.0 73.5 -0.5 0.68 @diyetkolikmom 107.9 @Ruveyda- 60.6 60.1 -0.5 0.83 @sudansebep İzin ist 60.85 @60kiloyum 90.9 90.4 -0.5 0.55 Aritmetik Ortalama 0.59 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 83.5 84.0 +0.5 @suspushanimcim Bşl. 68.7 patimsilizm 59.4 59.0 -0.4 @SIFIR MOD Bşl. 77.3 @Aomine Daiki 68.55 68.05 -0.5 Safransari 58.3 58.0 -0.3
Zipzip eskisi kadar giremiyor ise basladi, elhancim yürütmesi daha kolay olur diye düşündüğüm için değişti zannımca diye yazarak Türkçeyi parçaladımNedenki acaba ya
Ne güzel bir mesaj bu
@deli bir dombili
anneadayiiii
[IMG alt="CordeLia"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/444/444639.jpg?1702230552[/IMG] CordeLia
@pastelfit
@menekse_kokusu
@60kiloyum
[IMG alt="Tesnim1903"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/644/644102.jpg?1700657080[/IMG] Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
@Meryem1306
muhendishanim98
Safransari
sibel_84 sibel_84
Maviş çiçeklerimmm
Nasılsınız, umarım ki herşey çokça yolundadır
Güne sabah 7’de başladım; 7.30da 20 dakika boosted yaptım sonra duşa girdim
Çamaşırlarımı makineye attım şimdi de kızlarımın kahvaltısını hazırlıyorum
Sonrasında bol köpüklü bir türk kahvesiyle Keyif yapacağım
Sizler nasıl başladınız güne, ümit ediyorum ki yüzünüzde güller açıyordur şu an
Sizleri seviyorum, siz de kendinizi sevin ve çok dikkat edin ona, sağlıksız beslenip, hareketsiz bırakıp yorup üzmeyelim onu
Evett kuzumm öyleydide elhan yazıyordu busefer oda gitti niyekineZipzip eskisi kadar giremiyor ise basladi, elhancim yürütmesi daha kolay olur diye düşündüğüm için değişti zannımca diye yazarak Türkçeyi parçaladım
Bende başka gruba mi etiketlendim diyordumAaaaaaaaaaaaaaaa konunun ismi değişmişhiç farkinda degildim yazarken
Afiyet olsun kuzum, gün daha yeni başlıyor akşama kadar eritirsin, birazcık yürüyüşle destekleyip akşam da protein ve sebze ile kapatırsan günü süper şahane olurNe güzel bir mesaj bu
Bizde kahvaltı sofrasından yeni kalktık. Ev ahalisine güzellik yapıp milföy ile kaşarlı simit yaptım. Bende bir tane yedim
Bugünkü son karbonhidratım. Aksama yeşil fasulye ve salata yiyeceğim sadece
Ya çocuklar hasta oluyor onlarla birlikte yattığım için bana da geçiyor.Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Pazartesiden sonra alınan izinlerde menüler o kadar önemli olmasa da gelip cuma bildirimlerimizi yapmamız gerekiyor. Yapmadigin zaman takımın kilo verme yuzdesi düşüyor. Kurallari esnettigim çok oldu bu bana daha çok sıkıntı olarak geri döndü. Sağlığına kavuşup şişmanlamadan aramıza dönmeni bekliyorum.
Geçmiş olsun Bethim.Yemene icmene dikkat et. Bağışıkligin zayıflaması anlamına geliyor hastalık...
Tabii ya senden iyi kaptan mi bulacaklar çok güzel yapiyosun ellerine saglikGeçmiş olsun canım
Sana daimi serbest gerçi her akşam yarım açma yiyorsun da neyse onu kaptanın bilirr
Geçmiş olsun canım. Nane limon yap kendine
En kısa zamanda ekliyorum
Günaydın vampirella
Canım uyku düzensizliği kilo vermeni etkilemezmi
Canım yoğun isteklere dayanamadim sensiz olmaz buralar dediler
Doğuştan bir kaptanlik ruhu var dediler işte öyle(sallayacak başka bişi bulamadım. Bulunca eklerim )
Oyy geçmiş olsun canım benim
Canım gece avlanıyor sabah uyuyor ondan
Nergisim geldin mi geri bende seni seçmiştim ama yokmussun gurbet ellere gitmişsin
Hocam neden su yok15 Aralık Menüm
7.00 Kahve
14.00 Omlet , simit, yeşillik
14.30 Türk kahvesi
19.00 Brokoli limonlu
Su yok
Eki Görüntüle 3353268
@Mthn83
Yapayım canım evde tavuk vardibenim de regl yaklaştı tatlı isteği yükleniyorama yarış falan derken belki daha iyi motive oluruz. Cuma ödülü yapmak istemedim. Hafta sonunu temiz geçirmeye çalışacağım
afiyet olsun canım menün çok kötü değil. Geçmiş olsun bu arada. Tavuk suyu çorba seviyorsan yapmayı dene burun tikanikiginda gripte vs iyi geliyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Evettt bi baktım şöyle 10seferBende başka gruba mi etiketlendim diyordum
Uyudum gibi
İşte zor veriyorum canım. Yoksa patır patır gitmesi lazım da gitmiyor pislik şeyler.
Eline emeğine sağlık hocam. Sanki bu arada isim değiştirmişiz. Ben mi yanlış hatirliyorum acaba
Elhan canımm benim bizi bi Aydınlat, bak çok üzülüyorum
Neler oluyor, bizim mi bi yanlışımız oldu, özel hayatında sıkıntıların var uğraşamıyor musun? Eğer öyleyse biz her zaman yanındayız elimizden geleni yapıp yardımcı oluruz sana ama yeter ki sen gitme buralardan
Zipzip eskisi kadar giremiyor ise basladi, elhancim yürütmesi daha kolay olur diye düşündüğüm için değişti zannımca diye yazarak Türkçeyi parçaladım
Tatlislarim sayfa hepimizin . Takımı bırakıp gitme niyetim yok. Kazenden sayfa yönetimini istediğimde o zamanlar aklıma gelmedi acelece Zipzip ismini silip kendi ismimi yazmıştım. Şimdi buna gerek kalmadı. Masterfit bizim etiket ismimiz .Evett kuzumm öyleydide elhan yazıyordu busefer oda gitti niyekine
Geldi mi zor gider oldu bu hastaliklarYine doktora geldim
Kulağım tikali ve hiçbir şey duyamıyorum
Canım ne kadar içtim ya da içmedim inan hatırlamıyorum. Dünü bugun telafi ederim inşallahYa çocuklar hasta oluyor onlarla birlikte yattığım için bana da geçiyor.
Tabii ya senden iyi kaptan mi bulacaklar çok güzel yapiyosun ellerine saglik
Hocam neden su yok
Yapayım canım evde tavuk vardi
Teşekkür ederim
Haklisin orada isim yazmasi bile bir sorumluluk yukluyor üste.. cuma yarismasinda kaptanlik baya ağır geliyordu ne yalan diyim o yuzden anliyorum. Burada duzenimizi ve kimsenin yonetemeyecegi kilo verme gelisimimizi cabamizi paylasiyoruz,ekip olmak cok iyi motive ediyor ayni ugras icerisinde olan arkadaslarin varligini bilmek muhtesemTatlislarim sayfa hepimizin . Takımı bırakıp gitme niyetim yok. Kazenden sayfa yönetimini istediğimde o zamanlar aklıma gelmedi acelece Zipzip ismini silip kendi ismimi yazmıştım. Şimdi buna gerek kalmadı. Masterfit bizim etiket ismimiz .minerva1988 en doğru yorumu yapmış o şekilde düşündüm. İlk sayfaya alın teri değil miras diye yazmıştım bir iki hafta önce onu kimse fark etmedi Bu sabah da ismimi sildim. Ben bu sayfada sizleri bir arada tutmaya çalışan bir yarismaciyim. Kaptanim dediğiniz için de hem eziliyor hem mutluluk duyuyorum.
Casminim özel hayatta minik bir sıkıntım oldu dün. Eşimle biraz gerildik. Sonra konuşup hallettik. Her şey yolunda. İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Ben yürüyüş bandında 50 dak yürüdüğümde 100 kral bile yakamiyorum sen 50 dak bile değil 40 dak.da 236 kcal yakmissin nasıl oluyor. Eliptik daha mı fazla kalori harcatiyor acabaGünaydınben de 400 ml su ardindan zencefilli limonlu çayımla gune basladim
Öğünlerim yanimda
İlk olarak yarım muz,2 yk yulaf ezmesi,1 avuc ispanak ve 200 ml kefir ile smoothie yaptim onu icecegim
Mor havuc ve kuruyemislerde ara öğünluk
Bir de sabah 40 dk eliptik yaptimsaati kapatmayi unutmusum ondan 50 dk yaziyor fotoda
Maviş arkadaşlar bu hafta bolca tahin pekmez falan yiyin şifa olsun
Eki Görüntüle 3353297 Eki Görüntüle 3353298 Eki Görüntüle 3353299 Eki Görüntüle 3353301 Eki Görüntüle 3353300
Evet ya insallah çabuk geçer de minnaklarima vakit ayirabilirim dun full yattim bugünde doktora geldim oğlum sürekli sürekli Bi yerlere gidiyorsun diyoGeldi mi zor gider oldu bu hastaliklar
İnşallah iyisindir canim. Her şey geçici eşinle arandaki neyse inşallah bir daha yaşanmaz sen gidersen buraları toparlamak zor olur.Canım ne kadar içtim ya da içmedim inan hatırlamıyorum. Dünü bugun telafi ederim inşallah
Düşündüm de Elhana ne gerek var artık. Bir ara iletişimsizlikten istemediğimiz şeyler yaşamıştık sözüm dinlensin diye sayfaya o ismi vermiştim ama artık gerek kalmadı. Herkes işine gücüne bakıyor zayıflama derdinde.İşte aradığım, istediğim azim bu
Süpersin
Afiyet olsun canımm
Sonuna kadar inancım tam sana
Çok geçmiş olsun canım
Rica ederim
Geçmiş olsun
sen de sağol canımm
Ellerine sağlık kaptanımm
İyi misin birazcık daha çiçeğim
Kaptanım ellerine sağlık
Ben de sen deyince fark ettim ne oldu ki acaba
Elhan çiçeğim ne oluyor bitanemm, birşey oldu sanki? Keyfin de yok eee bu değişiklik de gelince bizimle ilgili birşey mi yoksa