- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Teşekkürler kaptanimTamamdır canım sağol
Biriciğimmm
Kıymetinizi bilin
Ellerine sağlık canım kaptanımm
Bu hafta bizim haftamız, kırmızının tahtını sallama vaktidir
Öyle kuzumm çok mu çok tatlıyız
Şahaneyiz bitanem, şahane de bir hafta olacak
Sağol canımmm
Afiyet bal şeker olsun canım kızlar
Bugünkü menülerin hepsi benim için tamamdır, bugün bütün haftanın azminin ödülüydü ama yarından itibaren biliyorum çok dengeli, çok sağlıklı menülerle geleceksiniz
Güveninize layık olmaya çalışacağım canım inşallah başladığımız şekilde haftayı bitireceğiz
Hadi inşallah balımm
bu haftanın birincisi belli balımmm
Afiyet olsun canlarımm
Hadi bi 15 dk benden izinlisin
Yas 36 ,boy 1.58 hedef 66.5Boy yaş ve hedef olarak eklermisin canım
Geçmiş olsun canımArkadaşlar özür dilerim midemi üşütmüşüm dünden beri çıkarıyorm ne yesem, yeni rahatladım sayılırtam yerinde bir izin isteme olmuş devam edemem şu durumda
Bir gece kuşu da burdaBu gece de uuyku yok bize...
Kahveyi seven biri olarak tiramisuyu sevemedimSorma benimki yaptırıyor çok özlemiş. Tatlı diyince aklımıza o geliyor bu aralar
YaaaKahveyi seven biri olarak tiramisuyu sevemedim
Canım tatlı ister de başka seçeneğim olmazsa yerim anca
Sporda yaptimcanim.Spor şart o halde. Kesinlikle sporla ilerle Çok faydası olur canim
Ben de bayılırım ama hastayım biraz kulağım da tikali ne yapcam bilmiyorum canim yemek istemiyor öyle elime ne geçerse ağzıma atıyorum birbirimizi motive edip güzel kilo verelim inşallahçok geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin inşallah
ben 35 yaşındayım 1 ocakta 36 oluyorumbayılırım yarışlara bu hafta 3lü bir kapışma var
Oooooo kaptan olmuşsun canisi
Güzel takımım
Bugün sizin gününüz ama yarından itibaren benimsiniz
Vurcam kırbacı
6bin adım istiyorum ve biliyorum ki kadın isterse yürüyerek dünyayı turlar
Bizim dünyamız göbeğimiz. Turlayalim hadi
@kayipdunya
@SIFIR MOD
gezegenfeza
@Akrrep
@fesang
@minerva1988
@Hayalkuran
@Ruveyda-
@blonde ambition
Beth18
@Leyl35
suspushanimcim
@Efenin_Annesi
@badem000
Elhan
Cuma gününe yakışmazdı da çok güzel menü ateş ediyorSelamm bugün ki menüm
11.00 1 dilim tbe 1 hindi füme 6 zeytin Yeşillik havuç 1 mandalina 2 ceviz
14.45 mantarlı yumurta 1 dilim tbe 1 yk suzme yogurt yeşillik 1 hurma
18.30 fırında karnabahar patates yeşillik
2 litre su
12307 adım 1230 puan
Elhan @Jasminium84
Zayif bir Dombili Beth18
Ne güzel bir anlatım olmuş yüreğine saglik kaptan her ne kadar izinde olsamda bu tür yazılar ve sizleri ara ra takip etmek iyi geliyor
Zayif bir Dombili
@anneadayiiii
@CordeLia
@pastelfit
menekse_kokusu
@60kiloyum
@Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
@Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari
sibel_84
Güzeller güzeli mavişlerim, çiçeklerim, azimli hatunlarım
Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek
Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam
Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.
Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.
Veeeee bol su, bolca da gülümseme
Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin
İyi geceler maviş kraliçelerim
YinemiBu gece de uuyku yok bize...
Uyudun mu sen şimdiGünaydın herkese
Düzeltip ilk sayfaya ekleyeceğim bitanemKaptanım ben 1,5 kg verdim yarım kilo değil
Arkadaşlar özür dilerim midemi üşütmüşüm dünden beri çıkarıyorm ne yesem, yeni rahatladım sayılırtam yerinde bir izin isteme olmuş devam edemem şu durumda
Geçmiş olsun kizlarFun çok hastaydım
Kulağım tikali
Koşudan dolayı vücudum agriyo
Okulda yoğun bir gün geçirdim derken
Birde gribim kulağımda ondan tıkandı birde ağrıyor doktora gittim antibiyotik verdi ama hala geçmedi
Neyse inşallah bugün güzel geçer...
Sagol canimGeçmiş olsun kizlar