Zayif bir Dombili @anneadayiiii @CordeLia @pastelfit menekse_kokusu @60kiloyum @Tesnim1903 @Limoni026 @Ozzybal @Gonul83 @Meryem1306 M muhendishanim98 Safransari sibel_84 Güzeller güzeli mavişlerim, çiçeklerim, azimli hatunlarım
Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek
Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam
Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.
Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.
Veeeee bol su, bolca da gülümseme
Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin
İyi geceler maviş kraliçelerim