Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet serbest günün sonuna geldik
Yarın ailelerimiz ve isyerinizde keyifli ve hafif bir güne merhaba diyorsunuz. Hafifim hafifsin hafif
Sarı mavi kırmızı yeşil hiç Fark etmez hepimize iyi geceler
Serbest günmüydü benim niye haberim yok son 18 dakikada ne yersem artık Jasminium84

kızlar FitVenus sanki önceki gün izin istemişti. izinli o Jasminium84 @Mthn83
Tamamdır canım sağol

Yerim ben seni canım casminim
Yüreğimin nazik kuşu
Çok teşekkür duan icin.
Biriciğimmm

Hahahahah kocasini bekleten bi aşkooo kaptanliğı için kocasını feda eden
Kıymetinizi bilin

Ellerine sağlık canım kaptanımm

Ellerine saglik canım benim kizlar bu hafta mavi takımı sallayayalim mi?
Bu hafta bizim haftamız, kırmızının tahtını sallama vaktidir

Liste harika görünüyor 30 kişi birden yarışıyoruz. Eskiden 10 arlı takımlar kuruyorduk , şimdi 15 er li takımlara çıkmışız. Ne güzel Kalabalık bir aile olduk.
Öyle kuzumm çok mu çok tatlıyız

Yaşasın yine mavişim eline sağlık canım. Jasminium84 muhteşem bir takım olmuşuz.
Şahaneyiz bitanem, şahane de bir hafta olacak

Kaptanlığın hayırlı olsun kaptanım Bool eksili bir haftaya başlamak ümidi ile
Sağol canımmm

Afiyet bal şeker olsun canım kızlar
Bugünkü menülerin hepsi benim için tamamdır, bugün bütün haftanın azminin ödülüydü ama yarından itibaren biliyorum çok dengeli, çok sağlıklı menülerle geleceksiniz

Evet ve geri alamaz. Jasminium84 sana guveniyoruz kaptanım
Güveninize layık olmaya çalışacağım canım inşallah başladığımız şekilde haftayı bitireceğiz

Hatta jasminde geliyor haftaya ikinizde orada olursunuz
Hadi inşallah balımm

İlk kez mavi takımdayım hayırlı olsun Jasminium84 maviş kaptanım uzun zaman sonra mavi takım birinciliğini biz yapalım inşallah
bu haftanın birincisi belli balımmm

Afiyet olsun canlarımm

Serbest günmüydü benim niye haberim yok son 18 dakikada ne yersem artık Jasminium84
Hadi bi 15 dk benden izinlisin

Zayif bir Dombili
Busra196
Cordelia
pastelfit
menekse_kokusu
60kiloyum
Tesnim1903
Limoni026
Ozzybal
Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari
sibel_84

Güzeller güzeli mavişlerim, çiçeklerim, azimli hatunlarım

Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek

Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam

Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.

Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.

Veeeee bol su, bolca da gülümseme

Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin

İyi geceler maviş kraliçelerim

Ayna da kendime aşık olana kadar yola devam

Bu lafların peşine gaza gelmemek elde değil.

Bu nasıl güzel bir motivasyon yazısı böyle . Harfiyen uyacagima söz veriyorum kaptanim. Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…