Serbest günmüydü benim niye haberim yok son 18 dakikada ne yersem artıkEvet serbest günün sonuna geldik
Yarın ailelerimiz ve isyerinizde keyifli ve hafif bir güne merhaba diyorsunuz. Hafifim hafifsin hafif
Sarı mavi kırmızı yeşil hiç Fark etmez hepimize iyi geceler
E gir senHapiste olsam kilo verirdim kesin
Savcı prenses dizisi gibi olurdım
Annesi hspise atmişt kız sonrada kilo vermişti ders çalışıp avukat olmuştuçok güzel diziydi
Spor şart o halde. Kesinlikle sporla ilerle Çok faydası olur canimBenim boy 1.58 canım.
Kilomum çoğu popoda toplanmış durumda. 42 beden pantolon giyiyorum bu kiloda.
Zaten sen bı sessizlesiyosun cozutunca fark etmedim değilTam porsiyon tiramisu ve köfte yakışırdı bu menüyeçünkü ben de bugün çok cozuttum dengelemeliyiz
En az 2 haftalık yolun varOy oy tesnimle arama 2,5 kg girmiş, koş gezo koş
Zaten sen bı sessizlesiyosun cozutunca fark etmedim değil
Ben tüm günahlarımı yazıyorum daha yeni küçücük catal attım ağzıma yine ahahah
Tamamdır canım sağol
BiriciğimmmYerim ben seni canım casminim
Yüreğimin nazik kuşu
Çok teşekkür duan icin.
Kıymetinizi bilinHahahahah kocasini bekleten bi aşkooo kaptanliğı için kocasını feda eden
Ellerine sağlık canım kaptanımmKIRMIZI GÜLLER
@Mthn83 Kaptan
@kayipdunya
Wilma11
gezegenfeza
@Akrrep
@fesang
@minerva1988
@Hayalkuran
Keira-
@blonde ambition
@Beth18
@Leyl35
@suspushanimcim
@Efenin_Annesi ( gelmezse takımdan çıkarılacak)
@badem000
Elhan
MAVİŞLER
Jasminium84 Kaptan
Zayif bir Dombili
Busra196
Cordelia
pastelfit
menekse_kokusu
60kiloyum
Tesnim1903
Limoni026
Ozzybal
Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari
sibel_84
Bu hafta bizim haftamız, kırmızının tahtını sallama vaktidirEllerine saglik canım benimkizlar bu hafta mavi takımı sallayayalim mi?
Öyle kuzumm çok mu çok tatlıyızListe harika görünüyor 30 kişi birden yarışıyoruz. Eskiden 10 arlı takımlar kuruyorduk , şimdi 15 er li takımlara çıkmışız. Ne güzel Kalabalık bir aile olduk. ❤
Şahaneyiz bitanem, şahane de bir hafta olacak
Sağol canımmmKaptanlığın hayırlı olsun kaptanımBool eksili bir haftaya başlamak ümidi ile
Selamm bugün ki menüm
11.00 1 dilim tbe 1 hindi füme 6 zeytin Yeşillik havuç 1 mandalina 2 ceviz
14.45 mantarlı yumurta 1 dilim tbe 1 yk suzme yogurt yeşillik 1 hurma
18.30 fırında karnabahar patates yeşillik
2 litre su
12307 adım 1230 puan
Elhan Jasminium84
Zayif bir Dombili @Beth18
Tamam canım senin boyun kaçtı.
Bugün etiketlemesem daha iyi ..
Ödül günü ilan ettimmm
13.30 bir haslanmis patates ve yumurta
19.30 yarım köfte ekmek ve yarım porsiyon tiramisu.
Jasminium84 Elhan Keira-
Jasminium84 Elhan
15 Aralık Cuma
Kahvaltı 10.00
2 yağda yumurta
2 salatalık
6 siyah zeytin
2 tambuğday ince galeta
1 tk fıstık ezmesi
1 parça beyaz peynir
Ara 11.00
3 lokum
Akşam 18.00
4 kaşık hindi sote
2 kaşık pilav
3 tambuğday makarna
2 kaşık barbunya
1 kase cacık
Su 1,5 içmeye devam
40 dk reformer
Afiyet bal şeker olsun canım kızlar15 Aralık Cuma menüm
Sabah 07.30
iki dilim ekmekle dil peynir ve domatesli tost 5 zeytin
Ara 1 elma
Öğle 13.30
6 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 3 ceviz
Akşam 17.30
5-6 adet ciğer
Salata
Ara 20 30
3 ceviz ve kahveElhan Jasminium84
Güveninize layık olmaya çalışacağım canım inşallah başladığımız şekilde haftayı bitireceğiz
Hadi inşallah balımmHatta jasminde geliyorhaftaya ikinizde orada olursunuz
bu haftanın birincisi belli balımmmİlk kez mavi takımdayım hayırlı olsunJasminium84 maviş kaptanım uzun zaman sonra mavi takım birinciliğini biz yapalım inşallah
Öğlen bir mandalina
İkindi bir twist (süt burger yani)
Akşam
6 kaşık etli bamya
4 kaşık yoğurt
Domates salatalık
2 çatalda revani gibi bişi vardı ondan almış olabilirim
9000 adım
2 lt su
1 yeşilçay
Cuma kafa karışıklığı diyelim geçsin gitsin inşallah
Jasminium84
Elhan
Afiyet olsun canlarımmBugünkü menum
15.00 Yarım ekmek kaşarlı yumurtalı tost
17.20 bir avuctan biraz fazla dakota
Söyleyeceklerim bu kadar
2 litre su
1 kupa maydonoz limonlu çay
6000 adım 600 p
Elhan @kayipdunya Jasminium84
Hadi bi 15 dk benden izinlisin
Ayna da kendime aşık olana kadar yola devam
Zayif bir Dombili
Busra196
Cordelia
pastelfit
menekse_kokusu
60kiloyum
Tesnim1903
Limoni026
Ozzybal
Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari
sibel_84
Güzeller güzeli mavişlerim, çiçeklerim, azimli hatunlarım
Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek
Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam
Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.
Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.
Veeeee bol su, bolca da gülümseme
Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin
İyi geceler maviş kraliçelerim
Bu lafların peşine gaza gelmemek elde değil.
Zayif bir Dombili
Busra196
Cordelia
pastelfit
menekse_kokusu
60kiloyum
Tesnim1903
Limoni026
Ozzybal
Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari
sibel_84
Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek
Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam
Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.
Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.
Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin
Bu nasıl güzel bir motivasyon yazısı böyle
Zayif bir Dombili
Busra196
Cordelia
pastelfit
menekse_kokusu
60kiloyum
Tesnim1903
Limoni026
Ozzybal
Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari
sibel_84
BekleyecekmisinEn az 2 haftalık yolun var
Arkadaşlar özür dilerim midemi üşütmüşüm dünden beri çıkarıyorm ne yesem, yeni rahatladım sayılırM Meryem1306
@Efenin_Annesi
@diyetkolikmom
FitVenus ( Canım dün izin istedin ama bildirim yapman gerekiyor. )
Arkadaşlar tabloya geçiyorum bildirimleriniz gelmedi.
Sorma benimki yaptırıyor çok özlemiş. Tatlı diyince aklımıza o geliyor bu aralarSende tiramisu canavarı olarak kalıcısın artık aklımda