Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet serbest günün sonuna geldik
Yarın ailelerimiz ve isyerinizde keyifli ve hafif bir güne merhaba diyorsunuz. Hafifim hafifsin hafif 😍
Sarı mavi kırmızı yeşil hiç Fark etmez hepimize iyi geceler ❤️
Serbest günmüydü benim niye haberim yok son 18 dakikada ne yersem artık 😀 Jasminium84 Jasminium84

kızlar FitVenus FitVenus sanki önceki gün izin istemişti. izinli o Jasminium84 Jasminium84 @Mthn83
Tamamdır canım sağol 😊

Yerim ben seni canım casminim :KK74:
Yüreğimin nazik kuşu :KK68::KK68::KK68:
Çok teşekkür duan icin.:dua::KK200:
Biriciğimmm 😍🥰🥰

Hahahahah kocasini bekleten bi aşkooo kaptanliğı için kocasını feda eden😅😅😅🥰🥰
Kıymetinizi bilin 😂😂

Ellerine sağlık canım kaptanımm 😘🥰😍

Ellerine saglik canım benim🥰 kizlar bu hafta mavi takımı sallayayalim mi? 💃💃
Bu hafta bizim haftamız, kırmızının tahtını sallama vaktidir 🎉🥳💃🏼💃🏼

😍 Liste harika görünüyor 🤗 30 kişi birden yarışıyoruz. Eskiden 10 arlı takımlar kuruyorduk , şimdi 15 er li takımlara çıkmışız. 🧿Ne güzel Kalabalık bir aile olduk. 🥰
Öyle kuzumm çok mu çok tatlıyız 😍

Yaşasın yine mavişim eline sağlık canım. Jasminium84 Jasminium84 muhteşem bir takım olmuşuz. 💙💙💙🩵🩵🩵
Şahaneyiz bitanem, şahane de bir hafta olacak 💙🧿🥰🥰

Kaptanlığın hayırlı olsun kaptanım 😍Bool eksili bir haftaya başlamak ümidi ile :dua:
Sağol canımmm 😍

Selamm bugün ki menüm
11.00 1 dilim tbe 1 hindi füme 6 zeytin Yeşillik havuç 1 mandalina 2 ceviz
14.45 mantarlı yumurta 1 dilim tbe 1 yk suzme yogurt yeşillik 1 hurma
18.30 fırında karnabahar patates yeşillik
2 litre su
12307 adım 1230 puan
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili @Beth18

Tamam canım senin boyun kaçtı.
Bugün etiketlemesem daha iyi ..
Ödül günü ilan ettimmm
13.30 bir haslanmis patates ve yumurta
19.30 yarım köfte ekmek ve yarım porsiyon tiramisu.
Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan Keira- Keira-

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan
15 Aralık Cuma

Kahvaltı 10.00
2 yağda yumurta
2 salatalık
6 siyah zeytin
2 tambuğday ince galeta
1 tk fıstık ezmesi
1 parça beyaz peynir

Ara 11.00
3 lokum

Akşam 18.00
4 kaşık hindi sote
2 kaşık pilav
3 tambuğday makarna
2 kaşık barbunya
1 kase cacık

Su 1,5 içmeye devam
40 dk reformer

15 Aralık Cuma menüm
Sabah 07.30
iki dilim ekmekle dil peynir ve domatesli tost 5 zeytin

Ara 1 elma

Öğle 13.30
6 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 3 ceviz

Akşam 17.30
5-6 adet ciğer
Salata

Ara 20 30
3 ceviz ve kahve Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84 💙
Afiyet bal şeker olsun canım kızlar 🥰🥰
Bugünkü menülerin hepsi benim için tamamdır, bugün bütün haftanın azminin ödülüydü ama yarından itibaren biliyorum çok dengeli, çok sağlıklı menülerle geleceksiniz ❤️☺️

Evet ve geri alamaz. Jasminium84 Jasminium84 sana guveniyoruz kaptanım😘
Güveninize layık olmaya çalışacağım canım inşallah başladığımız şekilde haftayı bitireceğiz 😍

Hatta jasminde geliyor 🤩 haftaya ikinizde orada olursunuz
Hadi inşallah balımm 💃🏼🥰

İlk kez mavi takımdayım hayırlı olsun Jasminium84 Jasminium84 maviş kaptanım uzun zaman sonra mavi takım birinciliğini biz yapalım inşallah 💙💙💙💙💙
bu haftanın birincisi belli balımmm 💙💙💙💙💙😍🥰

Öğlen bir mandalina
İkindi bir twist (süt burger yani)
Akşam
6 kaşık etli bamya
4 kaşık yoğurt
Domates salatalık
2 çatalda revani gibi bişi vardı ondan almış olabilirim 🙈🙈
9000 adım
2 lt su
1 yeşilçay
Cuma kafa karışıklığı diyelim geçsin gitsin inşallah 😁😁
Jasminium84 Jasminium84
Elhan Elhan

Bugünkü menum
15.00 Yarım ekmek kaşarlı yumurtalı tost
17.20 bir avuctan biraz fazla dakota
Söyleyeceklerim bu kadar 😂
2 litre su
1 kupa maydonoz limonlu çay
6000 adım 600 p
Elhan Elhan @kayipdunya Jasminium84 Jasminium84 ❤️
Afiyet olsun canlarımm 💙😍

Serbest günmüydü benim niye haberim yok son 18 dakikada ne yersem artık 😀 Jasminium84 Jasminium84
Hadi bi 15 dk benden izinlisin 😁😂

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili
Busra196 Busra196
Cordelia Cordelia
pastelfit pastelfit
menekse_kokusu menekse_kokusu
60kiloyum 60kiloyum
Tesnim1903 Tesnim1903
Limoni026 Limoni026
Ozzybal Ozzybal
Gonul83 Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari Safransari
sibel_84 sibel_84

Güzeller güzeli mavişlerim, çiçeklerim, azimli hatunlarım 🥰🥰🥰

Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek

Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam 💙😍🥰💙

Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.

Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.

Veeeee bol su, bolca da gülümseme 💙😍🥰😘😘

Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin 💙🥰😍😍

İyi geceler maviş kraliçelerim 💙😍💙😍💙😍💙

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Busra196 Busra196
Cordelia Cordelia
pastelfit pastelfit
60kiloyum 60kiloyum
Tesnim1903 Tesnim1903
Limoni026 Limoni026
Ozzybal Ozzybal
Gonul83 Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari Safransari
sibel_84 sibel_84

Hepimizin kendi içinde istekleri, arzuları, hedefleri var. Ama burada hedefimiz ortak; sağlıklı, fit bedenlere kavuşmak, şu güzelimm hayatlarımızı daha da güzelleştirmek

Bunun içinde yapmamız gerekenleri yapacak azim, inanç hepimizin içinde var biliyorum, ve bu hafta herkesten önce kendiniz için bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza dair inancım tam 💙😍🥰💙

Geceyi çok güzel geçirmenizi diliyorum, ilk adımımız bu. Uykumuzu alıp sabah güne gülümseyerek başlıyoruz ve kahvaltı yapanlar sağlıklı bir öğünle, ilk öğünü atlayanlar sade, bol köpüklü bir Türk kahvesiyle güne başlıyoruz.

Ve gün içinde olabildiğince hareketliyiz, kendini iyi hisseden istediği sporla, isteyen açık havada bir yürüyüşle vücudumuzu zinde tutuyoruz.

Hepinizi seviyorum, size inanıyorum size güveniyorum, siz de aynada gördüğünüze en az benim kadar güvenin ve onu çokça sevin 💙🥰😍😍

Ayna da kendime aşık olana kadar yola devam 😁😁😁😁

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Busra196 Busra196
Cordelia Cordelia
pastelfit pastelfit
60kiloyum 60kiloyum
Tesnim1903 Tesnim1903
Limoni026 Limoni026
Ozzybal Ozzybal
Gonul83 Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari Safransari
sibel_84 sibel_84

Bu lafların peşine gaza gelmemek elde değil.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Busra196 Busra196
Cordelia Cordelia
pastelfit pastelfit
60kiloyum 60kiloyum
Tesnim1903 Tesnim1903
Limoni026 Limoni026
Ozzybal Ozzybal
Gonul83 Gonul83
M Meryem1306
M muhendishanim98
Safransari Safransari
sibel_84 sibel_84

Bu nasıl güzel bir motivasyon yazısı böyle 😍 . Harfiyen uyacagima söz veriyorum kaptanim. Allah'ın izniyle💙

X