- 4 Eylül 2011
- 19.213
- 68.013
Neyse akşam ki açma duruyorDiyet listesi üzerinde değişikler yaptı son listem kızlar Eki Görüntüle 3352482
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse akşam ki açma duruyorDiyet listesi üzerinde değişikler yaptı son listem kızlar Eki Görüntüle 3352482
Dostlar sağ olsun canım.Allah rahmet eylesin
Kanındaki oksijen durumu nasıl kuzum. Ablam romatoid ilaçları kullanıyordu. Bağışıklığı baskılayan ilaclarmis . Ufak bir mikrop yoğun bakıma kadar götürdü. Sen endişelenme. Çocuğun üstesinden gelir inşallah.6 yaşında ki kızım şuan zature bu yanıt beni çok korkuttu
Sağ olasın bitanem amin inşallah.Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Abla makarna yapmam lazımdı bende yaptım erkenden yedim bir daha bi şey yememTatlım perşembe menüsünde niye makarna tercih ettin
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun ,afiyet olsun canim
Ya ordan da bildirim gelmişti burdan da . Buraya yazayım derken oraya yazmışımne olcak benim bu halim . Valla çocuklardan hep bir görseniz nasıl zor sartlarda buraya yazdığımıBusra196 kaptanım sarı beyaz akıntı gebelik belirtisi mi konusuna etiketlemiş beni
Busra196 kaptanım sarı beyaz akıntı gebelik belirtisi mi konusuna etiketlemiş beni
Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Tekrar geçmiş olsun canım benim. Çok sevindik.Herkese Selam
Ablam çook şükür sağlığına kavuştu, bugün taburcu edildi size haber vermek istedim. Dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bize sevdiklerine bağışladı hamdolsun
Skandal skandal. Yoksa ikinci hamile mi geliyor?Busra196 kaptanım sarı beyaz akıntı gebelik belirtisi mi konusuna etiketlemiş beni
Ay Allah korusun benim biri 27 aylık diğeri 10 aylık iki tane var minicik oğullarım zatenTekrar geçmiş olsun canım benim. Çok sevindik.
Skandal skandal. Yoksa ikinci hamile mi geliyor?
AA evet baktılar 92 çıktı iyi mi ?Dostlar sağ olsun canım.
Kanındaki oksijen durumu nasıl kuzum. Ablam romatoid ilaçları kullanıyordu. Bağışıklığı baskılayan ilaclarmis . Ufak bir mikrop yoğun bakıma kadar götürdü. Sen endişelenme. Çocuğun üstesinden gelir inşallah.
Teşekkür ederim canım suyu artıracam inşallahAfiyet olsun canim benim suyu artirabilirsen süper olur
Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oluyor canım. O tarz bir akıntı varsa ilerletmeden Kadın hastalıkları ve doğuma görünmek lazım.Ay Allah korusun benim biri 27 aylık diğeri 10 aylık iki tane var minicik oğullarım zaten