Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir anda vericeksindir belki bazılarının öyle olduğuna şahit olduk burada

Oo zümrem

Evet maalesef idareyle sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor.. Bu durum beni de çok rahatsız ediyor. Her şeyi ama her şeyi yıkmaya çalışmaları beni deli ediyor
Canimss:) ya okulda ne olursa siz yapın kafası cidden boguyo hangi kademesin, ben ilkokula geçtim bu yıl

Ben lisedeyim. İlkokul ya da anaokulu istiyorum fakat il içinde hiç uygun yer açılmıyor
Oyy ben hiç lise denemedim 11 yıl ortoakul, bu sene ilkokula başladım bakalım . Anaokulu hepimizin hayali asdd inşallah olur canım

Kızlar o kadar halsizim ki elim kolum kalkmıyor. Şu hastalık gitsede kurtulsam. Reglemede 2 gün kaldı ya of onunlada birleşince artık hafta sonu daha da halsiz düşürür beni kesin. Bal,pekmez,meyve vs. ile desteyliyorumda ama yinede baya zorladı beni. Bir kaç gün klinic,şirket işlerini uzaktan evde dinlenerek halledeceğim.

Ben de öğlen az geç yedim , dayanabilirsem böyle kapatıcam. Belki salatalık falan

Yarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık
Allah yüzünü hep güldürsün sidosum . Ablana çok sevindim.
Şükürler olsun. İki yıl önce ablamı yoğun bakımda kaybettim bu yüzden çok endişeliydim. Kalp krizi geçirmişti . Zatürreymiş . O yüzden ailenin mutlu olması beni de mutlu etti.

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin

6 yaşında ki kızım şuan zature bu yanıt beni çok korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…