Bir anda vericeksindir belki bazılarının öyle olduğuna şahit olduk buradaBugünde 64 çıktım
Hala anlamış değilim bu kilo verememeyi
Spor yapmaya başladım sadece hayatımda bu değişti
Spor yapmiyorken daha hızlı kilo veriyordum
O zamanda Aralarda abarttigim günler oluyordu ama hemen 2, 2.5 kilo veriyordum
1 Aydır 64 kilodayim
Canimss:) ya okulda ne olursa siz yapın kafası cidden boguyo hangi kademesin, ben ilkokula geçtim bu yılOo zümrem
Evet maalesef idareyle sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor.. Bu durum beni de çok rahatsız ediyor. Her şeyi ama her şeyi yıkmaya çalışmaları beni deli ediyor
Ben lisedeyim. İlkokul ya da anaokulu istiyorum fakat il içinde hiç uygun yer açılmıyorCanimss:) ya okulda ne olursa siz yapın kafası cidden boguyo hangi kademesin, ben ilkokula geçtim bu yıl
Oyy ben hiç lise denemedim 11 yıl ortoakul, bu sene ilkokula başladım bakalım . Anaokulu hepimizin hayali asdd inşallah olur canımBen lisedeyim. İlkokul ya da anaokulu istiyorum fakat il içinde hiç uygun yer açılmıyor
Çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallahHerkese Selam
Ablam çook şükür sağlığına kavuştu, bugün taburcu edildi size haber vermek istedim. Dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bize sevdiklerine bağışladı hamdolsun
Ben de öğlen az geç yedim , dayanabilirsem böyle kapatıcam. Belki salatalık falanGünaydın ben dayanamadım tartildim fazla bir fark olmasada eksideyim =) okadar pogacadan çikolatadan sonra eksi bana az motive oldu.
1 dilim tb ekmegine krem lor surdum ve onu yedim
Qra ogunde 1 tane hurma topu yedim
Akşama canım.birsey istemiyor duruma göre bakicaz
Yarın +1000 gr gelsem de gam yemem artıkHerkese Selam
Ablam çook şükür sağlığına kavuştu, bugün taburcu edildi size haber vermek istedim. Dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bize sevdiklerine bağışladı hamdolsun
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallahYarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık
Allah yüzünü hep güldürsün sidosum . Ablana çok sevindim.
Şükürler olsun. İki yıl önce ablamı yoğun bakımda kaybettim bu yüzden çok endişeliydim. Kalp krizi geçirmişti . Zatürreymiş . O yüzden ailenin mutlu olması beni de mutlu etti.
Allah rahmet eylesinYarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık
Şükürler olsun. İki yıl önce ablamı yoğun bakımda kaybettim bu yüzden çok endişeliydim. Kalp krizi geçirmişti . Zatürreymiş . O yüzden ailenin mutlu olması beni de mutlu etti.
Afiyet olsun canim benim13.12.2023 menüm
sabah
yok
öğle
bir tabak makarna
yoğurt
akşam
bir tane et köfte
iki kaşık patates salatası
su yine 1 litre malesef spor yok
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
6 yaşında ki kızım şuan zature bu yanıt beni çok korkuttuYarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık
Allah korusun canım, aklına kötü şeyler getirme, Rabbim tez zamanda şifasını versin kızının6 yaşında ki kızım şuan zature bu yanıt beni çok korkuttu
Ah ahh inşallahOyy ben hiç lise denemedim 11 yıl ortoakul, bu sene ilkokula başladım bakalım . Anaokulu hepimizin hayali asdd inşallah olur canım