- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Çok videoları var bu tarifin youtube'da,merak ettim bende olmazsa deneyim bir gün hemde tok tutar lavaş filanda var nasılsa.yaa ben görmemiştim kendimce deneyim dedim
o kadar lezzetli ki aklım tekrar yapıp yiyeceklerimde
Benim bitti nöbet çok şükür. Bu hafta çift nobetim vardı ,pertim çıktı resmen. Şimdi satranca geçiyorumsakin sakin az kaldı dayan ben de nobetciyim bide akşam koşuya gidicem
Aslında dayanamıyorum ama artık 63u görmek istiyorum o nedenle bugün dayanacagim
Amin canım. Herkesin evladı inşallahMaşallah ona annesi sağlıcakla büyüsün
Aynen resmen kıraç tutmuş içim. Nerdeyse ilaç alıp içeceğim lavabo açıcı niyetine.Bagirsaklarimiz kireç tutmuş.Lavabo açıcı döküp foşurdatsak mi napsak
İnşallah hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki..Benim bitti nöbet çok şükür. Bu hafta çift nobetim vardı ,pertim çıktı resmen. Şimdi satranca geçiyorum
Amin canım. Herkesin evladı inşallah
Aynen resmen kıraç tutmuş içim. Nerdeyse ilaç alıp içeceğim lavabo açıcı niyetine.
2024 u düşünmediğim gibi yokVarmı yılbaşı planlarınız bu arada.
Niye düşünmüyonn yaaa güzel bir yıl olsun hepimize yani2024 u düşünmediğim gibi yok
valla ablacim 2023 benim için çok zor senesiydi..Niye düşünmüyonn yaaa güzel bir yıl olsun hepimize yani
Tamam tatlım.Tünaydın hanımlar bir türlü fırsat bulup girememye başladım buraya yarından sonra izin istiyorumElhan 2yaş sendromu bulaşık ütü yemek temizlik derken o kadar stresliyim ki burayı da takip edememeye başladm 1 2 hafta izin isteyim sizden
Zor zamanlar yaşmışsın belli,şu anda nasıl dururmlar evde.valla ablacim 2023 benim için çok zor senesiydi..
pskolojik olarak aşiri etkilendim..
tamamen yıpranmiş durumdayim..
Eşimle biraz da limoniyiz.. aramizi düzeltmeye çalışıyorum..
aileler girdi.. karıştı ortalığı bide kiraci meselesi.. artık inanilmaz tükenmiş durumdayim..
bi yenik düştüm mü toparlanamiyorum..
mutlu gibiyim olmak için uğraşiyorum.
ne diyeyim.
Teşekkür ederimCanım sabah öğle akşam 7 hurma 2 kaşık yoğurt yiyorsun başka birşey yok. Ama bugün ki hurmalar çok iri idi. 7 tane dogramadim 5 tane doğradım. Akşamdan suya koy sekerini bıraksın. Sabah kalkıp dograrsin. Bugün ben keten tohumu da attım bir çay kaşığı.
Herkese Selam
Çok güzel bir haber verdin bizlere,sağlığına kavuştu çok şükürHerkese Selam
Ablam çook şükür sağlığına kavuştu, bugün taburcu edildi size haber vermek istedim. Dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bize sevdiklerine bağışladı hamdolsun
çok şükür canım benimm, çok sevindimHerkese Selam
Ablam çook şükür sağlığına kavuştu, bugün taburcu edildi size haber vermek istedim. Dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bize sevdiklerine bağışladı hamdolsun
Oh masallah çok geçmiş olsun canımHerkese Selam
teşekkür ederim canım gerçekten çok yorucu geçiyor bu ay ama her yıl sonu böyle olur ocak ayının ortalarından sonra rahatlarızÇok geçmiş olsun canımİşlerinde kolaylıklar dilerim. Aralık ayı hanımlarımızi çok yoruyor.
Oo zümremPdrciyim canım
Evet maalesef idareyle sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor.. Bu durum beni de çok rahatsız ediyor. Her şeyi ama her şeyi yıkmaya çalışmaları beni deli ediyorÇok zor bir grup ya pdrciyim ben , sürekli müdürlerle muhatap oluyorsun . Odasına cagirinca geriliyorum yine ne isteyecekler
önce maşallah diyim sonrada 20 günde 17 kiloyu nasıl verdiniz nasıl bir diyet uyguladınız merak ettim doğrusuYaa bn rahat kilo veriyorum 105 kilodan 88 düştüm 20 günde 88 de sabit kalınca çok üzüldüm 5 günde 83 kiloya düştüm