- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
amin inşallah mutlu olsun çocuklarımızşimdiden doğum günü kutlu olsun, en kıymetli yaş günü oluyor gençler için, sağlıklı, huzurlu, mutlu, keyifli yaşları olsun
ben daha şimdiden düşünüyorum 18. doğumgünlerinde ne alsam kızlarıma diye ama biri 10 diğeri 5 yaşında daha
sunuma elimden geldiğince özenmeye çalışıyorum ne kadar olursa artıkama evet canım senin de dediğin gibiyeni birşeyler yapmaya, daha çok çeşit yapmaya özen gösteriyorum
Maalesef ben olcammSelamlar
Herkes iyidir inşallah. Yarına kaçar kaçar eksiler gelecek çok meraktayım
M muhendishanim98 biz her zamanki gibi yine rakibiz değil mibakalım kim yenecek ama sanırım ben gibi duruyor çünkü neden olmasın
Tarif var mi ?sebzeli nohutlu dürümü sebzeleri değerlendirmek için yapmıştım artık tariflerimin arasına girdi çünkü çok lezzetli olmuşbrokoli karnıbahar yiyemeyene güzel alternatif olabilir
Cok güzel ne güzel dayanabiliyorsunuz.Bugünkü menum
Sabah yok
Öğlen
4 tane küçük istavrit
Kucuk bir parça levrek
4 5 kaşık barbunya
3 lahana sarma
Akşam koşmaya gideceğim 5 km
Konudan önce 1 muz yicem
Dönünce de 1 bardak kefir içerim
ZincirKirma Elhan
amiinnnamin inşallah mutlu olsun çocuklarımızben dijital saat alacaktım ama istemiyor anne ben onu şarj etmeye üşenirim diyor :)) eksik birşeyi de yok gibi en iyisi nakit vereyim diye düşünüyorum malum üniversiteli en ihtiyaçları para artık hatıra kalacak sembolik bir şeyler de kalmadı...
sakin sakin az kaldı dayan ben de nobetciyim bide akşam koşuya gidicemWaaaoooowww rakipsin. Yiyebilirsin. Sakın aç kalma ye bolca.
Yorgunum ,nobetciyim, haftasonuna bir gün kalmış. Pazartesi sergim var. Ve ben gerginim....
Aslında dayanamıyorum ama artık 63u görmek istiyorum o nedenle bugün dayanacagimCok güzel ne güzel dayanabiliyorsunuz.
Maşallah ona annesi sağlıcakla büyüsünMartta 2 yaş diyecek canım
Bende sinifciyim canım. Aynı duygulari bende hissediyorum. Ama müdürümüze karşı. Bir müdür yardımcımız var bizden biri gibi. Ama mudurde tam tersi
Canım sabah öğle akşam 7 hurma 2 kaşık yoğurt yiyorsun başka birşey yok. Ama bugün ki hurmalar çok iri idi. 7 tane dogramadim 5 tane doğradım. Akşamdan suya koy sekerini bıraksın. Sabah kalkıp dograrsin. Bugün ben keten tohumu da attım bir çay kaşığı.
Kız takımda kimler var bu hafta onu bile bilmiyorum. Sadece mavi takimdayim onu biliyorum birde kaptanZincirKirma
ben haftaiçi kolaylık olsun diye haftasonundan 1 tepsi sebze fırınlarım,sabah baktım kalanlar ertesi güne dayanmaz o yüzden kafadan degerlendirme yaptım. Brokoli,karnıbahar ve sarımsak üçlüsüne 2 tk labne koyup ezdim. Haşlanmış 60 gr nohutu baharatla soteledim ve kepekli lavaşa sardım bu kadar :)Tarif var mi ?
güzel fikir deri bileklik ve gümüş yüzük çok sever bir kutu var gerçiamiinnn
ben kızlarım için, Rabbim izin verirse altın kolye gibi birşey düşünüyorum benden hatıra olsun diye
erkekler için bu sene zincir modası var, tarzı nedir oğlunun bilmiyorum ama öyle birşey bakabilirsin
inşallah çoooookkkk beğeneceği, çok kıymet vereceği senin de onun da gönlüne göre bir hediye bulursun canımgüzel fikir deri bileklik ve gümüş yüzük çok sever bir kutu var gerçikız çocuk için o kadar çok alternatif var ki ve onlar daha çok önem veriyorlar anılara
Tadı nasıl cidden güzel oluyormu,youtbe videolarında görmüştüm onuda.sebzeli nohutlu dürümü sebzeleri değerlendirmek için yapmıştım artık tariflerimin arasına girdi çünkü çok lezzetli olmuşbrokoli karnıbahar yiyemeyene güzel alternatif olabilir
Merhaba bitanem hoş geldinSelamlar kizlar ,ben de artik menü spor paylasabilir miyim bugunden itibaren biraz düzenimi oturttum sükür.Elhan Abla bana da yer var mi ?
Bagirsaklarimiz kireç tutmuş.Yarın büyük gün. Kahvemi içtim aradayiz dinleniyorum. Ben de hiç bir kipirdanma yok.
yaa ben görmemiştim kendimce deneyim dedimTadı nasıl cidden güzel oluyormu,youtbe videolarında görmüştüm onuda.