Popüler Konu LenaG ile MasterFit

amin inşallah mutlu olsun çocuklarımız ben dijital saat alacaktım ama istemiyor anne ben onu şarj etmeye üşenirim diyor :)) eksik birşeyi de yok gibi en iyisi nakit vereyim diye düşünüyorum malum üniversiteli en ihtiyaçları para artık hatıra kalacak sembolik bir şeyler de kalmadı...

Gecen seneden cok kimse kalmamis , kendimi tekrar tanitayim . Ben suspushanim yurtdisinda yasiyorum.2 evladim var. Kurs vs olaylari bitti bikac resmi evrak islerim var onlari bekliyorum sonrasinda nasipse egitimim baslayacak.

Bu hafta basindan sonra rahatladim cok sükür. Düzenli spor salonuna gidiyorum haftasonu haric . Genel de agirlik ve yürüyüs yapiyorum. Vucudumu toparlamak istiyorum.

Menü mü düzenlersem cabuk kilo veririm diye düsünüyorum. O da burda sizler motive olarak olacak.

Cok güzel ne güzel dayanabiliyorsunuz.

amiinnn

ben kızlarım için, Rabbim izin verirse altın kolye gibi birşey düşünüyorum benden hatıra olsun diye

erkekler için bu sene zincir modası var, tarzı nedir oğlunun bilmiyorum ama öyle birşey bakabilirsin

Waaaoooowww rakipsin. Yiyebilirsin. Sakın aç kalma ye bolca.

Yorgunum ,nobetciyim, haftasonuna bir gün kalmış. Pazartesi sergim var. Ve ben gerginim....
sakin sakin az kaldı dayan ben de nobetciyim bide akşam koşuya gidicem
Cok güzel ne güzel dayanabiliyorsunuz.
Aslında dayanamıyorum ama artık 63u görmek istiyorum o nedenle bugün dayanacagim

Maşallah ona annesi sağlıcakla büyüsün

ben haftaiçi kolaylık olsun diye haftasonundan 1 tepsi sebze fırınlarım,sabah baktım kalanlar ertesi güne dayanmaz o yüzden kafadan degerlendirme yaptım. Brokoli,karnıbahar ve sarımsak üçlüsüne 2 tk labne koyup ezdim. Haşlanmış 60 gr nohutu baharatla soteledim ve kepekli lavaşa sardım bu kadar :)

güzel fikir deri bileklik ve gümüş yüzük çok sever bir kutu var gerçi kız çocuk için o kadar çok alternatif var ki ve onlar daha çok önem veriyorlar anılara

güzel fikir deri bileklik ve gümüş yüzük çok sever bir kutu var gerçi kız çocuk için o kadar çok alternatif var ki ve onlar daha çok önem veriyorlar anılara
inşallah çoooookkkk beğeneceği, çok kıymet vereceği senin de onun da gönlüne göre bir hediye bulursun canım

Selamlar kizlar ,ben de artik menü spor paylasabilir miyim bugunden itibaren biraz düzenimi oturttum sükür. Elhan Abla bana da yer var mi ?
Merhaba bitanem hoş geldin Düzenin otursa da oturmasa da tablomuzda rezervli bir satırın gönlümüzde de ebedi bir köşen her zaman var kuzucum. Yarın sabah başlangıç bildirimini, bu akşam da arzu edersen menunu bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…