Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım Geçmiş olsun. Yasak değilse adaçayı iç regl ağrılarını azaltır.

Yeni yıl yeni umutlarin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olsun aileniz için. 18 yaş ne güzel bir dönem. Bahtı açık şansı bol oğlunun .

Küçük çocuk olunca zor tabi,ne kadar oldu bebek.
Martta 2 yaş diyecek canım
Çok zor bir grup ya pdrciyim ben , sürekli müdürlerle muhatap oluyorsun . Odasına cagirinca geriliyorum yine ne isteyecekler
Bende sinifciyim canım. Aynı duygulari bende hissediyorum. Ama müdürümüze karşı. Bir müdür yardımcımız var bizden biri gibi. Ama mudurde tam tersi
sibel_84 hurma diyetini nasıl yapıyorsun Sibel bana anlatır mısın ? Bende yapmak istiyorum
Canım sabah öğle akşam 7 hurma 2 kaşık yoğurt yiyorsun başka birşey yok. Ama bugün ki hurmalar çok iri idi. 7 tane dogramadim 5 tane doğradım. Akşamdan suya koy sekerini bıraksın. Sabah kalkıp dograrsin. Bugün ben keten tohumu da attım bir çay kaşığı.
Doğru söylüyosun canım

Kesin karşı takımdan
Kız takımda kimler var bu hafta onu bile bilmiyorum. Sadece mavi takimdayim onu biliyorum birde kaptan ZincirKirma

Ben de çok özeniyorum haftasonu kahvaltılarına sunum önemli değil benim için de yani yeni şeyler yapıyorum haftaici fırsatımız olmuyor cunku
Yok canım haftada 1 2gun abartıyorum ondan veremiyorum sanırım önceleri çok açlık yapıyordum ondan hızlı veriyordum simdi açlık yapmıyorum spor yapıyorum o nedenle hep aynı kilodayim sanirim

Gördün mü bak , benden kaçmaz
Karşı takımdansın

şimdiden doğum günü kutlu olsun, en kıymetli yaş günü oluyor gençler için, sağlıklı, huzurlu, mutlu, keyifli yaşları olsun

ben daha şimdiden düşünüyorum 18. doğumgünlerinde ne alsam kızlarıma diye ama biri 10 diğeri 5 yaşında daha

Ben de çok özeniyorum haftasonu kahvaltılarına sunum önemli değil benim için de yani yeni şeyler yapıyorum haftaici fırsatımız olmuyor cunku
sunuma elimden geldiğince özenmeye çalışıyorum ne kadar olursa artık ama evet canım senin de dediğin gibiyeni birşeyler yapmaya, daha çok çeşit yapmaya özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…