- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
teşekkür ederizzzŞimdiden nice mutlu sağlıklı yaşları olsun,artık delikanlı olmuş maşallah ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederizzzŞimdiden nice mutlu sağlıklı yaşları olsun,artık delikanlı olmuş maşallah ona
Rica ederim ne demek.teşekkür ederizzz
Kız demeni iltifat kabul ediyorumNaber kız? Afiyet olsun.
Kesinlikleen son 5-6 gibi yemek çok iyiAslında butun mesele gece yemeği bırakmakta
Doğru söylüyosun canımKeşke birşeyler yeseydin
Afiyet olsun canım Geçmiş olsun. Yasak değilse adaçayı iç regl ağrılarını azaltır.11.00 2 dilim ekmek arasi kaşarlı tavada yağsız tost
2 haşlanmış yumurta
Roka
Günü burda kapatıyorum. Yarın Allah'ın izni ile 15.00 civarı yerim. 28 saatlik oruç düşünüyorum. İyi olursam 36 ya uzatabilirim. Regl oldum bu arada ağrım çok
Su ve spor (yapabilirsem) akşam bildiririm canım
Elhan
Yeni yıl yeni umutlarin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olsun aileniz için. 18 yaş ne güzel bir dönem. Bahtı açık şansı bol oğlunun .27 aralık oğlumun doğum günü olduğu için genelde yılbaşı ile birleştiriyoruz. Sağlıkla yeni bir yılı ve yeni yaşı karşıladık kutlaması yapıyoruz evde ailece :) hele bir de bu sene 18 ine giriyor
Saol canım benim. Adacayini bilmiyorum da maydonoz suyu iyi geliyordu . Hiç de sevmem tadını hem ödem hem ağrım için katlanıp icebilirimAfiyet olsun canım Geçmiş olsun. Yasak değilse adaçayı iç regl ağrılarını azaltır.
Martta 2 yaş diyecek canımKüçük çocuk olunca zor tabi,ne kadar oldu bebek.
Bende sinifciyim canım. Aynı duygulari bende hissediyorum. Ama müdürümüze karşı. Bir müdür yardımcımız var bizden biri gibi. Ama mudurde tam tersiÇok zor bir grup ya pdrciyim ben , sürekli müdürlerle muhatap oluyorsun . Odasına cagirinca geriliyorum yine ne isteyecekler
Canım sabah öğle akşam 7 hurma 2 kaşık yoğurt yiyorsun başka birşey yok. Ama bugün ki hurmalar çok iri idi. 7 tane dogramadim 5 tane doğradım. Akşamdan suya koy sekerini bıraksın. Sabah kalkıp dograrsin. Bugün ben keten tohumu da attım bir çay kaşığı.sibel_84 hurma diyetini nasıl yapıyorsun Sibel bana anlatır mısın ? Bende yapmak istiyorum
Kız takımda kimler var bu hafta onu bile bilmiyorum. Sadece mavi takimdayim onu biliyorum birde kaptan ZincirKirmaDoğru söylüyosun canım
Kesin karşı takımdan
Ben de çok özeniyorum haftasonu kahvaltılarına sunum önemli değil benim için de yani yeni şeyler yapıyorum haftaici fırsatımız olmuyor cunkuçalıştığım ve çok yoğun bir işim olduğu ve mütemadiyen de diyet de olduğum için beraber birşeyler yapmak beni çok mutlu ediyor, haftasonları bile çok özenirim sofrayı kurarken hele ki böyle özel günlerde çok mutlu olarak hazırlıyorum ben yemeği
hayırdır bal ablam kim kızdırdı seni, söyle tenhada kıstırayım
Yok canım haftada 1 2gun abartıyorum ondan veremiyorum sanırım önceleri çok açlık yapıyordum ondan hızlı veriyordum simdi açlık yapmıyorum spor yapıyorum o nedenle hep aynı kilodayim sanirimistikrar önemli.. bir aydır gerçekten çok çok dikkat ediyorsan bir gün bir öğününü abart bence.. Böyle olduğunda ben bi hamburger falan patlatıyorum ama sonrasında hemen standart düzenime geçip 1 hafta tartılmıyorum
Gördün mü bak , benden kaçmazMartta 2 yaş diyecek canım
Bende sinifciyim canım. Aynı duygulari bende hissediyorum. Ama müdürümüze karşı. Bir müdür yardımcımız var bizden biri gibi. Ama mudurde tam tersi
Canım sabah öğle akşam 7 hurma 2 kaşık yoğurt yiyorsun başka birşey yok. Ama bugün ki hurmalar çok iri idi. 7 tane dogramadim 5 tane doğradım. Akşamdan suya koy sekerini bıraksın. Sabah kalkıp dograrsin. Bugün ben keten tohumu da attım bir çay kaşığı.
Kız takımda kimler var bu hafta onu bile bilmiyorum. Sadece mavi takimdayim onu biliyorum birde kaptan ZincirKirma
Ben de yeşil çay içiyorum , umut dünyası işteYarın büyük gün. Kahvemi içtim aradayiz dinleniyorum. Ben de hiç bir kipirdanma yok.
tam yeşilçay içerken hadi tokuşturalımBen de yeşil çay içiyorum , umut dünyası işte
Waaaoooowww rakipsin. Yiyebilirsin. Sakın aç kalma ye bolca.Gördün mü bak , benden kaçmaz
Karşı takımdansın
Yorgunum ,nobetciyim, haftasonuna bir gün kalmış. Pazartesi sergim var. Ve ben gerginim....Ben de yeşil çay içiyorum , umut dünyası işte
Allah iyilik versin. Artık çok yoğun ve yorgunum. Eskiden çok aktiftim.Ohooo
Bunu 1 milyon gün önce yazdım
Çok şükür ben de iyiyim
şimdiden doğum günü kutlu olsun, en kıymetli yaş günü oluyor gençler için, sağlıklı, huzurlu, mutlu, keyifli yaşları olsun27 aralık oğlumun doğum günü olduğu için genelde yılbaşı ile birleştiriyoruz. Sağlıkla yeni bir yılı ve yeni yaşı karşıladık kutlaması yapıyoruz evde ailece :) hele bir de bu sene 18 ine giriyor
sunuma elimden geldiğince özenmeye çalışıyorum ne kadar olursa artık ama evet canım senin de dediğin gibiyeni birşeyler yapmaya, daha çok çeşit yapmaya özen gösteriyorumBen de çok özeniyorum haftasonu kahvaltılarına sunum önemli değil benim için de yani yeni şeyler yapıyorum haftaici fırsatımız olmuyor cunku