Popüler Konu LenaG ile MasterFit

PTT

böyle özel zamanlarda mekanlardaki kalabalığı eşim de ben de sevmeyiz, o yüzden evde sofra hazırlamak kutlamak daha eğlenceli geliyor
En güzeli diyon yani,dışarda olmanında güzelliği uğraş vermiyorsun yemek anlamında.
Orduevini aradım demin bir tanesini yapılmayacak dendi,diğeride belli değilmiş daha.
Çok gerginim bugün birilerine patlayabilirim yani bugün sakin olmam lazım yoksa alırım cezayı kesin.

çalıştığım ve çok yoğun bir işim olduğu ve mütemadiyen de diyet de olduğum için beraber birşeyler yapmak beni çok mutlu ediyor, haftasonları bile çok özenirim sofrayı kurarken hele ki böyle özel günlerde çok mutlu olarak hazırlıyorum ben yemeği

hayırdır bal ablam kim kızdırdı seni, söyle tenhada kıstırayım

Geçen sene 24 Nisan'da başladım canım bu okulda. Gereksiz darlamalara gelemem hiç. Benim sağım soluk belli olmaz.
Müdür egolariyla uğraşıyoruz, ben çok fazla muhatap olduğum için ilişkileri germemek kendi huzurum için önemli

Evde olunca rahatlık var tabikiyayıla yayıla oturmak keyif yapmakta güzel oluyor,yemek hazırlığı filan uğraştırıyor.
Ben kızarım öyle sen bana bakma,tahmin etmediğim bişry olduda ona kızdım sadece.

Ptt diyorsun yani.
Aynen PTT tam benlik. Pazartesi de tatil tam misss ohhhh.
Şişşşst sakin ol . Sen bu sayfadan çıkma canım.
Müdür egolariyla uğraşıyoruz, ben çok fazla muhatap olduğum için ilişkileri germemek kendi huzurum için önemli
Hele bizim müdür kelimeler yetmez onu anlatmaya. Herşeyin ortasinda o var. Dünya onun etrafında dönüyor. Bir olay olsa kesin benim müdürlüğüme oynuyorlar diyor. Halbuki olayla alakası yok

Dinlenme fırsatıda oluyor en azından.

Çok zor bir grup ya pdrciyim ben , sürekli müdürlerle muhatap oluyorsun . Odasına cagirinca geriliyorum yine ne isteyecekler

istikrar önemli.. bir aydır gerçekten çok çok dikkat ediyorsan bir gün bir öğününü abart bence.. Böyle olduğunda ben bi hamburger falan patlatıyorum ama sonrasında hemen standart düzenime geçip 1 hafta tartılmıyorum

11.00 2 dilim ekmek arasi kaşarlı tavada yağsız tost
2 haşlanmış yumurta
Roka
Günü burda kapatıyorum. Yarın Allah'ın izni ile 15.00 civarı yerim. 28 saatlik oruç düşünüyorum. İyi olursam 36 ya uzatabilirim. Regl oldum bu arada ağrım çok
Su ve spor (yapabilirsem) akşam bildiririm canım
Elhan

günaydın sabah 40 dk eliptik sonrası 400 ml ılık su ve ardından zencefil zerdeçal ve limonlu sıcak çayımı içtim. Fırınlanmış sebzelerimden kalanları 1 yk labne ile karıştırıp baharatlı nohutla lavaş dürüm yapıp beslenme çantama koydum,ilk öğünüm olacak. Elma,kaşar ve cevizde ara öğün kıtırdatması :) akşamı kefir smoothie ile kapatmayı düşünüyorum. Ekstra yürüyüş bugünde yok akşam arkadaş buluşması var bişey kaçırmam umarım

Şimdiden nice mutlu sağlıklı yaşları olsun,artık delikanlı olmuş maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…