- 31 Ekim 2013
- 20.829
- 68.691
- 40
PTTVarmı yılbaşı planlarınız bu arada.
böyle özel zamanlarda mekanlardaki kalabalığı eşim de ben de sevmeyiz, o yüzden evde sofra hazırlamak kutlamak daha eğlenceli geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PTTVarmı yılbaşı planlarınız bu arada.
En güzeli diyon yani,dışarda olmanında güzelliği uğraş vermiyorsun yemek anlamında.PTT
böyle özel zamanlarda mekanlardaki kalabalığı eşim de ben de sevmeyiz, o yüzden evde sofra hazırlamak kutlamak daha eğlenceli geliyor
çalıştığım ve çok yoğun bir işim olduğu ve mütemadiyen de diyet de olduğum için beraber birşeyler yapmak beni çok mutlu ediyor, haftasonları bile çok özenirim sofrayı kurarken hele ki böyle özel günlerde çok mutlu olarak hazırlıyorum ben yemeğiEn güzeli diyon yani,dışarda olmanında güzelliği uğraş vermiyorsun yemek anlamında.
Orduevini aradım demin bir tanesini yapılmayacak dendi,diğeride belli değilmiş daha.
Çok gerginim bugün birilerine patlayabilirim yani bugün sakin olmam lazım yoksa alırım cezayı kesin.
Müdür egolariyla uğraşıyoruz, ben çok fazla muhatap olduğum için ilişkileri germemek kendi huzurum için önemliGeçen sene 24 Nisan'da başladım canım bu okulda. Gereksiz darlamalara gelemem hiç. Benim sağım soluk belli olmaz.
Evde olunca rahatlık var tabikiyayıla yayıla oturmak keyif yapmakta güzel oluyor,yemek hazırlığı filan uğraştırıyor.çalıştığım ve çok yoğun bir işim olduğu ve mütemadiyen de diyet de olduğum için beraber birşeyler yapmak beni çok mutlu ediyor, haftasonları bile çok özenirim sofrayı kurarken hele ki böyle özel günlerde çok mutlu olarak hazırlıyorum ben yemeği
hayırdır bal ablam kim kızdırdı seni, söyle tenhada kıstırayım
Aynen PTT tam benlik. Pazartesi de tatil tam misss ohhhh.Ptt diyorsun yani.
Şişşşst sakin ol . Sen bu sayfadan çıkma canım.En güzeli diyon yani,dışarda olmanında güzelliği uğraş vermiyorsun yemek anlamında.
Orduevini aradım demin bir tanesini yapılmayacak dendi,diğeride belli değilmiş daha.
Çok gerginim bugün birilerine patlayabilirim yani bugün sakin olmam lazım yoksa alırım cezayı kesin.
Hele bizim müdür kelimeler yetmez onu anlatmaya. Herşeyin ortasinda o var. Dünya onun etrafında dönüyor. Bir olay olsa kesin benim müdürlüğüme oynuyorlar diyor. Halbuki olayla alakası yokMüdür egolariyla uğraşıyoruz, ben çok fazla muhatap olduğum için ilişkileri germemek kendi huzurum için önemli
Branşın nedir canım?Müdür egolariyla uğraşıyoruz, ben çok fazla muhatap olduğum için ilişkileri germemek kendi huzurum için önemli
Dinlenme fırsatıda oluyor en azından.Aynen PTT tam benlik. Pazartesi de tatil tam misss ohhhh.
Şişşşst sakin ol . Sen bu sayfadan çıkma canım.
Hele bizim müdür kelimeler yetmez onu anlatmaya. Herşeyin ortasinda o var. Dünya onun etrafında dönüyor. Bir olay olsa kesin benim müdürlüğüme oynuyorlar diyor. Halbuki olayla alakası yok
Aynen canım. Küçük bebe ile dışarı bize uymuyor.Dinlenme fırsatıda oluyor en azından.
Pdrciyim canımBranşın nedir canım?
Küçük çocuk olunca zor tabi,ne kadar oldu bebek.Aynen canım. Küçük bebe ile dışarı bize uymuyor.
Çok zor bir grup ya pdrciyim ben , sürekli müdürlerle muhatap oluyorsun . Odasına cagirinca geriliyorum yine ne isteyeceklerAynen PTT tam benlik. Pazartesi de tatil tam misss ohhhh.
Şişşşst sakin ol . Sen bu sayfadan çıkma canım.
Hele bizim müdür kelimeler yetmez onu anlatmaya. Herşeyin ortasinda o var. Dünya onun etrafında dönüyor. Bir olay olsa kesin benim müdürlüğüme oynuyorlar diyor. Halbuki olayla alakası yok
istikrar önemli.. bir aydır gerçekten çok çok dikkat ediyorsan bir gün bir öğününü abart bence.. Böyle olduğunda ben bi hamburger falan patlatıyorum ama sonrasında hemen standart düzenime geçip 1 hafta tartılmıyorumBugünde 64 çıktım
Hala anlamış değilim bu kilo verememeyi
Spor yapmaya başladım sadece hayatımda bu değişti
Spor yapmiyorken daha hızlı kilo veriyordum
O zamanda Aralarda abarttigim günler oluyordu ama hemen 2, 2.5 kilo veriyordum
1 Aydır 64 kilodayim
27 aralık oğlumun doğum günü olduğu için genelde yılbaşı ile birleştiriyoruz. Sağlıkla yeni bir yılı ve yeni yaşı karşıladık kutlaması yapıyoruz evde ailece :) hele bir de bu sene 18 ine giriyorVarmı yılbaşı planlarınız bu arada.
Şimdiden nice mutlu sağlıklı yaşları olsun,artık delikanlı olmuş maşallah ona27 aralık oğlumun doğum günü olduğu için genelde yılbaşı ile birleştiriyoruz. Sağlıkla yeni bir yılı ve yeni yaşı karşıladık kutlaması yapıyoruz evde ailece :) hele bir de bu sene 18 ine giriyor
ayyy kendine bu eziyeti yapma keyfine bak bence sonrasında yapın açlığııı olmaz mıHayırlı sabahlar kızlar
Bizde kızıma davetliyiz yeni yılda
Birde açlık sonrasına denk geliyor , herkes löp löp et yerken ben tuzsuz bamyamı alıp giderim