- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
E biz de içelim o zamanBu zencefil, limon çayını komşum hergün yaptı, geçen kış ikimizde hiç hastalanmadık, bikaç tane de ayva yaprağı koyuyor, süper oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E biz de içelim o zamanBu zencefil, limon çayını komşum hergün yaptı, geçen kış ikimizde hiç hastalanmadık, bikaç tane de ayva yaprağı koyuyor, süper oluyor
Kolaylıklar dilerim , çok gergin şeyler hiç sevmiyorumMüfettişler girmedi canım okul idaresi denetim teftişine geldi. İki hafta sonra müfettişler gelecekmiş. Onlar gelmeden önce müdür bey yokladı bizi.
Keşke gelse. Şu an bir kipirdanma yok. Olursa birşey yazacağım hemen
Ve ilk benden başlanıldı teftişe. Normalde birinci sınıflardan baslarmis. Ama bu sene 2 sınıftan başladı. Art niyet arasam mi dedim arkadaşlara. Demiş ki yeni geldiği için ondan başladım. Dedim öyle olsun hadi bakalım.Kolaylıklar dilerim , çok gergin şeyler hiç sevmiyorum
Bunlara ek olarakBugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım
8.30
1 tost
1 yumurta
Çay
Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi
Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt
Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle
Elhan ZincirKirma
Off yeni geldiysen yapiyolar bu sene ben de okul değiştirdim. Müdür kaç ay gereksiz darladi , akıllarınca ölçüp biçiyorlarVe ilk benden başlanıldı teftişe. Normalde birinci sınıflardan baslarmis. Ama bu sene 2 sınıftan başladı. Art niyet arasam mi dedim arkadaşlara. Demiş ki yeni geldiği için ondan başladım. Dedim öyle olsun hadi bakalım.
maşallah kuzum sanaDoğru canım ama şartları zorlamaya çalış çünkü kızlar için önce biz iyi olmalıyız . Onlar ancak sağlıklı ve mutlu annelerle sağlıklı ve mutlu büyüyebilirler canım . Bende yaza girerken tükenmişlik sendromuna girmeye başlamştm ve erteleyince depresyona girdim ama şükür doktorum sayesinde 2 aydır harikayım. Hatta buraya ilk katıldığım haftalar daha uyku sorunum düzelmemişti kızlar biliyor ben sabaha kadar uyuyamıyordum. Şimdi mışıl mışıl uyuyorum. Aslında erteleyip kendimize eziyet ediyoruz.
Geçen sene 24 Nisan'da başladım canım bu okulda. Gereksiz darlamalara gelemem hiç. Benim sağım soluk belli olmaz.Off yeni geldiysen yapiyolar bu sene ben de okul değiştirdim. Müdür kaç ay gereksiz darladi , akıllarınca ölçüp biçiyorlar
Afiyet olsun kaptanımDünkü menum
Kahvaltı
muzlu yulaf lapasi
Ara
nescafe
Mandalina
Akşam 3 köfte 2 kasik patates (fırında) 3 kasik karnabahar haşlama soğan salatası
Elhan
Belli ki direnç kilondasin canim. Sen menülerini sağlıklı tutmaya devam et. İnadı kırılacak. Seni biraz ugrastiracak elimizden ne gelir ipler vücudunun elinde .Bugünde 64 çıktım
Hala anlamış değilim bu kilo verememeyi
Spor yapmaya başladım sadece hayatımda bu değişti
Spor yapmiyorken daha hızlı kilo veriyordum
O zamanda Aralarda abarttigim günler oluyordu ama hemen 2, 2.5 kilo veriyordum
1 Aydır 64 kilodayim
Evde uyumaca bolca hemdeVarmı yılbaşı planlarınız bu arada.
Ptt diyorsun yani.Evde uyumaca bolca hemde