Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Müfettişler girmedi canım okul idaresi denetim teftişine geldi. İki hafta sonra müfettişler gelecekmiş. Onlar gelmeden önce müdür bey yokladı bizi.

Keşke gelse. Şu an bir kipirdanma yok. Olursa birşey yazacağım hemen
Kolaylıklar dilerim , çok gergin şeyler hiç sevmiyorum

Bugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım

8.30
1 tost
1 yumurta
Çay

Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi

Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt

Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Bunlara ek olarak
Saat 15.00 civarı 1 avuç kuruyemis
1 bardak limonata

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

Ve ilk benden başlanıldı teftişe. Normalde birinci sınıflardan baslarmis. Ama bu sene 2 sınıftan başladı. Art niyet arasam mi dedim arkadaşlara. Demiş ki yeni geldiği için ondan başladım. Dedim öyle olsun hadi bakalım.
Off yeni geldiysen yapiyolar bu sene ben de okul değiştirdim. Müdür kaç ay gereksiz darladi , akıllarınca ölçüp biçiyorlar

Doğru canım ama şartları zorlamaya çalış çünkü kızlar için önce biz iyi olmalıyız . Onlar ancak sağlıklı ve mutlu annelerle sağlıklı ve mutlu büyüyebilirler canım . Bende yaza girerken tükenmişlik sendromuna girmeye başlamştm ve erteleyince depresyona girdim ama şükür doktorum sayesinde 2 aydır harikayım. Hatta buraya ilk katıldığım haftalar daha uyku sorunum düzelmemişti kızlar biliyor ben sabaha kadar uyuyamıyordum. Şimdi mışıl mışıl uyuyorum. Aslında erteleyip kendimize eziyet ediyoruz.
maşallah kuzum sana :nazar::KK60:

ben de kendim için birşeyler yapmalıyım, en kısa sürede hem de. çünkü çok haklısın bu halim en çok da kızlarımı etkiliyor

geçtiğimiz hafta bir gün büyük kızımı dedesinden almaya gittim anne diye sen niye bugün bu kadar mutlusun, demek ki mutsuzluğum farkında ben sanıyorum ki bütün kederimi içimde yaşıyorum o_O

Bugünde 64 çıktım
Hala anlamış değilim bu kilo verememeyi
Spor yapmaya başladım sadece hayatımda bu değişti
Spor yapmiyorken daha hızlı kilo veriyordum
O zamanda Aralarda abarttigim günler oluyordu ama hemen 2, 2.5 kilo veriyordum

1 Aydır 64 kilodayim :işsiz:
Belli ki direnç kilondasin canim. Sen menülerini sağlıklı tutmaya devam et. İnadı kırılacak. Seni biraz ugrastiracak elimizden ne gelir ipler vücudunun elinde . :KK51:

X