Keşke birşeyler yeseydinÇok açımama aç uyumazsam olmuyor
İyi geceler hanımlar
Kaptanım akşam üstüne eklemeler yaptım çok güzel değil sonrasıAfiyet olsun minoşum.Kaşar ve salçayı bir dilime sürüp üzerine de bir dilim ekmek koyup tost yapilabilirmiş . Boyle düşündüğümde tüm menü gayet çok güzel. Yarına eksi getirsin inşallah
Afiyet olsun canım
Çok güzel bir menüAfiyet olsun kordişim. Adimlar da muhteşem
Menü çok güzel bir de başinin ağrısı geçseAfiyet olsun bitanem
Afiyet olsun FulyacimCok şükür karbonhidrati azaltmişsin. Şeker oranı da aynı şekilde.
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü
Harika bir menüAfiyet olsun fezocum.
Afiyet olsun kaptanımSağlıkla devam et inşallah.
İnşallah şişmezsin.
Menü ve adımlar harikaAfiyet olsun menekşem.
Altina pet koy gaz kaçağına karşıGünaydın hatunlar. Sabah aç karnına kefir maden suyu limon ve zencefili deniyoruz. Etkisini gün içerisinde sizlere yazarim
Etki etmez ise görürsünüz. Okuldayim. Dün teftiş gördüm. Bugün de satranç kursunun teftişi var. Eğer etkili ise inşallah o anlara denk gelmezAltina pet koy gaz kaçağına karşı
Nasıl geçti hocam , müfettişler idareyi teftiş etmiyor muydu artıkEtki etmez ise görürsünüz. Okuldayim. Dün teftiş gördüm. Bugün de satranç kursunun teftişi var. Eğer etkili ise inşallah o anlara denk gelmez
Günaydın minoşum.Gunaydinnlarrr güzel keyifli bir gün olsun , ben şu sıralar dayak yemiş gibi uyanıyorum hayırlısı
Geliyor gelmekte olanEvet günlerden hurma. Bugün kattık karıştırdık
Allah'ım sen affet.
Ben pek okuyamadım ama bu yazdığına çok sevindim. 3 dür 5dir kızlar hoştur coştur coşturGünaydın kızlar nasılsınizElhan Kankişim nasılsın masalahh ne güzel.menuler biraz göz gezdirdim sayfayı yarın eksiler havalarda ucusacak belli
Asıl sevinçleri yarın göreceksiniz canım benimBen pek okuyamadım ama bu yazdığına çok sevindim. 3 dür 5dir kızlar hoştur coştur coştur
Günaydın kankişim.Günaydın kızlar nasılsınizElhan Kankişim nasılsın masalahh ne güzel.menuler biraz göz gezdirdim sayfayı yarın eksiler havalarda ucusacak belli
Sağol canım benim iyiyim annemde iyi şükür adımların bol olsun insalahhGünaydın kankişim.
İyiyim kuzucum minik bir yürüyüş planım var . Sen nasılsın anneciğin iyi mi?
Müfettişler girmedi canım okul idaresi denetim teftişine geldi. İki hafta sonra müfettişler gelecekmiş. Onlar gelmeden önce müdür bey yokladı bizi.Nasıl geçti hocam , müfettişler idareyi teftiş etmiyor muydu artık
Keşke gelse. Şu an bir kipirdanma yok. Olursa birşey yazacağım hemenGeliyor gelmekte olan
Üstüne bide kayısı çayı