Maşallah
Afiyet olsun çiçeğimdaha ne olsun az iş mi camlar
Yureklerinize sağlıkAfiyet olsun kraliçem
İyi geceler tatlı rüyalarİyi geceler kızlaraç cordelia yarın güzel bi Kahvaltı yapacak inşallah
Ne kadar az daha çok meselaKız az daha çok yesene
Allah daha iyi etsinCok şükür canım iyiyim
Hem de yanında çikolata ileNe kadar az daha çok meselacips kadar mı
İyiyim şükür, sağ olasın, sen nasilsin?Nasılsın kuzum?
Hoş bulduk. Çok sağ ol canim benim. Aylardir diyette ikinci güne ulasamiyorum. Buna ragmen pes etmiyorum. Yine de diyetteyim düşün, nasi bi diyetseSelamlar bozişim.Hoş geldin. Geçen her dakika aleyhimize. gelmişken gitme. Bir yerden başlamak lazım. Artılar devam etmesin. İçindeki citira yazık etme. Gel biz kendimize iyi baktığımız gibi sana da iyi bakarız.
Yaa çok güzel
Tamam aşkım sen çalışma diycem de duramazsın senCuma günü kırmızı kaptan belirlendikten sonra en stresli anım .....bundan sonra böyle
Kadife bunlar
Naber kız? Afiyet olsun.Busra196 Elhan
13 Aralık
Kahvaltı 08.20
1 d Tahıllı ekmek ile Fransız tostu
3 zeytin 1 tk lutenitsa
Öğle 11.30
1 kase tarhana
Küçük tonbalığı ve kıvırcık
3 kaşık zeytinyağlı sebze
1 tane bitterli pirinç patlağı
Akşam 17.00
3 kaşık tambuğday makarna
3 kaşık sebze
Fırında pişmiş yarım bostan patlıcanı üstü 2 kaşık haşlama et
Yarım bardak ayran
2 lt su
Aslında butun mesele gece yemeği bırakmaktaÇok açımama aç uyumazsam olmuyor
İyi geceler hanımlar
Allah bağışlasın canımSağıl bi evladım daha var 7 yaşında çok şükür diyorum zamanla geçiyor herşey
Bu zencefil, limon çayını komşum hergün yaptı, geçen kış ikimizde hiç hastalanmadık, bikaç tane de ayva yaprağı koyuyor, süper oluyorAfiyet olsun canimmçaylar harika yalnız
Mumiyu, şiddetle tavsiye ederim regl düzenlemek içinkızlar bu ay regl gelmedi. çok sıkıntı oldu bana. şiştim iyice. bir de kabızlık var hafta sonundan beri. sinir etti beni
Ohoooİyiyim şükür, sağ olasın, sen nasilsin?