Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun minoşum. Kaşar ve salçayı bir dilime sürüp üzerine de bir dilim ekmek koyup tost yapilabilirmiş . Boyle düşündüğümde tüm menü gayet çok güzel. Yarına eksi getirsin inşallah
Afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü Afiyet olsun kordişim. Adimlar da muhteşem
Saat 17.30 a kadar su çay
Sonrasında hamsi fırın
Biraz fındık ezmesi yarım muz salata şimdi biraz çiğ çekirdek.
Arada bı ağrı kesici çok başım ağrıyor
Menü çok güzel bir de başinin ağrısı geçse Afiyet olsun bitanem
Afiyet olsun Fulyacim Cok şükür karbonhidrati azaltmişsin. Şeker oranı da aynı şekilde.
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü
Harika bir menü Afiyet olsun fezocum.
300 ip atlama 1500 p
15 dk ebru şallı videosu 150 p
4000 adım 400 p
Toplam 2050 p
2,5 litre su
1 kupa yeşilçay
Elhan @kayipdunya
Afiyet olsun kaptanım Sağlıkla devam et inşallah.
Benimde regl pazar gelmesi lazım. Şimdiden sıkıntısı aldı beni. Yine sisecegim
İnşallah şişmezsin.
Menü ve adımlar harikaAfiyet olsun menekşem.

Canım 72 saati diyetisyenine mutlaka söyle Allah korusun sağlığın için çok endişeleniyorum. Sonuçta kilo her zaman her şekilde verilebilir ama sağlıkla ilgili şeylerin geri dönüşü olmaya biliyor canım dikkat et kendine senden bir tane daha yok.

13 Aralık
11.30 Bir buçuk haş yumurta, bir dilim tb ekmeği , maydanoz, iki çeri domates, bir salatalik, bir yemek kaşığı lor , iki kayısı, yarım avokado, dört zeytin
13.00 Kahve
16.00 Yarım kase fıstık
18.30 Sarımsaklı yoğurtlu sebze fırın
Bitki çayları, iki litre su
Camlar silindi , adım yok
Busra196

Doğru canım ama şartları zorlamaya çalış çünkü kızlar için önce biz iyi olmalıyız . Onlar ancak sağlıklı ve mutlu annelerle sağlıklı ve mutlu büyüyebilirler canım . Bende yaza girerken tükenmişlik sendromuna girmeye başlamştm ve erteleyince depresyona girdim ama şükür doktorum sayesinde 2 aydır harikayım. Hatta buraya ilk katıldığım haftalar daha uyku sorunum düzelmemişti kızlar biliyor ben sabaha kadar uyuyamıyordum. Şimdi mışıl mışıl uyuyorum. Aslında erteleyip kendimize eziyet ediyoruz.

Maşallah

Afiyet olsun çiçeğim daha ne olsun az iş mi camlar

Afiyet olsun kraliçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…