71 beklemiyordumGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
8 Aralık cuma 71.6
Elhan vira bismillah biricikim
Tatlım inan +200 kötü bir sonuç değil. İçindeki coşkuyu tekrar uyandır lütfen.Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
Kiloyu korumak daha zor canım. Sen bunu başarıyorsunEvet ablacım. Hazırlıkta olacağım. Gruplara geçmek istemiyorum biliyorsun emzirdiğimden kendime çok güvenim yok.Annemdeydim sabah ekmek konusunda kendimi sınırladım akşamda misafirlikte olmadığım sürece yemekten sonra birşey yememeye çalıştım. Ah ah birde spor yapabilsem .. neyse bakalım. Hedefim düştüğüm kilodan yukarı çıkmamak . Yani aşağı gidebilirim ama yukarı asla
Ben de kendimden şikayetçiyim ikimiz de kendimizin suyuna göre gitmek zorundayız isyan bayrağını çektiğinde halimiz harap. Politik davranalım kazanicagiz inşallahAbla 78.2 gördüm 1.5 kg ya yakın artidayim bu durumda. Kendimden şikayetçiyim
Yürüyüş de fizigimizi çok güzel şekillendiriyor tatlışım. Üç haftalık yürüyüşte belimin iki tarafı içine göçtü. Koşamasak da tempolu yürüyelim.Yok canım denk gelmedim duymadım hiç maalesef
Günaydın eküricim.Günaydınlar hanımlar
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim.Çok t
Çok teşekkür ederim sıcak su torbası yapıp bol bol dinlendim çünkü gezmek çok zor yarın bildirim yapıyorum dimi bende
Günaydın çıtırcım,inşallah hepimize olsun güzel günlerGünaydın eküricim.Saglikla huzurla geçireceğin bir gün olsun. Geçen yılın çıtırlari aramiza döndü gördün mü ?
Döndü döndügüne inanmak için yemin bile istedikGünaydın çıtırcım,inşallah hepimize olsun güzel günlerfesangı gördüm sanki döndü demi
Tatlımm hoş geldin nasılsın seni görmek çok güzelGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
8 Aralık cuma 71.6
Elhan vira bismillah biricikim
Gördüm şimdi iyi ki geri geldi,kesin burada olur artık.Döndü döndügüne inanmak için yemin bile istedik
Ya bizim saatlerimiz hiç müsait değil yürüyüşe canm ya. Eşim 7 gbi geliyor yemek fln derken geç oluyor o saatte karanlık olur bizim taraflar tek çıkamıyorum iki çocukla da cikmak çok zor oyle yapamıyorum bu ara . Yoksa ilk gebeliğimi öğrendiğim gün 10 bin adım atmaya başladım günde çok uzun süre öyle devam etti ama ikinci bebeğim olunca devam edemedimYürüyüş de fizigimizi çok güzel şekillendiriyor tatlışım. Üç haftalık yürüyüşte belimin iki tarafı içine göçtü. Koşamasak da tempolu yürüyelim.
Yılbaşına az kaldıTatlım inan +200 kötü bir sonuç değil. İçindeki coşkuyu tekrar uyandır lütfen.Süreci biz biliyoruz bu ibre oynamaları bizi sınıyor vazgeçmeyip zafere ulaşacağız. Bu hafta emeğinin karşılığı seni bulacak yeter ki pes etme kendini dağıtma .
Üzülme canım belli ki ödem birikmiş fazlaca. Haftaya 77leri göreceğine eminimGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan Zayif bir Dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm