Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan Zayif bir Dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG_20231208_073906.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 36
Tatlım inan +200 kötü bir sonuç değil. İçindeki coşkuyu tekrar uyandır lütfen. Süreci biz biliyoruz bu ibre oynamaları bizi sınıyor vazgeçmeyip zafere ulaşacağız. Bu hafta emeğinin karşılığı seni bulacak yeter ki pes etme kendini dağıtma .

Kiloyu korumak daha zor canım. Sen bunu başarıyorsun Saglikla ve bizimle kal daha da aşağılara ulaş inşallah.

Çok t

Çok teşekkür ederim sıcak su torbası yapıp bol bol dinlendim çünkü gezmek çok zor yarın bildirim yapıyorum dimi bende
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Sicak su torbasını iyi düşünmüşsün. Bugün minik bir kağıda nickini tarihi yaz onu tartınin üzerine koy fotoğrafini çek. Beni etiketleyip paylaş canım.

Yürüyüş de fizigimizi çok güzel şekillendiriyor tatlışım. Üç haftalık yürüyüşte belimin iki tarafı içine göçtü. Koşamasak da tempolu yürüyelim.
Ya bizim saatlerimiz hiç müsait değil yürüyüşe canm ya. Eşim 7 gbi geliyor yemek fln derken geç oluyor o saatte karanlık olur bizim taraflar tek çıkamıyorum iki çocukla da cikmak çok zor oyle yapamıyorum bu ara . Yoksa ilk gebeliğimi öğrendiğim gün 10 bin adım atmaya başladım günde çok uzun süre öyle devam etti ama ikinci bebeğim olunca devam edemedim

Yılbaşına az kaldı

Üzülme canım belli ki ödem birikmiş fazlaca. Haftaya 77leri göreceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…