Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Keşke ben de koşu yapabilsem . Çok isterdim
Normalde yapmazdım bir gruba katıldım ve ilk yapılan etkinliğe katıldım çok iyi geldi. Eşim cocuklara baktı sagolsun ben de çıktım. Senin durumunu ve yaşadığın ilde böyle şeyler var mi bilmediğim için bir şey diyemiyorum istersen araştır tek başına yapınca biraz sıkıcı oluyor böyle benim hoşuma gitti ama tek başına da yapılabilir tabiki

Normalde yapmazdım bir gruba katıldım ve ilk yapılan etkinliğe katıldım çok iyi geldi. Eşim cocuklara baktı sagolsun ben de çıktım. Senin durumunu ve yaşadığın ilde böyle şeyler var mi bilmediğim için bir şey diyemiyorum istersen araştır tek başına yapınca biraz sıkıcı oluyor böyle benim hoşuma gitti ama tek başına da yapılabilir tabiki
Yok canım denk gelmedim duymadım hiç maalesef

Bir de ferace giyiyorum canim ben onunla da kosulmaz 🤗

Daydayim yuvamiza hoş geldin. :KK25:
Nasıl basariyorsun gittigin gibi gelmeyi :KK9:
Ablana niye öğretmiyorsun olmuyor ama :KK14::KK14:
Kenardan derken hazırlık sanırım :KK5:
Evet ablacım. Hazırlıkta olacağım. Gruplara geçmek istemiyorum biliyorsun emzirdiğimden kendime çok güvenim yok.o_O Annemdeydim sabah ekmek konusunda kendimi sınırladım akşamda misafirlikte olmadığım sürece yemekten sonra birşey yememeye çalıştım.:KK59: Ah ah birde spor yapabilsem .. neyse bakalım. Hedefim düştüğüm kilodan yukarı çıkmamak . Yani aşağı gidebilirim ama yukarı asla:KK24:

IMG_20231208_065722.jpg

Elhan Elhan
8 Aralık cuma 65.9 takımlara katılmak istiyorum

X