- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Masaallah çok azimli gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masaallah çok azimli gidiyorsun
Keşke ben de koşu yapabilsem . Çok isterdimEvet canım şimdiden belim incelemeye başladı buda beni çok mutlu ediyor
Normalde yapmazdım bir gruba katıldım ve ilk yapılan etkinliğe katıldım çok iyi geldi. Eşim cocuklara baktı sagolsun ben de çıktım. Senin durumunu ve yaşadığın ilde böyle şeyler var mi bilmediğim için bir şey diyemiyorum istersen araştır tek başına yapınca biraz sıkıcı oluyor böyle benim hoşuma gitti ama tek başına da yapılabilir tabikiKeşke ben de koşu yapabilsem . Çok isterdim
Teşekkürler hocamKolaylıklar seninle olsun canım benim.
Teşekkürler canımAllah kolaylık versin
Yok canım denk gelmedim duymadım hiç maalesefNormalde yapmazdım bir gruba katıldım ve ilk yapılan etkinliğe katıldım çok iyi geldi. Eşim cocuklara baktı sagolsun ben de çıktım. Senin durumunu ve yaşadığın ilde böyle şeyler var mi bilmediğim için bir şey diyemiyorum istersen araştır tek başına yapınca biraz sıkıcı oluyor böyle benim hoşuma gitti ama tek başına da yapılabilir tabiki
Bir de ferace giyiyorum canim ben onunla da kosulmazNormalde yapmazdım bir gruba katıldım ve ilk yapılan etkinliğe katıldım çok iyi geldi. Eşim cocuklara baktı sagolsun ben de çıktım. Senin durumunu ve yaşadığın ilde böyle şeyler var mi bilmediğim için bir şey diyemiyorum istersen araştır tek başına yapınca biraz sıkıcı oluyor böyle benim hoşuma gitti ama tek başına da yapılabilir tabiki
Evet ablacım. Hazırlıkta olacağım. Gruplara geçmek istemiyorum biliyorsun emzirdiğimden kendime çok güvenim yok. Annemdeydim sabah ekmek konusunda kendimi sınırladım akşamda misafirlikte olmadığım sürece yemekten sonra birşey yememeye çalıştım. Ah ah birde spor yapabilsem .. neyse bakalım. Hedefim düştüğüm kilodan yukarı çıkmamak . Yani aşağı gidebilirim ama yukarı aslaDaydayim yuvamiza hoş geldin.
Nasıl basariyorsun gittigin gibi gelmeyi
Ablana niye öğretmiyorsun olmuyor ama
Kenardan derken hazırlık sanırım
Yaww senin şu hormonlarını elime alıp yer misin yemez misin diye dövucegim vallahi buralardayım bebisim niye unutum kız seni aşk olsun bende durumlar biraz çorba ahh ahh bir of çeksem naaa karşıki dağlar yıkılırUnuttun beni
Ah canım bunu anlamayan bı bedenim bı tartımMasaallah çok azimli gidiyorsun
Vallah geldimİnanamıyorum
Aylik 1500 tl, her hafta ölçüme gidiyorsun ve listen güncelleniyor.Hadi hayırlı olsun ne kadar oldu diyetisyen fiyatları ben epeydir gitmiyorm
Başlangicin hayırlı olsun minoşum. Saglikla, keyifle ve de kolaylıkla kilo vermeni dilerim.
Tebrikler Sibelcim. Motivasyonun daim olsunBende güncel kilimi yazayım.
Geçen hafta:72.35
Bu cuma. :71.25
Fark. :-1100gram
Elhan Ellssa blonde ambition