- 16 Mart 2008
- 45.781
- 223.472
Afiyet olsun Saracim. Akşam ogununde pilavı görmeyince bir rahatlama geldi.
Diğer ogundeki pilav miktarı ölçülü gayet güzel. Suyu artirmişsin maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun Saracim. Akşam ogununde pilavı görmeyince bir rahatlama geldi.
Regl olduğunu altına yazsana bitanem gözümden kaçmış Zaten uykusuzsun Elhan ablanın dedigine bak şimdiRegliyim ama ama hatta geçen gün gelsin azarlar onu da yicem dedim ya çok engel olamıyorm
İyiyim sagol canim işte kilo vermeye çalışıyoruzHoşbuldum canım nasılsın
Aslında hareket hareketi getiriyor canım. Az da olsa ufak ufak yap bı şeyler bence . Daha dinç olduğunu goreceksinBaya hareketli geçmiş,
Ben 1 lt yi geçer su
Yarım kupa kahve içtim
Hareket yok
Allah şifa versin canımAkşamına rahatsizlandim canım valla ilk defa böyle oldum bende anlamadım
Tansiyon 9/4 yeni geldim kendime suan 11/5
Benim normal tansiyonum 12/8 en son hamilelikte böyle tansiyonum düşüktü. Hamile değilim yeni regl bitti.
Qma nerdeyse bayılacaksınız çocuk korkmasın diye toparlamaya çalıştım .
Ara ara tansiyonum düşer ama bu başka bir türlüdür. Baş ağrısı grip gibi hallerim
Kulak ağrısı dış ağrısı böyle bir tuhaf ve huzursuz bir bedensel halim var çözemedim doktora gittim kan verdim bir sıkıntı çıkmadı
Bilemedim belkide psikolojik bu hafta kilo aldım bu arada 1 yada 2 kilo yarın bakacaz artik
Sağol canım bundan sonra dengeli ve sağlıklı beslenecem suyuna 3.5 litreye çıkarmayı düşünüyorumAfiyet olsun Saracim. Akşam ogununde pilavı görmeyince bir rahatlama geldi.
Diğer ogundeki pilav miktarı ölçülü gayet güzel. Suyu artirmişsin maşallah
Rabbim esirgesinÇok geçmiş olsun canım Tansiyon çok düşmüş. 6/4 le hastaneye kaldırıldim bir defa . Dördü görünce ödüm kopuyor. 5 de çok düşük.
Evet öyle, aslında çok severim hareket etmeyi, bugün zor günlerimden biri.Aslında hareket hareketi getiriyor canım. Az da olsa ufak ufak yap bı şeyler bence . Daha dinç olduğunu goreceksin
Yolda giderken gördüm köşede glutensiz ekmek noktası diye. Satiliyormus öyle de özlemişim ki sorma gitsin...@Ruveyda- görmesin tiramisuyu
Afiyet olsun yolların kaptanı . çitirlar liginde olsam sanki ben de yerdim aramızda kalsın. Glutensiz simit yapılıyor mu artık
Senin de baya iyiymiş genelde 16-8 ya da 20-4 daha çok yapılıyor zaten canim.40 saat mi , 20 de çok bana rekorum 18 saat
36 inşallah kazasız belasız kapatirsam bu geceyi
Eksi göremeyeceğim sanırım şimdi baktım tam 2 kg artidayim sabahın köründe tartilacagimi düşünürsek yarın artı cikicam büyük ihtimalle olsun ama sağlıklıyım en azindanHarikasın canım. Müthiş spor yapıyorsun. Sana böylesi iyi geliyorsa devam et bence de . Güzel bı eksi görürsün inşallah yarin. Gerçi bu spor artı da getirebilir şimdilik ama önemli olan sıkılaşmak incelmek en önemlisi de sağlık . Okurken imrendim sana süpersin
Evet ya yaktık mi bakalım kolarileri yarın görcezAyaklarına sağlık canım Koşu durumunu kalorilerin biliyor ya o bize yeter
Rabbim güç versin canım benim. Uyu dinlerdir vücudunu iyice . Yarın hicbiseyin kalmayacak inşallahEvet öyle, aslında çok severim hareket etmeyi, bugün zor günlerimden biri.
Oğluma bile yemek yapamadım, işten gelirken ısmarladı bişeyler
Spor etkisi canım hiç takma kafaya kısa bir süre sonra vücudundaki değişiklikleri görünce tartıyi umursamayacaksinSenin de baya iyiymiş genelde 16-8 ya da 20-4 daha çok yapılıyor zaten canim.
Eksi göremeyeceğim sanırım şimdi baktım tam 2 kg artidayim sabahın köründe tartilacagimi düşünürsek yarın artı cikicam büyük ihtimalle olsun ama sağlıklıyım en azindan
Evet ya yaktık mi bakalım kolarileri yarın görcez
Tatlım benimEvet öyle, aslında çok severim hareket etmeyi, bugün zor günlerimden biri.
Oğluma bile yemek yapamadım, işten gelirken ısmarladı bişeyler
Hadi inşallah canımYolda giderken gördüm köşede glutensiz ekmek noktası diye. Satiliyormus öyle de özlemişim ki sorma gitsin...
Sabah tartıda baya eksi alınca yedim. Yine de güveniyorum yarın güzel eksi alacağıma
Çok teşekkür ederim sıcak su torbası yapıp bol bol dinlendim çünkü gezmek çok zor yarın bildirim yapıyorum dimi bendeGeçmiş olsun. Kas gevşetici krem sürüp korse gibi bir şey sarın. Nasıl oldu acaba şimdiye kadar. Umarım daha iyisin.
Ayrıca 2 lt suSabah 13 de güzel bir ev kahvaltısı yaptım
Akşam 17 de bitirdim
1 kase sulu köfte 3 kaşık yoğurt salata
Spor yok adım 6 bin
Evet canım şimdiden belim incelemeye başladı buda beni çok mutlu ediyorSpor etkisi canım hiç takma kafaya kısa bir süre sonra vücudundaki değişiklikleri görünce tartıyi umursamayacaksin