Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak etli kuru fasulye
Üç kaşık pilav
Yoğurt

Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Yoğurt

Su 3 litre spor 15 dakika leslie

Elhan Elhan Ellssa Ellssa
Afiyet olsun Saracim. Akşam ogununde pilavı görmeyince bir rahatlama geldi. :KK76:
Diğer ogundeki pilav miktarı ölçülü gayet güzel. :KK60:Suyu artirmişsin maşallah 🧿

Akşamına rahatsizlandim canım valla ilk defa böyle oldum bende anlamadım
Tansiyon 9/4 yeni geldim kendime suan 11/5
Benim normal tansiyonum 12/8 en son hamilelikte böyle tansiyonum düşüktü. Hamile değilim yeni regl bitti.
Qma nerdeyse bayılacaksınız çocuk korkmasın diye toparlamaya çalıştım .
Ara ara tansiyonum düşer ama bu başka bir türlüdür. Baş ağrısı grip gibi hallerim
Kulak ağrısı dış ağrısı böyle bir tuhaf ve huzursuz bir bedensel halim var çözemedim doktora gittim kan verdim bir sıkıntı çıkmadı
Bilemedim belkide psikolojik bu hafta kilo aldım bu arada 1 yada 2 kilo yarın bakacaz artik
Allah şifa versin canım 🤲🏼

@Ruveyda- görmesin tiramisuyu 😂
Afiyet olsun yolların kaptanı . :KK60: çitirlar liginde olsam sanki ben de yerdim aramızda kalsın. :sus:Glutensiz simit yapılıyor mu artık :confused:
Yolda giderken gördüm köşede glutensiz ekmek noktası diye. Satiliyormus öyle de özlemişim ki sorma gitsin...
Sabah tartıda baya eksi alınca yedim. Yine de güveniyorum yarın güzel eksi alacağıma

40 saat mi , 20 de çok bana😅 rekorum 18 saat😂
Senin de baya iyiymiş :dondurma: genelde 16-8 ya da 20-4 daha çok yapılıyor zaten canim.
36 inşallah kazasız belasız kapatirsam bu geceyi😂

Harikasın canım. Müthiş spor yapıyorsun. Sana böylesi iyi geliyorsa devam et bence de . Güzel bı eksi görürsün inşallah yarin. Gerçi bu spor artı da getirebilir şimdilik ama önemli olan sıkılaşmak incelmek en önemlisi de sağlık . Okurken imrendim sana süpersin🥰
Eksi göremeyeceğim sanırım şimdi baktım tam 2 kg artidayim sabahın köründe tartilacagimi düşünürsek yarın artı cikicam büyük ihtimalle olsun ama sağlıklıyım en azindan
Ayaklarına sağlık canım 🧿 Koşu durumunu kalorilerin biliyor ya o bize yeter :super:
Evet ya yaktık mi bakalım kolarileri yarın görcez :KK66:

7 Aralık
12.00 Bol yeşillik, bir yumurtali omlet , bir çatal peynir , beş zeytin, bir dilim papaya meyvesi
13.00 Kahve
17.00 Üç minik karnıyarık ( Airfryde yağsız) , iki kaşık pilav
19.00 Bir elma
İki litre su
6192 adım( spora ekleme beni ZincirKirma ZincirKirma cim. )
Ellssa Ellssa
( Hayvansal ürünleri kademe kademe azaltmaya çalışıyorum 🥴)

Senin de baya iyiymiş :dondurma: genelde 16-8 ya da 20-4 daha çok yapılıyor zaten canim.

Eksi göremeyeceğim sanırım şimdi baktım tam 2 kg artidayim sabahın köründe tartilacagimi düşünürsek yarın artı cikicam büyük ihtimalle olsun ama sağlıklıyım en azindan

Evet ya yaktık mi bakalım kolarileri yarın görcez :KK66:
Spor etkisi canım hiç takma kafaya kısa bir süre sonra vücudundaki değişiklikleri görünce tartıyi umursamayacaksin 🤗

X