Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahaa sataşcaktım az kaldı dedim önce bi güzelikle bi sorayim eğerki geldiyse benim.bildirimimi kaçırdıysaaaaaa blonde ambition çok hain vuracaktumm çekmeceden tabancamı getirin banaaağğSen unutulmazsin aklına getirme
Evet canım biz eskiden beri arkadaşızEski ekiptensiniz sanırım . Hoşgeldiniz. Yeni isimler tanımak çok güzel
Masterfit Yarışması 94. Etap | 01.12 | 08.12 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
Zayif bir Dombili KAPTAN | 67.5 | |||
gezegenfeza TRANSFER | 79.9 | |||
Tesnim1903 | 76.6 | |||
Mthn83 | 79.7 | |||
@anneadayiiii | 81.7 | |||
M Meryem1306 | 89.4 | |||
TemelinSafinazi | 63.65 | |||
@sudansebep | 61.25 | |||
M muhendishanim98 | 59.0 | |||
Jasminium84 | 60.95 | |||
Hayalkuran | 78.8 | |||
diyetkolikmom | 108.1 | |||
Mavi Takim | ||||
Ellssa KAPTAN | 73.8 | |||
sibel_84 | 72.35 | |||
menekse_kokusu | 65.4 | |||
badem000 | 73.0 | |||
Elhan | 71.2 | |||
ZincirKirma | 80.65 | |||
blonde ambition | 72.8 | izinli | ||
Ozzybal | 72.95 | |||
Nergis 35 | 64.2 | |||
Beth18 TRANSFER | 64.2 | |||
Limoni026 | 62.2 | |||
sara_28 | 105.7 | |||
Efenin_Annesi | 101.0 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
Tutku44 | 84.5 | |||
Pinkharleyquinn | 96.7 | |||
60kiloyum | 90.0 | |||
Cordelia Cuma ilk | ||||
Gonul83 | 75.9 | |||
kelebek19 | 59.7 | |||
fesang cuma ilk bildirim | ||||
minerva1988 cuma ilk bildirim | ||||
pastelfit cuma ilk bildirim | ||||
Aomine Daiki cuma ilk bildirim | ||||
Akşamına rahatsizlandim canım valla ilk defa böyle oldum bende anlamadımGerçekten maşallah Sağlıklı huzurlu günlerin olsun bitanem
Merhaba canım inanırmısın geçen gün sende fesang da aklımdan geçti ne yapıyorlar acaba dedim iyiki geldin artık buradasın değilmiAaa merhaba Saracım
Baya hareketli geçmiş,Bugün menum yok
Bitki çayları içiyorum ama ve 2 buçuk litre su içtim.
500 ip atlama 2500 puan
2 bin de adimim var yemek yemeyince devam edemedim. 200 puan
Toplam 2700 p
Elhan Zayif bir Dombili ZincirKirma
Hoşgeldin canım, temellimi geldinMerhaba hanımlar
İnanamıyorumsara_28 tatlım buralarda mısın? Yarın ben başlıyorum takımlara
Bende Bendeİnanamıyorum
Çok geçmiş olsun canım Tansiyon çok düşmüş. 6/4 le hastaneye kaldırıldim bir defa . Dördü görünce ödüm kopuyor. 5 de çok düşük.Akşamına rahatsizlandim canım valla ilk defa böyle oldum bende anlamadım
Tansiyon 9/4 yeni geldim kendime suan 11/5
Benim normal tansiyonum 12/8 en son hamilelikte böyle tansiyonum düşüktü
Hepimiz deBende Bende
Rabbim şifa versin, çabuk iyileşip dön aramızasaol canım sorduğun için
evet pazar gününden sonra giremedim. dün akşam sadece bir ara girdim çıktım. pek keyfim yok halen. tamamen düzelemedim. boğazda akıntı devam ediyor. regl zamanım da geldi. ama gelmedi hala o da zorladı.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine kilo alınır verilir ama sağlıktan önemli bir şey yokAkşamına rahatsizlandim canım valla ilk defa böyle oldum bende anlamadım
Tansiyon 9/4 yeni geldim kendime suan 11/5
Benim normal tansiyonum 12/8 en son hamilelikte böyle tansiyonum düşüktü. Hamile değilim yeni regl bitti.
Qma nerdeyse bayılacaksınız çocuk korkmasın diye toparlamaya çalıştım .
Ara ara tansiyonum düşer ama bu başka bir türlüdür. Baş ağrısı grip gibi hallerim
Kulak ağrısı dış ağrısı böyle bir tuhaf ve huzursuz bir bedensel halim var çözemedim doktora gittim kan verdim bir sıkıntı çıkmadı
Bilemedim belkide psikolojik bu hafta kilo aldım bu arada 1 yada 2 kilo yarın bakacaz artik
Allah kolaylık versinAcayip yoğunum hocam anlatamam. Yarın kermesimiz var. Yarın ki yoğunluk da daha beter
Geçmiş olsun canımsaol canım sorduğun için
evet pazar gününden sonra giremedim. dün akşam sadece bir ara girdim çıktım. pek keyfim yok halen. tamamen düzelemedim. boğazda akıntı devam ediyor. regl zamanım da geldi. ama gelmedi hala o da zorladı.
Keira- görmesin tiramisuyuKızlar eşimle uzun süredir gorusememistik bugün tiramisu istedi ben de yedim hem de saat 22 de 2 tane kedi dilli parça aldım
11.30- bir küçük haslanmis patates ve yumurta, zeytin
16.00- glutensiz simit 3/4 simit bkyutundaydi bence biraz peynir biraz acı sos ve bol zeytin
19.00 bir tane kürdan kebabi ve turşu
22.00 2 kedi dilli tiramisu
Sabah 58.10 gelmiştim. İnşaallah ödem yapmwx Perşembe olduğunu unutmuşum kizlaar
Zayif bir Dombili Elhan
Ayaklarına sağlık canım Koşu durumunu kalorilerin biliyor ya o bize yeterKızlar 5 km koştum ancak telefonu yanıma almadığım için buraya koşu durumumu atamıyorum. Koşu grubuyla koştum tel almak uygun değil dediler.
ZincirKirma Ellssa Elhan