Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regliyim ama ama hatta geçen gün gelsin azarlar onu da yicem dedim ya çok engel olamıyormYar bana bir eğlence medeeeet
niye yedin, nasıl yedin , niçin yedin
Kuzum afiyet olsun. Diğerleri çok güzel.
Aradığım özel bişey varmıSaranin mesajlarina bir bak kuzum. Sakın panik olma.
çok şükür diyeyim canım. daha iyiyim ama halen boğazdaki akıntı geçmedi. konuşurken kuru öksürük yapıyor.Canım iyilestin mi biraz
geçen cuma 90 dımSen kaç kilosun
Demek ki hep beraber vermeye devamgeçen cuma 90 dım
Ne yapiyor vücudun hocam? Geçmiş olsunVücudum yapıyormus doktor öyle dedi. Beslenmemi sordu anlattım saşirdi tabi ki
Kaç saat açlık yapıyorsun?Bugün menum yok
Bitki çayları içiyorum ama ve 2 buçuk litre su içtim.
500 ip atlama 2500 puan
2 bin de adimim var yemek yemeyince devam edemedim. 200 puan
Toplam 2700 p
Elhan @deli bir dombili ZincirKirma
valla bu sefer pek motivasyon toplayamadım. 1-2 hafta listeye girdim çıktım. öylece dombik dombik duruyorumDemek ki hep beraber vermeye devam
Üzülme verilir, bende de motivasyon yok inşallah toparlıycazvalla bu sefer pek motivasyon toplayamadım. 1-2 hafta listeye girdim çıktım. öylece dombik dombik duruyorum
Hoşbuldum canım nasılsın
40 saat mi , 20 de çok bana rekorum 18 saatKızlar Dün yaptığım spordan dolayı karın bölgem çok ağrıyor
Muhtemelen bugünkü koşudan sonra yarında agriyacak.
Ama bu his çok güzel
Diyet yapıyorum gibi de değilim öğlen okulda meyve koydular azar azar tadına baktım
Akşam büyük bir salata yedim
Kayinvalidemler elma göndermiş kosudan döndükten sonra yarım ondan yedim
Böyle katı bir şekilde olmayınca daha mutlu oldum
Uzun süreli açlık yapınca hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak çok yordum bedenimi
Şimdi daha mutluyum
Yine aralıklı oruç yapıyorum ama daha az saatli
Gerçi bugün hesapladım yine 20 saat yapmışım az değil tabiki
Ama 40 saat de o beni çok zorladı
Birde spor yaptığım için (inşallah devam ederim) harcadığımız daha fazla enerji harcıyorum belki bu kalori yakmama yardımcı olur
Öyle bir yazayim dedim içimdekileri...
36 inşallah kazasız belasız kapatirsam bu geceyiNe yapiyor vücudun hocam? Geçmiş olsun
Kaç saat açlık yapıyorsun?
Buradayım canım gelmene çok sevindimsara_28 tatlım buralarda mısın? Yarın ben başlıyorum takımlara
Pastelfitim seni gördüğüme çok sevindim40 saat mi , 20 de çok bana rekorum 18 saat
Aaa merhaba SaracımPastelfitim seni gördüğüme çok sevindim
Harikasın canım. Müthiş spor yapıyorsun. Sana böylesi iyi geliyorsa devam et bence de . Güzel bı eksi görürsün inşallah yarin. Gerçi bu spor artı da getirebilir şimdilik ama önemli olan sıkılaşmak incelmek en önemlisi de sağlık . Okurken imrendim sana süpersinKızlar Dün yaptığım spordan dolayı karın bölgem çok ağrıyor
Muhtemelen bugünkü koşudan sonra yarında agriyacak.
Ama bu his çok güzel
Diyet yapıyorum gibi de değilim öğlen okulda meyve koydular azar azar tadına baktım
Akşam büyük bir salata yedim
Kayinvalidemler elma göndermiş kosudan döndükten sonra yarım ondan yedim
Böyle katı bir şekilde olmayınca daha mutlu oldum
Uzun süreli açlık yapınca hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak çok yordum bedenimi
Şimdi daha mutluyum
Yine aralıklı oruç yapıyorum ama daha az saatli
Gerçi bugün hesapladım yine 20 saat yapmışım az değil tabiki
Ama 40 saat de o beni çok zorladı
Birde spor yaptığım için (inşallah devam ederim) harcadığımız daha fazla enerji harcıyorum belki bu kalori yakmama yardımcı olur
Öyle bir yazayim dedim içimdekileri...
Eski ekiptensiniz sanırım . Hoşgeldiniz. Yeni isimler tanımak çok güzelAaa merhaba Saracım