Evet canim, belli oluyor degil miDiyetisyen listemi vermiş de sanki ona balıyomuşum gibi hissettimafiyet olsun
Açlık atağı yaşadım çarşamba akşamAfiyet olsun canım
Salı güzel çarşamba da akşamdan sonrayı sevmedim. Menü güzeldi yoksa. Afiyet olsun canım
Amin ablacım çok saolllKolaylıklar seninle olsun bitanem.Sağlığınız yerinde olsun günlük rutin böyle devam etsin inşallah.
Afiyet olsun. Menüde kaçamak yok ama bu dolma ve sarmalar ertesi güne eksiyi ender getiriyor. Hareketliliğin sayesinde gitmiştir umarım.
Burdayım kuzum
valla benim yanımda süper rakam bunlar ne diyeyimVallahi tam bilmiyorum63-64 inşallah
valla benim yanımda süper rakam bunlar ne diyeyim
kısa sürede almışsınYaza 55 girmiştim oysaki
Sürekli yedik de yedik biraz da sporu boşlayınca hızlı aldımkısa sürede almışsın
sen en son buradan ayrılırken de 5 li kilolardaydın
Sen kaç kilosunvalla benim yanımda süper rakam bunlar ne diyeyim
Kolaylıklar seninle olsun canım benim.Acayip yoğunum hocam anlatamam. Yarın kermesimiz var. Yarın ki yoğunluk da daha beter
Afiyet olsun canımSabah kasarli fümeli tost
Akşam bezelye
Pilav
Canım iyilestin mi birazkimleri görüyorummmmhoşgeldin canım çok özledik seni
Evet canim hızlı bı evlilik olayım oldu :) çok teşekkür ederimhoşgeldin canım. evlenmişsin sanırım hayırlı olsun
herşey yoluna girer
Sen unutulmazsin aklına getirmeUnuttun beni
Sağ ol bitanemmmCansınnnAhh evlatlar hep çok önemli ve kıymetli , Allah bağışlasın, kavuştursun abla nereden geliyor?
Halı kaydırmaza benziyor, diyet ürünüymüşAranızda asrın tandırı lavaşlarını deneyen var mı?
Hadi hayırlı olsun ne kadar oldu diyetisyen fiyatları ben epeydir gitmiyormEvet canim, belli oluyor degil mibu benim diyetisyene giderken kullandığım listeydi, iki haftadır uygulamaya çalışıyorum. Muhtemelen yarın da diyetisyene tekrar başlayacağım.