Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Diyetisyen listemi vermiş de sanki ona balıyomuşum gibi hissettim😂 afiyet olsun 💜
Evet canim, belli oluyor degil mi😃 bu benim diyetisyene giderken kullandığım listeydi, iki haftadır uygulamaya çalışıyorum. Muhtemelen yarın da diyetisyene tekrar başlayacağım.
Afiyet olsun canım

Salı güzel çarşamba da akşamdan sonrayı sevmedim. Menü güzeldi yoksa. Afiyet olsun canım
Açlık atağı yaşadım çarşamba akşam 😑

Kolaylıklar seninle olsun bitanem. :KK60: Sağlığınız yerinde olsun günlük rutin böyle devam etsin inşallah.
Afiyet olsun. Menüde kaçamak yok ama bu dolma ve sarmalar ertesi güne eksiyi ender getiriyor. Hareketliliğin sayesinde gitmiştir umarım. :dua:
Amin ablacım çok saolll 🤩🥰🥰🥰sabah yumurta hasladim 2 tane domates salatalık zeytin peynir öğlen bir kahve akşam kabak yemeği cacık roka tere yedim şimdi yine bir Türk kahvesi yaptım onu iciyorm abla 2 litre su Ellssa Ellssa Elhan Elhan
Burdayım kuzum 🩷🩷🩷

Kızlar eşimle uzun süredir gorusememistik bugün tiramisu istedi ben de yedim hem de saat 22 de 2 tane kedi dilli parça aldım
11.30- bir küçük haslanmis patates ve yumurta, zeytin
16.00- glutensiz simit 3/4 simit bkyutundaydi bence biraz peynir biraz acı sos ve bol zeytin
19.00 bir tane kürdan kebabi ve turşu
22.00 2 kedi dilli tiramisu
Sabah 58.10 gelmiştim. İnşaallah ödem yapmwx Perşembe olduğunu unutmuşum kizlaar 🤣
Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili Elhan Elhan

X