Saol bitanemmm tatlı dillimSu ve bitki çayları şifa olsun kuzum.
Eski günlerimize dönüyoruzzzzzHazırmısın şekercimbenimle bir ömür kilo vermeye
Girişler zor olacagina çikişlari zorlaştirsalar keşkeŞifremi unutmuşum giremedim bir türlü
Hoş geldin aşkitomMerhaba hanımlar
Sen gircen mi ben girem mipastelfit minnoşum yarın giriyor musun takımlara
saol canım sorduğun için
kimleri görüyorummmmHoşbuldum Aşkitom
Anaağğ nere uçti buİki gündür yokbaska yollardan yazdım bakalım haber bekliyorum.
Hoşbuldum canım ben de özledim sizikimleri görüyorummmmhoşgeldin canım çok özledik seni
O zaman hadi bismillahGirek girek
Yıl sonu yoğunluğu varmış kuzum. Gece geç saatlere kadar sürüyormuş. İzin isteyebilir miyim dedi. Geç olduğu için bu haftayi tamamlamak zorunda olduğunu söyledim.Anaağğ nere uçti bu
Geçmiş olsun canımsaol canım sorduğun için
evet pazar gününden sonra giremedim. dün akşam sadece bir ara girdim çıktım. pek keyfim yok halen. tamamen düzelemedim. boğazda akıntı devam ediyor. regl zamanım da geldi. ama gelmedi hala o da zorladı.
Hee anladım tamammYıl sonu yoğunluğu varmış kuzum. Gece geç saatlere kadar sürüyormuş. İzin isteyebilir miyim dedi. Geç olduğu için bu haftayi tamamlamak zorunda olduğunu söyledim.Ellssa kaptanım bilgin olsun. blonde ambition
saolasınGeçmiş olsun canım
hoşgeldin canım. evlenmişsin sanırım hayırlı olsunŞükür canım şehir vs değiştirdim adapte olmaya çalışıyorum .
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin .
Ben aylardır tartilmadim korkuyorum tartilmaya . Allah sağlık versin diyelim her şey hallolur
herşey yoluna girerCanım benim ne güzel.birlikteyiz yine . Şükür alışmaya çalışıyorum yeni düzen, her şey yeni olunca biraz zorlayici
Acayip yoğunum hocam anlatamam. Yarın kermesimiz var. Yarın ki yoğunluk da daha beterAfiyet olsun canımNiye hemen kaçiyorsun işin mi var