Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canim ben orucum bitene kadar spor yapmayacağım yaklaşık 2 hafta kadar
Bitince tekrar bilgi veririm

Kızlar günaydınn, regl olmaya başladım eksilerimden bir kısmı 400gr kadar artıya döndüüü sorryyy
Tatlım öğle üzeri abimler geldi. Elime telefon alamadım. Onlar gidince üç kilo hamsi temizledim. Şimdi oturdum birazdan paketleyip dolaba atacağım suzulmesini bekliyorum. Az önce öbür mesajini gördüm buna ulaştım.
Canımın içi dört yüz gram bir şey değil . Regl zamanı 1000 gr fark olabiliyor. Sen cebinde bil eksini. Stres olma her şey yoluna girecek.

Kolay gelsin ablaa afiyetle yeyin inşallahh İnşallahh ,çok takılacak bir şey değil ama özel günle birleşince çok kasvet yaptım , gereksizdi.

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Turp şiskinlik yapmasın diye yeşil çay iç

Kolay gelsin ablaa afiyetle yeyin inşallahh İnşallahh ,çok takılacak bir şey değil ama özel günle birleşince çok kasvet yaptım , gereksizdi.
Bana istediğin kadar yapabilirsin
Teşekkür ederim. Yılbaşından sonra oğlum gelecek hamsiyi çok sever taze ve ucuz bulmuşken aldım.
Regl bitecek ödemler gidecek moraller düzelecek önümüz ferahlık canım limonim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…