Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükür kraliçemTeşekkür ederim kordişim. Bugün başladım ilaç tedavisine. Genetik olabilirmis. Beslenmede de hayvansal ürünleri azaltmam lazımmış. Yürüyüş yap dedi. Sıkıntılı sağlık sorunum yok iyiyim aslında.
Canim ben orucum bitene kadar spor yapmayacağım yaklaşık 2 hafta kadarARALIK 1. HAFTA
Spora katılmak istemeyenler bana bilgi verirse sevinirim bugün bana gelen bilgiler bu kadar spora yarışmasına katılmak isteyenler puanlamalarıyla birlikte beni etiketlesin . Sporla kalın kızlar ...
Masterfit Yarışması Spor Etabı 03.12 04.12 05.12 06.12 07.12 TOPLAM Kırmızı Takım Zayif bir Dombili KAPTAN Beth18 1100puan 1140puan Tesnim1903 Mthn83 700puan 300puan anneadayiiii 1600puan 2850puan 4000puan M Meryem1306 TemelinSafinazi FitVenus 200puan muhendishanim98 @Jasminium84 @Hayalkuran 270 puan 600puan @Migim Yarın ilk bildirim Mavi Takim Ellssa KAPTAN sibel_84 menekse_kokusu 1400puan 2000puan 950puan @badem000 840puan Elhan 2650puan 800puan 900puan kayipdunya 523puan 1100puan 1060puan 950puan blonde ambition 600puan 900puan Ozzybal Nergis 35 1600puan 1355puan 1850puan gezegenfeza Limoni026 sara_28 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 Pinkharleyquinn 1250puan @60kiloyum @Gonul83 900puan kelebek19 200puan FitVenus 540puan Cordelia yakın zamanda bild
Beni etiketlemeyi unutmayın canlar ... Bu akşam herkes bildirim yaptıktan sonra 22.00 gibi en sportif kaptanı seçiyoruz
Tanıyamadımselamm..
bi hafta ara vereyim dedim ama ben saldım ..
açıköğretim sinavlar var haftasonu da..
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.Bugun ku menum
Akşam 18:00
1 tabak lahana çorbası
1 kase lor peynirli göbek salata
Ara (yatana kadar)
Sekersiz cay
4 -5 kuru kayısı
Yesil.cay
1 lt su
Zayif bir Dombili Elhan
Saranin mesajlarina bir bak kuzum. Sakın panik olma.Kız ben bugün 77 i ucundan bekliyordum ama ne gördüm biliyormusun 80
Yazık bana
Tatlım öğle üzeri abimler geldi. Elime telefon alamadım. Onlar gidince üç kilo hamsi temizledim. Şimdi oturdum birazdan paketleyip dolaba atacağım suzulmesini bekliyorum. Az önce öbür mesajini gördüm buna ulaştım.Kızlar günaydınn, regl olmaya başladım eksilerimden bir kısmı 400gr kadar artıya döndüüü sorryyy
Geçmiş olsun. Kas gevşetici krem sürüp korse gibi bir şey sarın. Nasıl oldu acaba şimdiye kadar. Umarım daha iyisin.Herkese merhaba kendi çapımda diyetime devam ediyorum not alamadım menüleri 2
Gündür ama salmadım da kendimi çok fena belim tutuldu acayip can sıkıcı bir durum Elhan
Tatlım salata türü şeyler tercih et. Güne gitmeden kahvaltıni güzel yap. Aç gidersen gözün döner. İnşallah kazasız belasız dönersin canım.Ctsi günüm var arkadaşlarla. O gün ne yapacagım bilemiyorum artılarıma artı katmam umarım
Vücudum yapıyormus doktor öyle dedi. Beslenmemi sordu anlattım saşirdi tabi kiGecmis olsun abla neyden kaynaklaniyor
Kolay gelsin ablaa afiyetle yeyin inşallahh İnşallahh ,çok takılacak bir şey değil ama özel günle birleşince çok kasvet yaptım , gereksizdi.Tatlım öğle üzeri abimler geldi. Elime telefon alamadım. Onlar gidince üç kilo hamsi temizledim. Şimdi oturdum birazdan paketleyip dolaba atacağım suzulmesini bekliyorum. Az önce öbür mesajini gördüm buna ulaştım.
Canımın içi dört yüz gram bir şey değil . Regl zamanı 1000 gr fark olabiliyor. Sen cebinde bil eksini. Stres olma her şey yoluna girecek.
Tatlım salata türü şeyler tercih et. Güne gitmeden kahvaltıni güzel yap. Aç gidersen gözün döner. İnşallah kazasız belasız dönersin canım.
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Turp şiskinlik yapmasın diye yeşil çay iç
Bana istediğin kadar yapabilirsinKolay gelsin ablaa afiyetle yeyin inşallahh İnşallahh ,çok takılacak bir şey değil ama özel günle birleşince çok kasvet yaptım , gereksizdi.
Hayırlı akşamlar kordişimmm.Hayırlı akşamlar
Yar bana bir eğlence medeeeetBugün menüm
Sabah domates penir zeytin ezmesi
Öğle tarhana çorbası
akşam Nohut yemeği 1 kaşık basmati pilav
Tatlı kaçamağı var bi de onu yazmayım