İnsallah harika olur her şeyCanım benim ne güzel.birlikteyiz yine . Şükür alışmaya çalışıyorum yeni düzen, her şey yeni olunca biraz zorlayici
E iyi ikizleri de kaçak sokarızDiğer burclar gidecek demek
Canım Allah şifa versin tez atlatırlar inşallahKızım rahatsız korneasinda darbe kaynaklı keratit olustu baya tehlikeli bir rahatsızlık onla uğraşıyorum. Büyük kızımın da korneasi alerji kaynaklı çizik onunda düzenli kontrolü var 2sini goturdun
Allah şifa versin canım. Geçmiş olsun.Kızım rahatsız korneasinda darbe kaynaklı keratit olustu baya tehlikeli bir rahatsızlık onla uğraşıyorum. Büyük kızımın da korneasi alerji kaynaklı çizik onunda düzenli kontrolü var 2sini goturdun
Afiyet olsun bademim. Çok güzel menü
Aaa yüksek çıkmış geçmiş olsun ilaç kullanıyor musun ne dedi daktırİlk ölçümden sonra daha da artmış anlamadım kuzum. Yürüyüş yaptım , siz biliyorsunuz hamur işi tatlı yemiyorum. O günden bugüne iki kiloya yakın verdim. Başka ne yapabilirim
@HanimKelesimiGetir canım
Eki Görüntüle 3347555
Canım sonuç bu
Teşekkür ederim kordişim. Bugün başladım ilaç tedavisine. Genetik olabilirmis. Beslenmede de hayvansal ürünleri azaltmam lazımmış. Yürüyüş yap dedi. Sıkıntılı sağlık sorunum yok iyiyim aslında.Aaa yüksek çıkmış geçmiş olsun ilaç kullanıyor musun ne dedi daktır
Tamam canımAfiyet olsun bademim. Çok güzel menüYarin nohut yeme olur mu? Şöyle bol yeşillikli güzel bir salata harika olur. Yanında çorba ...ekmeksiz veya incecik bir dilim .
Muhteşem bir menü17:00
Yarım piliç( biraz büyüktü)
Bikaç çatal avokado ezmesi
Bikaç parça yağlı biber turşusu
1 kase sarımsaklı yoğurtlu kabak sote ( üstüne yağlı biberli sos)
1 lt su
1 lt zencefil limon çayı
1 kupa apaform
3 kupa kahve
Elhan Zayif bir Dombili
Ayyynı biziz buBen oğlak eşim başak
Bizi de anlatırmısın
Konuya hakim görünüyorsun
:)ayynen eşim de başakYa canım benimmvala da billa da hakim felan deilim astrolojiye hani hangi burc hangi ay onu bile bilmem dogru durust sadece kendi burcumla bilgi sahibiydim eşimi tanıyana dek bir de onu bilirim yani yoksa seve seve yorumlardim sadece başak eski erkek arkadaşım vardı fazla düşünceli ve takıntılı bi adamdı kafasında kurgulardi çok duzenliydide bilemiyorum özellikleri mi deil mi ama okadar
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz
Geçmiş olsun neyin var canım?Sevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin .Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. kocalariniza saklayın.
Köy ekmegi gibi hayal etmiştimAbla altı üstü milföy hamuru gibk içi peynirli çokda şey değil yani
Hay Allah razı olsunE iyi ikizleri de kaçak sokarız
Afiyet olsun bitanem.
Teşekkür ederim ablacım umarım fazlaca eksiler görebilirimm, büyük güne son 2Afiyet olsun bitanem.Cok güzel bir menü. İki kaşık mantı sayılmaz Sabah ve akşam ogunleri gayet güzel.