Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Screenshot_2023-12-06-19-46-32-74_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Menüm
Sabah 1 sahanda yumurta 1 kk peynir 1 dlm ekmek

Öğlen 1.5 kase mercimek çorbası salata 1 cennet hurması

Akşam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt

Su 1 lt
Spor yok

Elhan Elhan Ellssa Ellssa
Afiyet olsun bademim. Çok güzel menü :KK9:Yarin nohut yeme olur mu? Şöyle bol yeşillikli güzel bir salata harika olur. Yanında çorba ...ekmeksiz veya incecik bir dilim . :dua::KK200:

17:00

Yarım piliç( biraz büyüktü)
Bikaç çatal avokado ezmesi
Bikaç parça yağlı biber turşusu
1 kase sarımsaklı yoğurtlu kabak sote ( üstüne yağlı biberli sos)

1 lt su
1 lt zencefil limon çayı
1 kupa apaform
3 kupa kahve

Elhan Elhan Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili
Muhteşem bir menü :KK9: Afiyet olsun canım 😘 Bu yağlı içi peynir dolgulu yağlı biber turşusunu cok merak ediyorum senin yedigin ondan miydi ☺️

Ben oğlak eşim başak
Bizi de anlatırmısın
Konuya hakim görünüyorsun 🥰
Ayyynı biziz bu
Çok zooor Çok düzenli oluyor başaklar bşraz da takıntılı ...zorlanıyorum doğrusu 🥹
Ya canım benimm💕 vala da billa da hakim felan deilim astrolojiye hani hangi burc hangi ay onu bile bilmem dogru durust 😂😂 sadece kendi burcumla bilgi sahibiydim eşimi tanıyana dek🙄 bir de onu bilirim yani yoksa seve seve yorumlardim :KK60: sadece başak eski erkek arkadaşım vardı fazla düşünceli ve takıntılı bi adamdı kafasında kurgulardi çok duzenliydide bilemiyorum özellikleri mi deil mi ama okadar🤷‍♀️
:)ayynen eşim de başak
Merhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz 🥰🥰
Hoşgeldin canım
Sevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin . :KK68: :KK68: Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. :dua::KK200: kocalariniza saklayın. :KK51:
Geçmiş olsun neyin var canım?
Ne dedi doktor ?

6 Aralık Çarşamba Menümm

Sabah 10.15
Yoğurtlu kuru meyveli yulaf lapası

Ara 12.15
1portakal

Ara 15.00
2 kaşık mantı (oğluma yemek yedirirken kalanı yedim😅)

Akşam 17.30
Fırında karnıbahar, 1 biber dolması, cacık

Su 2lt Elhan Elhan Ellssa Ellssa
Afiyet olsun bitanem. :super:Cok güzel bir menü. İki kaşık mantı sayılmaz :21:Sabah ve akşam ogunleri gayet güzel.

X