Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LDL yüksek evet sınırın epey üzerinde çıkmış,oda ilaçla yürümeyle beslenmeye dikkat ederek düşecek mutlaka.
Bendede çok yüksek çıkıyordu,yarın bakayım en son kaç çıkmış,raporlu ilaçyazmıştı doktor.
HDL'de iyi aslında yüksek çıkmış oda.
Gayet dol dolu idi ikisde.

tebrikler sporun çok iyi
ben max 10 dk yapabiliyorum
Ben hiç yapamiyordum artık alışkanlık haline getirecegim
Merhaba tatlım.
Daha ne yapacacaksin bize bir şey birakmamışsın .
Maşallah ama
Diyetisyen ne dedi? Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
40 saat açlık yaptığımı duyunca baygınlık geçirecekti
Bu spor salonunun bir hizmeti menü yapmıyorlar ücretli menü yazmak
Yag oranim 2 sene oncesine gore artmis
2 sene oncesine gore 5.9 kg almisim
bu diyetisyene ilk gittigimde 58 kg misim
aynı spor salonuna gittiğim için hepsi kayıtlı
Kollarımda bacaklarımda ve vücudumda yağ oranım baya artmis
Kastan kayip var
aralikli oruc yap ancak uzun suri aclik yapma dedi
oruc sonunda yediklerin onemli dedi
spordan sonra 2 saat icinde protein agirlik beslen dedi
boyle canim
spor hocasi da bir plan yaptı ona gore aletlerle ve elitlik bisikletle çalışacağım kas oranımız arttiracagim
süper verimli bir gün olmuş
Evet baya iyi geldi

Uzun süreli acliklar kas kaybına neden oluyor. Çok dikkatli ilerlemek lazım. blonde ambition la özelden bu konu hakkında çok uzun konuşmalarımız olmuştu. Bana anlattıklarını arkadaşlarla da paylaş bilgimiz olsun demiştim. O çekindi belki daha sonra dedi ama senin diyetisyenin dedikleriyle birebirdi anlattıklari tatlım. Menun duzelmeye başladı çok şükür. Spor da olduktan sonra harika bir fiziğin olacak. Çok sevindim senin adına bir uzmandan duymak lazımmış demek ki. Doğru karar verdin canımın içi

Ton Balıklı salata ile günü bitiriyorum
Elhan Zayif bir Dombili
Ağzımın suyu göğsümden aktı gitti yerlerde peynirli tandır börek mi hiç yemedim ama içinde tandır geçtiğine göre harika bir şey olmalı dışarıda olduğun için bir şey denmez sadece afiyet olsun denir değil mi
Günün finali çok çok güzel

Afiyet olsun bitanem. Menun çok güzel. Bulgur pilavı yarına kaldıysa öğününe dahil etme tamam mı perşembe günü risk almayalım.

Raporlu ilaç verdi aynen bitanem. Ultrox10mg . Karatay ablam kızacak belki bir süre hayvansal gıdalardan uzak duracağım. Doktor demedi ama eczacimla muhabbet ettik ayaküstü o anlattı. Sen beni dinle Akdeniz usulü beslen dedi . Ona neler yaptığımı anlattım ona istinaden.

Abla altı üstü milföy hamuru gibk içi peynirli çokda şey değil yani

Eklentiler

• images (1).jpeg
    23,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…