- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.418
- 60
LDL yüksek evet sınırın epey üzerinde çıkmış,oda ilaçla yürümeyle beslenmeye dikkat ederek düşecek mutlaka.İlk ölçümden sonra daha da artmış anlamadım kuzum. Yürüyüş yaptım , siz biliyorsunuz hamur işi tatlı yemiyorum. O günden bugüne iki kiloya yakın verdim. Başka ne yapabilirim
HanimKelesimiGetir canım
Eki Görüntüle 3347555
Canım sonuç bu
Gayet dol dolu idi ikisde.Kesinlikle katılıyorum canım. Bizim evde İngiliz karbonati mutlaka bulunur . Vücudu alkali hale getirdigi için ayrıca zayıflamaya da faydaliymis. Bir ara damacanaya bir yemek kaşığı mutlaka eklerdik sonra bıraktık tembellikten.
Çok teşekkür ederim bitanem
Amin kuzum.Tesekkur ederim.
İyi almışsın ekürim, beş liralık olanlar ince demet burada.
Yağdan tuzdan uzak olacağım inşallahsağ ol bitanem.
Canım Dombilim
Etiketledim canım seni.
Teşekkür ederim Hayalim.
Hallederim kankim .eski topraklara kolesterol mü söker Tesekkur ederim.
Allah kolaylık versin canımOzletme bak kaç gündür merakta kaldım.
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü.
Afiyet olsun canımOtlu gözleme gözüme takıldı Spor çok güzel.
Ben hiç yapamiyordum artık alışkanlık haline getirecegimtebrikler sporun çok iyi
ben max 10 dk yapabiliyorum
40 saat açlık yaptığımı duyunca baygınlık geçirecektiMerhaba tatlım.
Daha ne yapacacaksinbize bir şey birakmamışsın .
Maşallah ama
Diyetisyen ne dedi? Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Evet baya iyi geldisüper verimli bir gün olmuş
Geçmiş olsun Elhanım Allah acil şifalar versin inşallahBenim LDL ve HDL yine yüksek çıktı. Tedaviye başlıyoruz bugün. Saat 17.00 den sonra ilaç yazilacakmis sekreter rapor yazacağım o saati evde bekle dedi gonderdi.
@Hayalkuran tatlım ve arkadaşlar.
Ton Balıklı salata ile günü bitiriyorumKızlar reçel sucuk zeytin büyük parça peynir peynirli tandır böreği patates kızartması 1 dlm ekmek ve çay
Saat 11 de yedim.
Akşam yemeği şimdi mutfakta bakacağım
Uzun süreli acliklar kas kaybına neden oluyor. Çok dikkatli ilerlemek lazım.Ben hiç yapamiyordum artık alışkanlık haline getirecegim
40 saat açlık yaptığımı duyunca baygınlık geçirecekti
Bu spor salonunun bir hizmeti menü yapmıyorlar ücretli menü yazmak
Yag oranim 2 sene oncesine gore artmis
2 sene oncesine gore 5.9 kg almisim
bu diyetisyene ilk gittigimde 58 kg misim
aynı spor salonuna gittiğim için hepsi kayıtlı
Kollarımda bacaklarımda ve vücudumda yağ oranım baya artmis
Kastan kayip var
aralikli oruc yap ancak uzun suri aclik yapma dedi
oruc sonunda yediklerin onemli dedi
spordan sonra 2 saat icinde protein agirlik beslen dedi
boyle canim
spor hocasi da bir plan yaptı ona gore aletlerle ve elitlik bisikletle çalışacağım kas oranımız arttiracagim
Evet baya iyi geldi
Ağzımın suyu göğsümden aktı gitti yerlerde
Afiyet olsun bitanem.
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun Elhanım Allah acil şifalar versin inşallah
Yarın görüşürüz bitanemİyi akşamlar hanımlar ben kaçıyorun görüşürüz
Raporlu ilaç verdi aynen bitanem. Ultrox10mg .LDL yüksek evet sınırın epey üzerinde çıkmış,oda ilaçla yürümeyle beslenmeye dikkat ederek düşecek mutlaka.
Bendede çok yüksek çıkıyordu,yarın bakayım en son kaç çıkmış,raporlu ilaçyazmıştı doktor.
HDL'de iyi aslında yüksek çıkmış oda.
Gayet dol dolu idi ikisde.
Abla altı üstü milföy hamuru gibk içi peynirli çokda şey değil yaniAğzımın suyu göğsümden aktı gitti yerlerdepeynirli tandır börek mi hiç yemedim ama içinde tandır geçtiğine göre harika bir şey olmalı dışarıda olduğun için bir şey denmez sadece afiyet olsun denir değil mi
Günün finali çok çok güzel
Anladım canım dombilikuş vardı o sandımdaha öncede başka bir grupta yapıyordum böyle 3 sene önce düğünüm için