Denemedim canım hiç. Sevindim annen adina,Annem çiğ badem yemekte buldu o çözümü
Bende tavsiye ettim onlarda memnun kaldı
Canım hdl yüksekse iyi ama ldl kötü kolesterol diye geçer. Onun için genellikle bol yürüyüş önerirler. Yanlız kilo verme dönemlerinde kolesterol yüksek yani kandaki yağ oranı yüksek çıkıyor. Çözülen yağlar dolaşıma karıştığı için
Donut bekliyorum canım kullandiktan sonraEşim ve oğlumda olur, genellikle poğaça yedikleri zaman
Tekrarlarsa mutlaka deneteceğim
Benim LDL ve HDL yine yüksek çıktı. Tedaviye başlıyoruz bugün. Saat 17.00 den sonra ilaç yazilacakmis sekreter rapor yazacağım o saati evde bekle dedi gonderdi.
@Hayalkuran tatlım ve arkadaşlar.
İlk ölçümden sonra daha da artmış anlamadım kuzum. Yürüyüş yaptım , siz biliyorsunuz hamur işi tatlı yemiyorum. O günden bugüne iki kiloya yakın verdim. Başka ne yapabilirimGeçmiş olsun. HDL'nin yüksek çıkması iyi, ama LDL yüksekse sıkıntılı tabi.
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun, Allah şifa versin kaptanım
Sağ ol bitanem. Güzel habermis kilo verme döneminde yükseliyorsa ...dolasimdan da dışarı atılsa iyi olacakAnnem çiğ badem yemekte buldu o çözümü
Bende tavsiye ettim onlarda memnun kaldı
Canım hdl yüksekse iyi ama ldl kötü kolesterol diye geçer. Onun için genellikle bol yürüyüş önerirler. Yanlız kilo verme dönemlerinde kolesterol yüksek yani kandaki yağ oranı yüksek çıkıyor. Çözülen yağlar dolaşıma karıştığı için.
Kesinlikle katılıyorum canım. Bizim evde İngiliz karbonati mutlaka bulunur . Vücudu alkali hale getirdigi için ayrıca zayıflamaya da faydaliymis. Bir ara damacanaya bir yemek kaşığı mutlaka eklerdik sonra bıraktık tembellikten.Arkadaşlar ben yine diyetle alakasız bir şeyle burdayımmide yanmasına müthiş bir cozumle geldimm şurup ya da hap kullanmaktansa yandığı zaman yarım çay bardagi suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp için ,o anda kesiyor yanmayı . Denedim onayladım bu da çokca yaşanan bir sorun varsa aramızda reflusu olan denesin bana da dua etsin bol bol zayıflayayim diye
Çok teşekkür ederim bitanemgeçmiş olsun güzel arkadaşım, ilaçlar şifa olsun inşallah
Amin kuzum.Yaa çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin insallah
İyi almışsın ekürim, beş liralık olanlar ince demet burada.Yok 5 liraya aldım dereotuda aynı fiattı,roka pahalı gene 10*15 fiatı.
Yağdan tuzdan uzak olacağım inşallahgeçmiş olsun canım korkma yağdan tuzdan biraz uzak dur birazda spor yaptınmı tamamdır.
Canım Dombilimgeçmiş olsun kaptanım rabim şifanı versin inşallah
Etiketledim canım seni.Çok geçmiş olsun çıtırım ilaçla düşüyor ancak oda,özellikle LDL'ye dikkat et kaç çıktı sonuçların.
Teşekkür ederim Hayalim.Geçmiş olsun ablacım Allah beterinden korusun inşallah
Hallederim kankim .Geçmiş olsun canım yürüyüş çok iyi geliyor kolesterol a bir zamanlar benimde yüksek di hem yürüyüş hemde aksamdan ceviz suya koyup sabah suyunu içtim düzene girmişti
Ama yürüyüş le halledersin sen kuzum
Allah kolaylık versin canımCanım biraz yoğunluk var bu hafta hem iş hem evde akşam minik yattıktan sonra uyumaz halim kalırsa yazarım şimdi de mutfak temizliği yapiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geldi gitti tatlım biraz yogunmus. Mutfakta şimdiZincirKirma yi gören var mı arkadaslar ben mi kacirdim acaba mesaj yazdı da?
Tamam canmGeldi gitti tatlım biraz yogunmus. Mutfakta şimdi
Allah kolaylık versinCanım biraz yoğunluk var bu hafta hem iş hem evde akşam minik yattıktan sonra uyumaz halim kalırsa yazarım şimdi de mutfak temizliği yapiyorum
Yazarım mutlaka ama epeydir poğaça yapmıyorum, şimdiki fırının ayarındanmıdır nedir, poğaçalarım güzel olmuyorDonut bekliyorum canım kullandiktan sonra
İnşallah en yakın zamanda yanınızdayımKesinlikle katılıyorum canım. Bizim evde İngiliz karbonati mutlaka bulunur . Vücudu alkali hale getirdigi için ayrıca zayıflamaya da faydaliymis. Bir ara damacanaya bir yemek kaşığı mutlaka eklerdik sonra bıraktık tembellikten.
Çok teşekkür ederim bitanem
Amin kuzum.Tesekkur ederim.
İyi almışsın ekürim, beş liralık olanlar ince demet burada.
Yağdan tuzdan uzak olacağım inşallahsağ ol bitanem.
Canım Dombilim
Etiketledim canım seni.
Teşekkür ederim Hayalim.
Hallederim kankim .eski topraklara kolesterol mü söker Tesekkur ederim.
Allah kolaylık versin canımOzletme bak kaç gündür merakta kaldım.
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü.
Afiyet olsun canımOtlu gözleme gözüme takıldı Spor çok güzel.